Inya Bump-n-Grind

13-10-2023

De Inya Bump-n-Grind heeft niet alleen een aparte naam, maar ook een aparte look. Hij ziet er een beetje uit als een buttplug, maar het is een sextoy bedoeld voor stimulatie van de G-spot en clitoris. Ik kreeg deze bijzondere vibrator van Willie.

Specs

Materiaal: siliconen en ABS (bodysafe)
Oplaadbaar: ja, maar de afstandsbediening heeft een batterij
Standjes: 9 standjes
Waterproof: ja, IPX6
Verkoopprijs: 83,95 euro, hier te koop bij Willie
Is โ€™t wat? Hij is apart.

De verpakking en de inhoud

De voorkant van de verpakking van de inya bump-n-grind. De acchterkant van de verpakking van de inya bump-n-grind.

De verpakking van de Inya Bump-n-Grind is heel standaard. Wit, met een foto van de toy op de voorkant. Op de andere kanten van de verpakking vind je wat informatie over deze aparte toy. In de achterkant zit een doorkijkje, zodat je de toy al in de doos kan zien.

In de verpakking vind je natuurlijk de Inya Bump-n-Grind zelf, de afstandsbediening en het USB-oplaadkabeltje en de gebruiksaanwijzing.

Mijn eerste indruk van de Inya Bump-n-Grind

De inya bump-n-grind  in mijn hand, mijn vinger door de opening. Inya bump-n-grind  naast een lipstick.

Deze sextoy ziet er echt heel apart uit. Het deel wat je inbrengt heeft een opening. En ribbels. Het deel wat tegen de clitoris zit, heeft bobbeltjes en daarnaast wat ribbeltjes. De voorkant van dat deel heeft een soort opening en twee puntjes. Het is echt een heel apart geheel.

Nu suggereert de naam dat het een sextoy is om mee te grinden. Ik heb nog niet echt een goed Nederlands woord gevonden voor grinden. Humpen of grinden is wanneer je je vulva tegen iets aanwrijft. Dat klinkt gewoon niet zo lekker, toch? Dus we houden het maar even op grinden. Maar goed, bump-n-grind dus. Maar op de verpakking, in de gebruiksaanwijzing of bij de productomschrijving vind je nergens iets terug hierover.

Ik ben zelf heel benieuwd waarom het inwendige deel van deze vibrator die flexibele opening heeft. En ribbels over dat hele deel, ook waar het lastig schoon te maken is. Waarom heeft het voorste deel van de clitorisstimulator die vorm? Is de vorm van deze toy specifiek geschikt voor grinden? Die bobbeltjes voor je clitoris, dat snap ik nog. Maar de rest van de vorm? Ik weet het niet!

De Inya Bump-n-Grind heeft ook een verwarm-functie. Die warmt alleen het ei-vormige deel op wat je inbrengt. Zelfs het stukje wat daar langs loopt, wordt niet warm.

De afstandsbediening vind ik er mooi uitzien. Het is net een diamant met een druppel.

De test van de Inya Bump-n-Grind

De bobbeltjes van de inya bump-n-grind. De knopjes va de inya bump-n-grind.

Ik was een beetje in de war over deze sextoy en wat nu precies de bedoeling was, maar ik besloot maar gewoon te gaan testen. Wat opvallend is, is dat op de verpakking staat dat je elk soort glijmiddel mag gebruiken. Meestal mag je bij siliconen toys geen siliconen glijmiddel gebruiken, omdat dat de toy aan kan tasten. Nu wist ik wel dat sommige soorten siliconen best wel samen gaan met sommige soorten siliconen glijmiddel, maar het is normaal gesproken niet zo dat รฉlk siliconen glijmiddel samen gaat met een siliconen toy. Wel spannend of dit echt zo is. Mocht het toch mis gaan, kan je altijd terug (mailen) naar de shop waar je โ€˜m gekocht hebt, je hebt gewoon garantie.

Zelf hou ik meer van waterbasisglijmiddel, maar wel zonder glycerine of parabenen, omdat die twee ingrediรซnten irritaties aan de vagina kunnen veroorzaken. Ik gebruik graag Pjur Woman Nude of Sliquid.

Hoewel de vorm van de Inya Bump-n-Grind heel apart is, voelt โ€˜ie niet heel apart als ik โ€˜m inbreng. De opening is flexibel en als je โ€˜m inbrengt worden de delen vanzelf tegen elkaar aangedrukt en dan merk je er niet veel van. Mijn vagina is niet gevoelig genoeg om dit, of de ribbels, echt op te merken.

