Inmi G-Spin

17-04-2018

Sextoy review by Tess: Inmi G-Spin

Als je sextoy tester bent en je hebt al een heleboel vibrators, dan denk je soms wel eens: jeetje, wéér een duovibrator. Soms zijn nieuwe sextoys gewoon maar weinig origineel. De kleur is iets anders, of de vorm is net even wat nieuwer, maar niet echt dat je denkt: wow, wat is dit apart zeg. Maar bij dit seksspeeltje, dat ik kreeg van Miriam van Easytoys, dacht ik wel gelijk: wow, dit is apart! De Inmi G-spin is een Tarzanvibrator, maar met een soort roterend tongetje die je clitoris stimuleert. Dat is echt wel anders dan de gemiddelde rabbitvibrator. En daar hou ik van.

Orale seks of niet?

Ik had wel vaker sextoys gezien met zo’n wieltje met kleine ‘tongetjes’, maar ik had er nog nooit één geprobeerd. Wel vroeg ik me altijd af of dat nou lekker zou zijn, maar ook wat nu eigenlijk de bedoeling zou zijn. Zou de insteek nu echt zijn dat het voelt alsof je gebeft wordt? Bij de Inmi G-spin staat in de beschrijving wel dat het zou voelen als orale seks. Ten eerste had ik wel wat twijfels over of zo’n wieltje met tongetjes überhaupt wel lekker zou voelen en ten tweede kon ik me echt niet voorstellen dat dit als orale seks zou voelen. Gewoon niet. Misschien dat het lekker zou zijn (misschien ook niet) maar dat die draaiende flapjes zouden voelen als een echte tong, nee.

Cheap ogende verpakking

Inmi g-spin Inmi g-spin Inmi g-spin

De verpakking van de Inmi is vooral erg geel. Ik vind het er niet zo mooi of chique uitzien, terwijl het toch best wel een dure toy is. Aan de verpakking zie je dat niet af. Ik vind het leuk dat er eens een ander kleur wordt gebruikt dan wit of zwart en er is ook niks mis met geel, maar dit is het gewoon niet. Ook zou ik bij een vibrator van deze prijs een mooie bewaardoos verwachten of minimaal een bewaarzakje. En een degelijke gebruiksaanwijzing in plaats van het super kleine papiertje wat ik in de doos aantrof. Toen ik goed keek dan, want het papiertje is zo klein dat ik het in de eerste instantie niet eens opgemerkt had. Waarschijnlijk paste het niet meer op het papiertje, want er staat dus ook niet vermeld dat je met het power knopje ook nog door verschillende vibratiepatronen kan scrollen. Had ik tijdens mijn eerste keer testen dan ook nog niet ontdekt. Toen dacht ik nog dat de vibrator alleen maar 5 steady standjes had.

Van alle toys die niet waterproof zijn…

Inmi g-spin Inmi g-spin Inmi g-spin

De Inmi G-spin is gemaakt van siliconen (met delen ABS plastic). Ik hou van sextoys van siliconen, want die zijn echt veilig te gebruiken omdat het materiaal niet giftig of poreus is. Yay daarvoor dus. De vibrator is oplaadbaar en niet waterproof. Ik kon dat bijna niet geloven toen ik dat las. Een vibrator waarvan je gelijk al ziet dat het enorm lastig gaat worden met schoonmaken, die dan niet waterproof is. Hoe dan? Wie bedenkt dat? Van alle toys die niet waterproof zijn, is dit echt wel de kutste toy om niet waterproof te zijn. De gebruiksaanwijzing zegt ‘Wipe toy with warm water and mild soap or toycleaner’. Ik vraag me af of degene die dit geschreven heeft hier echt over nagedacht heeft. Wat ook erg lastig is, is dat je zelf het wieltje maar een heel klein stukje kan draaien. Je moet de vibrator dus echt aanzetten en het wieltje laten draaien om hem overal schoon te kunnen maken. Dit is echt heel onhandig. Extra onhandig dat je dan dus ook nog moet opletten dat er dus niet teveel water op komt (hoeveel is teveel?) of op verkeerde plekken (welke dan?). Als ik net meer dan 100 euro betaald had voor mijn nieuwe sextoy, dan zou ik hier toch wel erg zenuwachtig van worden.

Is this thing on?

Inmi g-spin Inmi g-spin Inmi g-spin

Ondanks de matige verpakking en het niet waterproof zijn van deze toy, was ik alsnog super nieuwsgierig naar hoe dit nu dan zou gaan voelen. Toen ik de vibrator aan wilde zetten, twee seconden drukken op het power knopje volgens de gebruiksaanwijzing, dacht ik heel even dat hij stuk was. Je moet echt wel iets langer drukken dan twee seconden (of ik heb een heel slecht gevoel voor tijd), maar dan begint hij toch echt te vibreren. Hij begint gelijk op het derde steady standje te trillen. Het wieltje draait dan nog niet. Ik gebruikte véél glijmiddel, deze keer Sliquid Oceanics, want nou ja, als we dan orale seks gaan nadoen, dan moet het ook wel lekker glijden en een beetje nat voelen. Bovendien leek het gevoel van ronddraaiende tongetjes me ook niet zo fijn aanvoelen, met te weinig glijmiddel.

