Master Series Roestvrijstalen Lollipop

23-07-2017

Master series roestvrijstalen lollipop

Op Easytoys.nl kwam ik een hele aparte sextoy tegen, de Lollipop van de Master Series. Als ik iets aparts zie, wil ik het altijd graag testen en gelukkig wilde Miriam van Easytoys mij een exemplaar opsturen in ruil voor mijn eerlijke review.

De Master Series is een merk met voornamelijk wat meer kinky speeltjes, zoals tepelklemmen, zweepjes, ballgags en anaal speeltjes. Veel leuke toys, maar niet alles is leuk. Er zitten bijvoorbeeld ook toys voor inwendig gebruik bij van poreus materiaal. In mijn blog over materiaalkeuze bij sextoys kan je lezen waarom ik daar niet van hou.

De Master Series Lollipop is heel anders dan andere dildo’s. Dit is eigenlijk simpel gezegd een balletje op een stokje. Van roestvrijstaal. Ik vind sextoys van rvs altijd erg prettig, het materiaal is lekker glad en hard en dat het snel een temperatuur aanneemt vind ik ook leuk. Ik vind het koude gevoel van het staal (waar dan ook) op mijn lichaam lekker stimulerend en dat het daarna zo lekker snel warm wordt vind ik ook leuk.

Slechte verpakking, goede inhoud

Master series roestvrijstalen lollipopJe krijgt deze Lollipop  niet in een mooie verpakking, maar gewoon in een bubblewrap hoesje. Dat voelt toch wel een beetje jammer als je ‘m dan binnen krijgt, maar eigenlijk maakt het natuurlijk niks uit. Meestal gooi je de verpakking toch weg. Al was ik in dit geval wel blij geweest met een fijn stoffen, afsluitbaar hoesje.

Maar het gaat natuurlijk om de inhoud en niet om de verpakking. De Lollipop was iets kleiner dan ik verwacht had. Althans, het balletje. Dat vond ik er vrij klein uit zien, maar de handgreep was wel erg lang. Het uiteinde van de handgreep is omhult met vinyl, dat voelt lekker aan en zo glijdt hij ook niet zo makkelijk uit je handen.

Super G-spot stimulatie

Natuurlijk had ik weer weinig geduld en besloot ik ‘m gelijk even te proberen. Ik was benieuwd of het balletje, ondanks het kleine formaat, zijn werk wel zou doen. En ik kwam er al snel achter dat in dit geval formaat er echt niet toe doet. Met het inbrengen was het juist wel fijn dat hij zo klein is en mijn G-spot wist hij gewoon prima te vinden.

Het gladde, harde balletje voelde echt super lekker tegen mijn G-spot! Dit voelt echt weer heel anders dan andere G-spot dildo’s. Omdat de steel zo dun is, heb je echt alleen G-spot stimulatie, super gericht. Dit balletje kan mij heel makkelijk een G-spot orgasme geven.

Master series roestvrijstalen lollipop

Lekker balletje

Maar niet alleen op mijn G-spot vind ik deze Lollipop lekker. Als ik met het balletje, met wat glijmiddel, over mijn clitoris ga, voelt dit ook echt heel lekker. Dat gladde en ronde voelt echt heel fijn. Ik kan hier niet van klaarkomen, maar gewoon als je toch lekker bezig bent, is dit echt wel heel fijn.

Samen met een partner is dit ook echt wel een goed ding. Je partner heeft een fijne lange handgreep die makkelijk vasthoud en, nou ja, het is gewoon echt lekker! Ik werd echt heel blij van deze Lollipop.

Omdat ik ook van kinky spelletjes hou, zag ik nog meer mogelijkheden met deze aparte dildo. Ik kon me zo voorstellen dat hij als mep-dingetje ook wel eens erg lekker kon zijn. Dus natuurlijk wilde ik dat ook proberen. Hee, als je test, moet je ook goed testen toch? Alle mogelijkheden bekijken!

Lollipopzweep

Het materiaal, roestvrijstaal, is van zichzelf al echt zwaar. Ook al is het balletje maar klein, er zit toch wel wat gewicht in. Dus als je hiermee gaat slaan, komt dat ook echt wel pittig aan. Maar op zachte lichaamsdelen, zoals billen en bovenbenen, kan dat geen kwaad.

Master series roestvrijstalen lollipopDe Lollipop geeft een diepe pijnsensatie, je voelt het bijna in je spieren. Ik vind dat echt heel erg lekker. En  dat was echt zonder kracht erachter. Je hoeft echt maar heel zachtjes te slaan voor toch al een heel lekker en diep effect. Dat mijn partner het slaan afwisselde met wrijven over mijn kutje met het balletje, zorgde ook zeker wel voor nog meer opwinding. Ik vond het slaan echt een leuke extra mogelijkheid. Zo multifunctioneel deze toy!

Leuke en multifunctionele toy

Je kan de Lollipop ook nog anaal gebruiken en ik denk dat hij op die manier voor mannen ook erg geschikt is voor prostaatstimulatie. Ik heb hem zelf niet anaal gebruikt.

De Lollipop is zeker een toy die ik vaker ga gebruiken. Hij is anders, maar dit is wel echt een design wat gewoon werkt. Zowel inwendig als uitwendig Voor mij is het echt een leuk extraatje dat je er ook nog mee kan slaan, want ik hou nu eenmaal van die kinky shit!

Je kan de Lollipop hier bestellen bij Easytoys en hij is nu ook in de aanbieding voor € 55,22. Leuk prijsje voor een super leuke toy!

Tess

Tess heeft voordat ze TessTesst.nl begon bijna tien jaar in verschillende seksshops gewerkt en daar leerde ze superveel over alle soorten seksspeeltjes en zo groeide haar interesse voor seksspeeltjes nog verder.

Seksspeeltjes testen vind ze echt superleuk om te doen en ze hoopt dat het jou helpt om een seksspeeltje te kiezen die bij jou past. Maar ook hoopt ze door open en eerlijk te schrijven over sex toys, BDSM, kink en dus ook seks, dat ze een beetje meehelpt het taboe te doorbreken. Waarom zou dit een onderwerp moeten zijn waar we ons voor moeten schamen? Weg met die schaamte! De meeste mensen hebben seks, de meeste mensen masturberen, dus waarom zouden we dat onbesproken laten?

Tess maakt samen met Daphne de podcast Meet the Kinksters.

1 Reactie

  1. Deze brengt bij mij ook direct de zelfde ideeën naar boven.
    Lijkt me super geil, zeker om samen met je partner te gebruiken

    Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.