MEO Bondage Hook

17-11-2023

Ik doe al lang aan BDSM, maar met bondage ben ik pas sinds een jaar of drie bezig. Superleuk! Maar een bondagehaak had ik nog nooit gebruikt. En eerlijk gezegd wist ik ook niet precies hoe dat allemaal zou werken en voelen. Dus ik was extra nieuwsgierig toen ik de MEO Bondage Hook kreeg, van MEO zelf.

Specs

Materiaal: rvs
Waterproof: ja
Verkoopprijs: 39,90 euro, hier te koop bij MEOΒ 
Is ’t wat? Oeh ja, ik vond het heel spannend!

Bondage-issues

De meo bondage hook in mijn hand. Mijn hand op de meo bondage hook. Het deel wat je inbrengt is ongeveer net zo groot als mijn pink of ringvinger.

Dat is pas zo kort geleden met bondage begonnen ben, had niet te maken met dat het mijn interesse niet had. Bondage leek me altijd al heel gaaf. En het is niet dat ik nooit wat met bondage gedaan had, een enkele keer was er best iemand geweest die me had vastgebonden. Of zelfs in een suspension had gehangen. En die ervaringen waren echt heel tof. Maar toch bleef ik steeds denken dat ik voor Γ©chte bondage (whatever that may be) niet het juiste lichaamstype had. Ik dacht dat je voor bondage slank en flexibel moest zijn. En ik ben dik en niet zo flexibel. Dus het was niet voor mij weggelegd. Dacht ik.

Gelukkig zat ik er helemaal naast. Ondertussen weet ik dat bondage voor elk lichaamstype geschikt is. Want dat is het mooie van touw: het past zich aan aan het lichaam. En niet andersom. En dan maakt het helemaal niet uit hoe groot of klein je lichaam is. Alleen heb je dan misschien meer of minder touw nodig. Het maakt ook niet uit hoe ver je een lichaamsdeel kan buigen, want het touw kan er toch wel omheen.

Wat te doen met de MEO Bondage Hook?

Een stukje regenboogtouw door de meo bondage hook. Close-up van het touw door het oog van de meo bondage hook.

Het gevoel wat ik krijg van bondage vind ik echt heel fijn en soms ook opwindend. Ik zou het zeker niet meer willen missen. Maar zo ervaren ben ik dus nog niet, met touw. En dan zat ik hier nu met zo’n bondage haak, die al eventjes achterin mijn sextoy-kast lag. Ik vroeg her en der wat mensen naar hun ervaringen met bondage-haken en toen gingen we aan de slag!

Deze MEO Bondage Hook kan je zowel anaal als vaginaal inbrengen. Dat vond ik er ook gelijk fijn aan. Want hoewel ik steeds meer waardering krijg voor anale spelletjes, heb ik daar lang niet altijd zin in of behoefte aan. De meeste bondage haken die ik tegen kom, zijn Γ³f voor anaal Γ³f voor vaginaal bedoeld. Ik weet niet zeker of dit dus echt een unique selling point is van deze MEO Bondage Hook, of dat het stiekem met de andere bondage haken ook kan. Maar ik vind het wel een prΓ© in elk geval.

Het idee van een bondage haak is dat je hem inbrengt en door het oogje van de haak kan een touwtje. Dit touwtje kan je bijvoorbeeld vastmaken aan een borstharnas of een haarbondage.

De MEO Bondage Hook heeft een hele eenvoudige vorm. Zoals je wellicht weet, heb ik sextoys in allerlei verschillende vormen en maten. Dus van zo’n hele eenvoudige vorm op zich loop ik nog niet warm. Maar toch vond ik het superspannend voelen!

De MEO Bondage Hook in gebruik (en in mij)

Meo bondage hook en touw. De meo bondage hook in een hoopje regenboogtouw.

In de eerste instantie nog niet. Want toen de haak gewoon los in mijn vagina zat, was er nog niks spannends aan. Een koud, recht stuk rvs, dat was weinig stimulerend. Maar toen het touwtje eenmaal vast zat en ik de druk van de haak in mij voelde, werd het toch al een heel stuk spannender.

Er staat een continue spanning op de haak, wat echt een heel ander gevoel geeft dan elke andere sextoy die ik heb gebruikt. Het voelt een beetje gek, maar ik vond het wel heel opwindend. En elke beweging die ik maakte, voelde ik gelijk terug in mijn vagina. Dat is ook echt bijzonder om te voelen.

Mijn D. kon ook nog wat extra aan het touwtje trekken, waardoor er ook weer nΓ³g meer spanning en druk kwam. En het voelde ook als een beperking in mijn bewegingsvrijheid soms, wat voor mij een heel leuk aspect van bondage is.

Ik vind de MEO Bondage Hook een heel apart speeltje, op een goede manier. Het is echt anders dan alle andere speeltjes. Het is denk ik het eerste speeltje wat ik van zichzelf dus maar weinig stimulerend vind, want die vorm zelf doet echt niks, maar wat in gebruik toch zo spannend en opwindend voelt.

Voor mijn gevoel ben ik nu pas net begonnen met het ontdekken van de mogelijkheden van een bondage haak. Ik heb hem ook alleen nog maar vaginaal gebruikt, maar wellicht durf ik het binnenkort ook aan om hem anaal te gebruiken. Want dit is zeker een BDSM-toy waar ik vaker mee wil spelen.

Conclusie

De MEO Bondage Hook is een fijne en ook goed geprijsde BDSM-toy. Je kan hem zowel vaginaal als anaal gebruiken. Hij voelt goed aan, helemaal glad, en is heel praktisch in gebruik. Je kan hier echt tof mee spelen en ik denk dat er heel veel mee mogelijk is.

Je kan de MEO Bondage Hook hier bestellen bij MEO voor 39,90 euro

Tess

Tess heeft voordat ze TessTesst.nl begon bijna tien jaar in verschillende seksshops gewerkt en daar leerde ze superveel over alle soorten seksspeeltjes en zo groeide haar interesse voor seksspeeltjes nog verder.

Seksspeeltjes testen vind ze echt superleuk om te doen en ze hoopt dat het jou helpt om een seksspeeltje te kiezen die bij jou past. Maar ook hoopt ze door open en eerlijk te schrijven over sex toys, BDSM, kink en dus ook seks, dat ze een beetje meehelpt het taboe te doorbreken. Waarom zou dit een onderwerp moeten zijn waar we ons voor moeten schamen? Weg met die schaamte! De meeste mensen hebben seks, de meeste mensen masturberen, dus waarom zouden we dat onbesproken laten?

Tess maakt samen met Daphne de podcast Meet the Kinksters.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.