Mjuze The Lithe

18-01-2019

Sekstoy review door Tess: Mjuze The Lithe

Er zijn super veel soorten seksspeeltjes, maar de vormen die je ziet, lijken vaak wel op al bestaande toys. Maar soms kom ik een sekstoy tegen, waarvan ik zelf eerst even denk: huh? Toen ik de Mjuze The Lithe voor het eerst zag, was dat ook precies wat ik dacht. Ik vroeg me af hoe dit precies zou werken. Dat maakte me nieuwsgierig, dus gelukkig was Dries van Shotstoys zo aardig om de Mjuze The Lithe naar mij op te sturen voor een review.

De verpakking van de Mjuze The Lithe

Mjuze the lithe Mjuze the lithe

De verpakking is eenvoudig maar wel netjes. Op zich niks mis mee, maar voor een sextoy van meer dan honderd euro, zou ik toch wel een iets luxere verpakking verwachten. Mjuze is een eigen merk van Shotstoys, dus ik keek alweer uit naar de beschrijving op de achterkant van de doos. Ik moet daar altijd hartelijk om lachen. Zo ook deze keer weer. Ook vroeg ik me af of ik misschien wat meer duidelijkheid zou krijgen over hoe deze toy nu eigenlijk precies bedoeld was om te gebruiken.

Love tailing

Mjuze the lithe Mjuze the lithe

Achterop de doos las ik: โ€œDe Lithe schikt zich naar jouw wens om het de beste vriend van een meisje te maken. Het is een volledig flexibele vibrator die je in elke hoek die je maar wenst kan gebruiken. Zijn krachtige vibraties zullen je orgasme naar een heel nieuw niveau brengen en zowel de top als de onderkant hebben een stimulator voor de clitoris dus hij kan aan beide kanten worden gebruikt. Of je nu zin hebt in anale stimulatie, vaginale stimulatie of love tailing, de Lithe kan het allemaal.โ€ Dus. Deze vibrator is dus flexibel en je kan beide kanten gebruiken voor je clitoris, maar je kan โ€˜m blijkbaar ook in de vagina gebruiken, of voor anale stimulatie. In de webshop staat dit product trouwens aangegeven als anaalvibrator. En blijkbaar is dit konijntje nu de het mijn beste vriend. Ofzo. Ik heb The Lithe nu al een tijdje in huis, maar ik vraag me nog steeds elke dag af wat love tailing nou is. Google kan me ook al niet helpen. Als jij het wel weet, vertel het me alsjeblieft!

Looks & Specs van de Mjuze The Lithe

Mjuze the lithe Mjuze the lithe

The Lithe is er in verschillende kleuren, maar de blauwe kleur die ik heb gekregen vind ik echt heel mooi. Ik heb geen enkele andere sextoy in deze kleur blauw. Dat vind ik dan dus extra leuk. The Lithe is gemaakt van siliconen en is dus 100% bodysafe. Hij is oplaadbaar en waterproof. De vorm van The Lithe, wat trouwens de lenige betekent, is echt super apart. Het lijkt op een soort opgerold konijntje. Hij is inderdaad flexibel, want je kan โ€˜m ook uitrollen tot โ€˜ie bijna helemaal recht is. Hij houdt die vorm niet uit zichzelf vast, hij wil zelf heel graag weer terug oprollen. Aan beide uiteindes van de vibrator zit een motor en hij is voorzien van twee knopjes om โ€˜m te bedienen. Hij heeft verschillende vibratiestandjes, zowel steady als patronen.

Oohh, what does this button doooo?

Mjuze the lithe Mjuze the lithe

De knopjes van de Mjuze The Lithe zitten op een aparte plek vind ik. Ze zitten richting het uiteinde van het staartje. Ze zitten echt in het siliconen en zijn echt super moeilijk te zien. Als je alvast de sfeerverlichting had aangedaan om in de stemming te komen, zet het zaklampje van je telefoon dan maar aan, anders vind je de knopjes nooit. Zoals onderhand een beetje traditie is geworden, snapte ik ook van deze toy van Shotstoys niet zo goed welk knopje nu wat deed. Er zit geen gebruiksaanwijzing bij, alleen een plaatje waarop staat welk onderdeel wat is. Bij het powerknopje staat alleen dat dat het aan/uit knopje is, maar dat is alleen als je er lang op drukt. Als โ€˜ie al aan staat, werkt dat knopje soms (ja echt) ook om door de standjes te schakelen. Geloof ik. Ik weet het gewoon niet, het lijkt zo random allemaal. Ik vroeg me ook af of ik beide motoren apart zou kunnen bedienen, en ik zou het je graag vertellen, maar ik weet het gewoon niet. Ik krijg het in elk geval niet voor elkaar. Wat ik jammer vind, want als ik de oortjes gebruik om mijn clitoris te stimuleren, zou ik het erg fijn vinden als het staartje niet trilt, zodat mijn vingers niet zo irritant zouden gaan voelen.

