MEO BDSM Nose Lock Nose Shackle

16-12-2022

Een neusklem, of zoals MEO het noemt, een BDSM Nose Lock Nose Shackle. Pakkende naam wel, niet? Maar in elk geval, een klem voor aan je neus dus. Best wel een apart ding, maar ik vond het toch ook wel een fascinerend idee. Ik kreeg deze Nose Shackle van MEO zelf.

Specs

Materiaal: rvs
Verkoopprijs: 59,90 euro, hier te koop bij MEO
Is โ€™t wat? Ja, een beetje weird maar wel tof.

De verpakking en mijn eerste indruk

De verpakking van de meo bdsm nose lock nose shackle De meo bdsm nose lock nose shackle in mijn hand.

De producten van MEO zitten eigenlijk altijd in een stevige plastic zak verpakt, met een MEO kaart er bij. Zo ook deeze BDSM Nose Shackle. Eenvoudig en niks mis mee. Al had ik het wel fijn gevonden als er misschien een stoffen zakje bij had gezeten, omdat je bij deze nose shackle ook een klein inbussleuteltje krijgt. Dat is iets wat je, of ik in elk geval, best makkelijk kwijt kan raken. In een zakje hou je het makkelijk bij elkaar.

De neusklem is best klein. Ongeveer zo groot als de top van mijn pink. Gelukkig, want ik wil ook niet een heel groot ding aan mijn neus hebben hangen. In het midden van de blokjes zit een schroefje. Met de inbussleutel kan je die strakker of losser draaien. De klemmetjes hebben aan de bovenkant een kromming, zodat het allemaal goed blijft zitten als je โ€˜m om je septum klemt en aandraait.

De nose shackle ziet er, ondanks dat โ€˜ ie klein is, wel stevig en degelijk uit.

Waarom zou je een nose lock of nose shackle willen dragen?

De meo bdsm nose lock nose shackle geklemd op mijn hand. De meo bdsm nose lock nose shackle close-up

Waarom zou je dit doen? Waarom wil รญk dit doen? Dat zijn dingen die ik me regelmatig afvraag als ik aan BDSM doe, of dingen bedenk die ik wil doen. En eigenlijk komt er nooit echt een duidelijk antwoord op, behalve dan: het lijkt me gewoon enorm heet.

Op BDSM-gebied hou ik best van spelen met vernedering en schaamte. Voor mij voelt zoโ€™n neusklem ook best vernederend. Het aparte of misschien wel het leuke van vernedering is dat iedereen weer iets anders vernederend vindt. Zo las ik in de productomschrijving dat je de MEO Nose Lock Nose Shackle ook als sieraad kan dragen. Ongetwijfeld dat dit bij sommige mensen supermooi of stoer staat en dat er dan niks vernederends aan is. Maar voor mij werkt dat dus anders.

Het idee dat ik zoโ€™n neusklem draag en iemand daar bijvoorbeeld een leash aan vastmaakt, of mij vast legt aan bed via deze klem, ja, dat roept allerlei gevoelens bij mij op.

De test van de MEO BDSM Nose Shackle Nose Lock

De nose shackle aan mijn neus. Wat heb ik nou aan m'n neus hangen? De nose shackle met ketting aan mijn neus.

Nu heb ik momenteel geen BDSM-partner met wie ik zoiets zou gebruiken, dus alle spannende scenarioโ€™s die in mijn hoofd zitten voor deze neusklem, moeten nog even wachten. Maar dat houdt me natuurlijk niet tegen om โ€˜m gewoon alvast te testen, want ook zonder BSDM-spel eromheen kan dat prima.

Het inbussleuteltje past makkelijk in de opening van het schroefje. En het klemmetje vormt zich ook precies goed om mijn septum. Een kwestie van voorzichtig aandraaien tot โ€˜ie strak genoeg zit zodat โ€˜ie niet meer zomaar los kan, maar ook dat โ€˜ie niet tรฉ hard klemt.

Het neusklemmetje zit echt wel comfortabel. Het doet geen pijn, terwijl โ€˜ie dus wel รฉcht vast zit, en omdat het maar een klein dingetje is, weegt het niet zoveel en trekt het dus ook niet aan je neus. Ik zou hier gerust de hele dag mee rond kunnen lopen. Ware het niet dat Jay vindt dat het er uit ziet alsof ik zoโ€™n Hitler-snorretje heb. Dus.

Je kan om het schroefje een haakje van een leash klikken en dan kan je zo iemand meevoeren aan diens neusklem. Ik vind het helemaal leuk, maar ik ben me er ook van bewust dat ik wellicht een wat afwijkende smaak heb over wat leuk is. Ik geniet daar maar gewoon van, maar snap het ook als dit iets is waarvan jij je afvraagt hoe iemand daarvan kan genieten.

De look is voor mij iets wat ik wel lastig vind. En Jay blijkbaar ook, gezien zijn opmerking en smalende lach. Maar eerlijk gezegd zou ik deze Nose Shackle ook niet dragen om er cute of stoer uit te zien, maar, zoals ik al zei, voor het vernederende aspect. Al vind ik het wel dus lastig dat het er niet wat mooier of charmanter uitziet. Maar blijkbaar gaat dat dus niet zo goed samen. In elk geval niet bij mijn gezicht. Het model op de MEO website kan het best wel goed hebben, vind ik.

Conclusie

Ik vind de MEO BDSM Nose Shackle Nose Lock echt wel tof. Hij werkt echt heel goed. Het klemmetje blijft heel goed zitten, zonder dat het pijn doet of oncomfortabel voelt. De look is voor mezelf niet iets wat ik mooi vind, dat vind ik wel een beetje jammer. Maar verder werkt dit makkelijk en prima en zie ik mezelf dit best gebruiken in een BDSM-spel.

Je kan de MEO BDSM Nose Shackle Nose Lock hier bestellen bij MEO voor 59,95 euro

Tess

Tess heeft voordat ze TessTesst.nl begon bijna tien jaar in verschillende seksshops gewerkt en daar leerde ze superveel over alle soorten seksspeeltjes en zo groeide haar interesse voor seksspeeltjes nog verder.

Seksspeeltjes testen vind ze echt superleuk om te doen en ze hoopt dat het jou helpt om een seksspeeltje te kiezen die bij jou past. Maar ook hoopt ze door open en eerlijk te schrijven over sex toys, BDSM, kink en dus ook seks, dat ze een beetje meehelpt het taboe te doorbreken. Waarom zou dit een onderwerp moeten zijn waar we ons voor moeten schamen? Weg met die schaamte! De meeste mensen hebben seks, de meeste mensen masturberen, dus waarom zouden we dat onbesproken laten?

Tess maakt samen met Daphne de podcast Meet the Kinksters.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.