MEO BDSM Paddle The Punch

20-10-2023

The Punch paddle van MEO zag er heel interessant uit. Het is een paddle, maar met een ronde bol vol met padding er op. Dat zag er uit als iets wat ik wel wilde proberen. Gelukkig was MEO zo lief om een MEO BDSM Paddle The Punch naar mij op te sturen.

Specs

Materiaal: leer
Verkoopprijs: 99,90 euro, hier te koop bij MEO 
Is ’t wat? Ik hou van dit ding!!

Mijn eerste indruk van de MEO BDSM Paddle The Punch

De meo the punch met daarnaast een lipstick. De meo the punch in mijn hand.

Zoals altijd zitten de spullen van MEO verpakt in een stevige plasticzak. Niks mis mee, want de meeste mensen bewaren hun BDSM-spullen toch niet in de verpakking. In de verpakking zitten wat kaartjes met MEO reclame en met wat informatie over de verzorging van leer.

De look van de MEO The Punch vind ik echt tof. De grote rode bol op die zwarte paddle ziet er toch gelijk intrigerend uit. De achterkant van de paddle ziet er eigenlijk uit als een gewone paddle. Wat me gelijk opvalt is dat het handvat verstevigd is. Die heeft aan de voor- en achterkant nog een extra stuk dik leer er op. Hierdoor zwiept het stuk boven dat verstevigde handvat een beetje. Hij heeft wat schwung!

De rode bol voelt als een stevig kussen. Het is gevuld met padding en daarna strak bekleed met leer. Het doet me denken aan een bokshandschoen. Zacht, maar toch heel stevig.

De test van de MEO BDSM Paddle The Punch

Ik deuk de padding van de meo the punch in. De achterkant van de meo the punch.

BDSM-toys uittesten vind ik altijd extra leuk! Ik hou van spelen, zoals de meeste BDSM’ers dat noemen als ze gaan BDSM’en. En nieuwe mepdingetjes uitproberen vind ik altijd extra leuk. Vooral als het een BDSM toy is die doffe pijn lijkt te geven, want doffe pijn is mijn favoriete pijn in een BDSM-spel. Doffe pijn is bijvoorbeeld de pijn van een stomp. Je hebt ook nog scherpe pijn, die voelt meer snijdend. Bijvoorbeeld een singletail of bullwhip (zoals die van Indiana Jones) geeft scherpe pijn. Scherpe pijn voel je vaak wat meer oppervlakkig (wat echt niet minder pijnlijk is, trouwens), terwijl doffe pijn juist diep doordringt.

De klappen van de rode kant van The Punch voelen ook een beetje als een klap van een bokshandschoen (door een niet-getrainde boxer, haha!). Het is een hele gedempte klap. Ik vind dit vooral heel lekker voelen, het doet niet zoveel pijn. Natuurlijk is het wel zo dat wanneer je veel, lang en hard met deze kant van The Punch slaat, het echt wel pijn gaat doen. Misschien is deze kant niet echt iets voor de luie Dominant (of Top), die graag met weinig moeite veel pijn wil doen.

De zwarte kant van The Punch is een ander verhaal. Die geeft echt een felle pijn. Het strakke, gladde leer is hard en zo voelt dat ook als het op je lichaam landt. Auw! Deze kant geeft echt een totaal ander gevoel.

En dat is denk ik ook gelijk het leuke aan deze BDSM Paddle The Punch. Of nou ja, leuk, ik moet zeggen dat ik het toen ik geslagen werd niet per se heel leuk vond. Of wel. Hoe ingewikkeld is het als je het leuk vindt om het niet leuk te vinden? Het deed pijn en de afwisseling verraste me vaak. Als er een paar keer met de rode kant geslagen werd en ik lag gewoon lekker te genieten van het gevoel, maar dan ineens kwam er een klap met de zwarte kant. Weg is die lekkere doffe pijn, en daar is dan ineens die felle pijn. Die wél echt pijn doet. Ik vond mezelf best wel zielig. Mijn BDSM-partner vond het in elk geval wel helemaal leuk. Die vermaakte zich prima met het onverwachts afwisselen. Zelfs met de zijkant kan geslagen worden, wat ook weer zo’n doffe pijn geeft, die toch ook weer heel anders voelt dan de rode kant.

Conclusie

Ik ben fan van The Punch. De rode kant voelt echt héél lekker, als een soort BDSM-massage door een bokshandschoen. De zwarte kant is pijnlijk en fel. En de zijkant is ook nog een leuke afwisseling. Die afwisseling is echt heel tof. Je kan het houden bij dat lekkere doffe gevoel van de rode kant, of je kan iemand in spanning laten welke kant de volgende klap gaat worden. Spannend! Ik hou er van!

Je kan de MEO BDSM Paddle The Punch hier bestellen bij MEO voor 99,90 euro

Tess

Tess heeft voordat ze TessTesst.nl begon bijna tien jaar in verschillende seksshops gewerkt en daar leerde ze superveel over alle soorten seksspeeltjes en zo groeide haar interesse voor seksspeeltjes nog verder.

Seksspeeltjes testen vind ze echt superleuk om te doen en ze hoopt dat het jou helpt om een seksspeeltje te kiezen die bij jou past. Maar ook hoopt ze door open en eerlijk te schrijven over sex toys, BDSM, kink en dus ook seks, dat ze een beetje meehelpt het taboe te doorbreken. Waarom zou dit een onderwerp moeten zijn waar we ons voor moeten schamen? Weg met die schaamte! De meeste mensen hebben seks, de meeste mensen masturberen, dus waarom zouden we dat onbesproken laten?

Tess maakt samen met Daphne de podcast Meet the Kinksters.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.