De Test

Mjuze the lithe Mjuze the lithe

Het was me nog niet helemaal duidelijk hoe ik deze Mjuze The Lithe moest gebruiken en ook niet welke knopjes ik daar voor nodig had, maar alsnog was het tijd voor de test. De vibraties van deze Mjuze vibrator zijn echt goed. Ze zijn krachtig en best diep. Dit zijn vibraties waar ik en mijn clitoris erg blij van worden. De kop van het konijntje vond ik fijn om te gebruiken. Ik kon mijn clitoris met het neusje en met de oortjes stimuleren. Ik vond zelf de oortjes het fijnst. Ik was wel de hele tijd de knopjes kwijt, dat was echt vervelend. Als je een knopje indrukt, gaat er even een lampje branden. Super handig, dan zie je waar de knopjes zijn! Alleen gaat dit lampje vrij snel ook weer uit.

Thatโ€™s how we roll

Mjuze the lithe Mjuze the lithe

Het gedraaide staartje vibreerde soms tegen de nagel van mijn duim. En dat voelt dus echt niet lekker. Je moet echt even opletten hoe je โ€˜m vasthoudt. Ik was wel benieuwd wat ik met het staartje van deze sextoy kon. Om dat te gebruiken, moet je โ€˜m dus een beetje uitrollen. Maar daarnaย  moet je โ€˜m dus goed vasthouden, anders rolt โ€˜ie zo weer terug. Ik vond dit zelf echt geen fijne manier van masturberen. Ik heb het staartje ook maar kort gebruikt, want ik vond het gewoon onhandig. Of misschien snap ik gewoon niet wat de bedoeling is.

Kut vibrator

Mjuze the lithe Mjuze the lithe

Omdat er ook op de doos stond dat de Mjuze The Lithe ook geschikt is voor vaginale stimulatie, besloot ik dat ook nog uit te proberen. De vagina is trouwens het inwendige deel van het vrouwelijke geslachtsorgaan. Het deel aan de buitenkant (schaamlippen en clitoris) is de vulva. Het deel met de oortjes en het neusje leek me niet heel erg geschikt om in te brengen, dus dan maar het staartje. Uitrollen en gaan! Of nou ja, dat dacht ik. Het is dus รฉcht heel moeilijk om dit staartje in de vagina in te brengen. Het was dat ik zo vastberaden was om dit uit te proberen, maar echt, wat was dit kut. Letterlijk en figuurlijk. Uiteindelijk lukte het, was het niet eens lekker! En daarna was het zelfs nog pijnlijk, want ook in de vagina gaat het staartje gewoon weer vanzelf oprollen, en als je het daarna dan weer uit je vagina wilt hebben, dan zit โ€˜ie soort van om een hoekje, en geloof mij, dat doet best een beetje pijn als dat er dan weer uit gaat. Niet aan te raden dus.

Mjuze The Lithe als anaalvibrator

Mjuze the lithe Mjuze the lithe

Als anaalvibrator heb ik The Lithe niet uitgeprobeerd. Sowieso had ik dus al ontdekt dat het inbrengen niet echt een aanrader was. Sowieso is de vorm van deze seks toy niet geschikt om โ€˜m anaal in te brengen, aangezien hij geen brede basis heeft. Door de vorm lijkt het me niet heel makkelijk, maar het zou dus kunnen gebeuren dat de hele toy naar binnen schiet. Omdat hij vanzelf steeds omkrult, denk ik niet dat het echt makkelijk zou kunnen gebeuren dat je โ€˜m echt kwijt raakt en naar de SEH moet, maar toch, ik zou het niet proberen. Maar bovenal voelt โ€˜ie als inwendige vibrator dus sowieso al niet fijn. Vibraties tegen mijn anus vind ik zelf niet lekker voelen, dus dat heb ik dan ook niet geprobeerd. Maar dat kan je natuurlijk in principe met elke vibrerende toy doen.

Conclusie

De vibraties zijn echt heel fijn, de oortjes werken goed. Gewoon als clitorisvibrator is deze vibrator prima. Het idee van een andere vorm vind ik tof, maar deze vorm werkt helaas niet. Ook de knopjes zijn moeilijk te vinden en te begrijpen, dat is ook lastig. Voor deze prijs zou ik toch wel iets meer verwachten dan alleen een best wel goede clitorisvibrator.

Je kan de Mjuze The Lithe hier bestellen bij Shotstoys voor 118,95.ย 

Tess

Tess heeft voordat ze TessTesst.nl begon bijna tien jaar in verschillende seksshops gewerkt en daar leerde ze superveel over alle soorten seksspeeltjes en zo groeide haar interesse voor seksspeeltjes nog verder.

Seksspeeltjes testen vind ze echt superleuk om te doen en ze hoopt dat het jou helpt om een seksspeeltje te kiezen die bij jou past. Maar ook hoopt ze door open en eerlijk te schrijven over sex toys, BDSM, kink en dus ook seks, dat ze een beetje meehelpt het taboe te doorbreken. Waarom zou dit een onderwerp moeten zijn waar we ons voor moeten schamen? Weg met die schaamte! De meeste mensen hebben seks, de meeste mensen masturberen, dus waarom zouden we dat onbesproken laten?

Tess maakt samen met Daphne de podcast Meet the Kinksters.

2 Reacties

 1. Love tailing. Bedoelen ze niet gewoon dat de dildo door 2 dames tegelijkertijd gebruikt kan worden? De ene aan de ene kant en de ander dus aan de andere kant.

  Antwoord
  • Ooh, heet dat zo?
   Dat lijkt me met deze toy trouwens niet echt te doen. In m’n eentje was het al vet moeilijk haha :DT

   Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.