LINDA. Kralen Bootyplug

15-05-2023

Eerder schreef ik al over de LINDA. G-spot vibrator, die best wel bijzonder is. Maar ik kreeg nog een toy uit de LINDA. seksspeeltjes collectie, en wel de LINDA. Kralen Bootyplug. Een klein buttplugje met β€˜kralen’. Ik kreeg β€˜m van Rianne S.

Specs

Materiaal: siliconen (bodysafe)
Waterproof: ja
Verkoopprijs: 29,95 euro, hier te koop bij bol.comΒ 
Is ’t wat? Ja, zeker!

De verpakking en de inhoud

De linda. Kralen bootyplug op de verpakking. De linda. Kralen bootyplug verpakking, open.

De LINDA. Kralen Bootyplug zit in een leuk perzikkleurig doosje met daarop het LINDA. logo. Er omheen zit nog een sleeve, zodat wel duidelijk is wat er in zit.
Als je het doosje open doet, zie je gelijk de gebruiksaanwijzing. Of de achterkant daarvan dan. Er staat β€˜well hello you’, dat is toch een leuk welkom van je buttplug! Op de andere kant vind je wat informatie over hoe je deze anale toy het beste kan gebruiken.

Mijn eerste indruk van de LINDA. Kralen Bootyplug

Linda. Kralen bootyplug naast een lipstick. De linda. Kralen bootyplug in mijn hand.

Zo in de verpakking ziet het er gelijk allemaal al heel leuk uit. Het plugje is kleiner dan ik gedacht had. Ik ben altijd erg slecht met afmetingen inschatten en vaak toch te lui om het na te meten. Maar dit is duidelijk een maatje wat voor beginners ook erg geschikt is. Het bovenste kraaltje is nog kleiner dan het topje van mijn pink en het onderste en grootste kraaltje is net wat groter dan een duim.

De kralen bootyplug voelt lekker glad en flexibel aan. En wat heel belangrijk is, de basis, de onderkant van de plug is lekker groot. Dit zorgt er voor dat de bootyplug nooit zomaar naar binnen kan schieten. Dit is echt superbelangrijk voor speeltjes die je anal gebruikt. Als de basis niet groter of breder is dan het breedste deel van de plug (of het speeltje) dan kan het dus gebeuren dat die naar binnen schiet. En dat kan Γ©cht heel gevaarlijk zijn. Let hier bij anale toys dus altijd goed op.

De test van de LINDA. Kralen Bootyplug

De linda. Kralen bootyplug naast de gebruiksaanwijzing. De linda. Kralen bootyplug gebogen in mijn hand.

Bij anale toys is het extra belangrijk om glijmiddel te gebruiken, want de anus produceert zelf geen vocht, zoals de vagina dat wel doet. Omdat de LINDA. Kralen Bootyplug van siliconen gemaakt is, kan je er beter geen siliconenglijmiddel bij gebruiken. Kies voor een fijn waterbasisglijmiddel, zoals bijvoorbeeld Sliquid Sassy. Ik vind het altijd het fijnst om het glijmiddel zowel op het speeltje als bij mijn anus aan te brengen.

Ik ben niet zo heel ervaren met anale toys, al ben ik er de laatste tijd wel meer mee aan het experimenteren. Dat zorgde ervoor dat ik me nu wel ontspannen voelde over deze bootyplug, want hij is voor mij best klein.

Het eerste kraaltje was ook echt makkelijk om in te brengen en ik merkte dat deze opbouw ook echt goed ging. De kraaltjes worden langzaam steeds wat groter. Het inbrengen gaat hierdoor echt makkelijk en het voelt ook nog eens lekker. Bij een gladde plug voelt het toch minder stimulerend. Ik vond dit een lekker en best wel grappig gevoel.

Als ik de plug in en uit beweeg, voel ik ook goed de stimulatie van al die kraaltjes. Voor mij is dit formaat eigenlijk precies goed, want ik ervaar geen stress door het formaat en kan dus echt puur genieten van de vorm. Ik vind deze kralen bootyplug eigenlijk echt veel leuker dan ik had verwacht.

Je kan de bootyplug ook gewoon als een buttplug dragen. De basis van de plug is rond en wel vrij groot, dus voor langere tijd zal dat niet zo comfortabel zitten. Zelf hou ik dan meer van buttplugs met zo’n anker-onderkantje, omdat dat wat lekkerder tussen je billen zit. Maar als je β€˜m niet langdurig wil dragen, is het met deze LINDA. Kralen Bootyplug ook prima te doen, zeker omdat het siliconen gewoon lekker aanvoelt en ook wat flexibel is.

Conclusie

De LINDA. Kralen Bootyplug heeft me eigenlijk wel verrast. Hij is wel echt klein, maar daardoor vond ik het makkelijker om te genieten van het gevoel van de kraaltjes die steeds groter worden. Dat geeft echt wel een fijne stimulatie. Ik ga β€˜m zeker nog eens gebruiken.

Je kan de LINDA. Kralen Bootyplug hier bestellen bij bol.com voor 29,95 euro

Tess

Tess heeft voordat ze TessTesst.nl begon bijna tien jaar in verschillende seksshops gewerkt en daar leerde ze superveel over alle soorten seksspeeltjes en zo groeide haar interesse voor seksspeeltjes nog verder.

Seksspeeltjes testen vind ze echt superleuk om te doen en ze hoopt dat het jou helpt om een seksspeeltje te kiezen die bij jou past. Maar ook hoopt ze door open en eerlijk te schrijven over sex toys, BDSM, kink en dus ook seks, dat ze een beetje meehelpt het taboe te doorbreken. Waarom zou dit een onderwerp moeten zijn waar we ons voor moeten schamen? Weg met die schaamte! De meeste mensen hebben seks, de meeste mensen masturberen, dus waarom zouden we dat onbesproken laten?

Tess maakt samen met Daphne de podcast Meet the Kinksters.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.