Ook merkte ik niet zoveel van dat dat ene deeltje verwarmd was. Het is echt maar een klein deel en de temperatuur verschilt nauwelijks van de temperatuur van mijn vagina, blijkbaar. Het voelde niet koud, maar ik merkte ook niet echt dat het warm(er) voelde.

Ik vind het makkelijk dat je de Bump-n-Grind met een afstandsbediening kan gebruiken. Dan hoef je niet elke keer te zoeken naar de knopjes tussen je benen. De afstandsbediening werkt snel en makkelijk, je hoeft er niks speciaals voor te doen.

De Inya heeft negen standjes. De eerste drie standjes laten alleen de motor bij de clitorisstimulator trillen. De volgende drie standjes laten alleen het inwendige deel trillen. En de drie laatste standjes laten beide motoren trillen. Ik vind dit wel een aparte keuze. Ik denk dat de meeste mensen toch willen dat beide motoren tegelijkertijd trillen. Ik had het fijner gevonden als je beide motoren los van elkaar kon bedienen. Of anders dat er meer standjes waren waarbij beide motoren trillen, en misschien dan รฉรฉn standje met alleen het inwendige deel en รฉรฉn standje met alleen de clitorisstimulator.

De vibraties zijn vrij gemiddeld. Ze zijn niet slecht, maar ook niet supergoed. Elk lichaam en ook elke vulva is anders, maar bij mij zit de Inya Bump-n-Grind zo dat het clitorisdeel niet echt druk uitoefent op mijn clitoris. Hierdoor zijn de vibraties, zonder extra druk, voor mij te licht om van klaar te komen. De stimulatie is voor mij vrij weinig.

Maar, deze sextoy heet toch niet voor niets de Bump-n-Grind. Het was even zoeken naar een plek waar ik goed kon grinden. Ik ben geen grinder en had hier dus nog niet veel ervaring mee. Het voelde hierdoor voor mij wat ongemakkelijk nog, maar, het gevoel van de Inya werd hierdoor wel echt beter. De nopjes voelden fijn en de vibraties kwamen zo ook veel beter door.

Voor mij was dit grinden wel vooral gericht op de clitorale stimulatie. Ik merkte niet dat er inwendig ook wat veranderde qua stimulatie. Maar de clitorale stimulatie voelde wel echt lekker.

Nu heb ik zelf niet per se een plek waar ik superhandig kan grinden, wat het geheel dus wat minder comfortabel maakte. Maar als je zelf wel al echt een grinder bent, denk ik dat dit wel een leuke toy kan zijn. Voor mij was het leuk om eens te proberen, maar ik denk niet dat ik โ€˜m er nog vaak bij zal pakken, omdat het niet helemaal mijn manier van masturberen is.

Conclusie

De Inya Bump-n-Grind heeft een aparte vorm en het is me niet helemaal duidelijk waarom dat zo is. De verwarmfunctie vind ik niet indrukwekkend. De vibraties zijn gemiddeld en geven mij zonder extra druk niet genoeg stimulatie. Met grinden voelt dat beter. De keuzes voor de vibratiestanden vind ik apart. Het is een bijzondere toy die ik nog niet helemaal snap, maar ik denk dat als je van grinden houdt, dit wel een leuke toevoeging kan zijn.

Je kan de Inya Bump-n-Grind hier bestellen bij Willie voor 83,95 euro

 

Tess

Tess heeft voordat ze TessTesst.nl begon bijna tien jaar in verschillende seksshops gewerkt en daar leerde ze superveel over alle soorten seksspeeltjes en zo groeide haar interesse voor seksspeeltjes nog verder.

Seksspeeltjes testen vind ze echt superleuk om te doen en ze hoopt dat het jou helpt om een seksspeeltje te kiezen die bij jou past. Maar ook hoopt ze door open en eerlijk te schrijven over sex toys, BDSM, kink en dus ook seks, dat ze een beetje meehelpt het taboe te doorbreken. Waarom zou dit een onderwerp moeten zijn waar we ons voor moeten schamen? Weg met die schaamte! De meeste mensen hebben seks, de meeste mensen masturberen, dus waarom zouden we dat onbesproken laten?

Tess maakt samen met Daphne de podcast Meet the Kinksters.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.