Qua maat is het inwendige deel van de vibrator net iets kleiner dan gemiddeld. Iets dunner en iets korter. Ik ben geen size queen en omdat het bij deze vibrator toch ook wel echt om de tongetjes gaat, vind ik het formaat prima. De vibraties zijn ook best wel goed. Ze zijn vrij diep en ook best krachtig. Ook de verschillende vibratiepatronen vond ik echt wel lekker, toen ik ze eenmaal ontdekt had.

De tongetjes

Inmi g-spin Inmi g-spin Inmi g-spin

Maar toen was het toch echt tijd voor het belangrijkste. De tongetjes. Licht gespannen drukte ik op het knopje om ze te laten draaien. Bij alles wat beweegt, komt ook altijd wat geluid vrij. Zo ook bij deze G-spin. Zodra je de tongetjes laat draaien, hoor je een beetje een snerpend geluid. Gelukkig stoor ik me niet zo aan geluiden van sextoys (tenzij ze super irritant of keihard zijn), maar als je weet dat je je daar aan ergert, is dit niet jouw toy. Maar wow, wat voelden die tongetjes raar. Best wel heftig ook, dat had ik niet verwacht. Ik stopte om nog wat meer Sliquid te gebruiken, want dat was toch echt wel nodig. Normaal gebruik ik echt niet zoveel glijmiddel, dus dat was ook wel weer een aparte ervaring. Ik moest echt even wennen aan het gevoel, maar eigenlijk was het echt heel erg lekker. Heel anders dan ik gedacht had (al wist ik eigenlijk ook niet goed wat te verwachten). Het deed me niet aan orale seks denken. Misschien meer nog aan vingeren, maar dan toch ook wel echt anders. Dit is gewoon weer een hele andere vorm van stimulatie en ik vond het echt lekker.

Linksdraaiend of rechtsdraaiend

Inmi g-spin Inmi g-spin Inmi g-spin

Ik drukte nog een keer op het knopje van het wieltje, zodat het de andere kant op zou gaan draaien. Vroeger had ik een Tarzanvibrator met van die roterende pareltjes, die konden dan ook twee kanten op draaien. Nou, dat was zo’n nutteloze functie, ik merkte echt geen verschil of ze nu rechts of linksom draaiden. Dus nu had ik hetzelfde verwacht. Maar wat zat ik er ontzettend naast! Met één druk op de knop gingen de tongetjes niet richting mijn clitoris, maar juist er van af. En jeetje, ik kan nog steeds bijna niet geloven hoe anders dat voelt. Ik had dus duidelijk een voorkeur voor deze richting. Het voelde veel heftiger, maar ook nog veel lekkerder, intenser. Wow!

Je kan ook zelf nog met de mate van heftigheid spelen door de vibrator, en dus het wieltje, juist iets verder bij je clitoris vandaan te houden. Dan verandert het gevoel ook echt. Ik wist dat er ook nog een derde standje was, waarbij het wieltje heen en weer gaat. Dus eerst even naar je lichaam toe en dan even van je lichaam af, en zo door. Ook hier kon ik me niet zoveel bij voorstellen voor ik het probeerde, maar man oh man wat is dit een lekkere functie. De ene kant op geeft bij mij echt een veel zachter gevoel, en de andere kant op dus een veel heftiger gevoel, maar het veranderen van richting, dat moment, dat is echt super stimulerend. Ik was echt verbaasd over hoe lekker dit was.

Zeker in combinatie met verschillende vibratiepatronen, en dan het derde standje van het wieltje vond ik deze Inmi G-Spin echt te gek. Ik had het eerlijk gezegd niet verwacht toen ik hem voor het eerst uit de verpakking haalde. Toen ik ging testen, had ik zelfs al een andere toy klaar gelegd omdat ik eigenlijk niet eens verwachtte dat de G-spin me een orgasme zou kunnen bezorgen. Hij had geen goede eerste indruk gemaakt. Maar die andere toy heb ik niet meer aangeraakt, want de G-spin bezorgde me een super heftig orgasme.

Het schoonmaken daarna was net zo’n geklooi als ik verwacht had. Maar ik heb het vermoeden dat er gewoon geen water mag komen aan de onderkant van de toy, waar de je oplader er in steekt. Dat hoop ik althans, want als ik ‘m schoonmaak, komt er toch echt best wel wat water bij kijken.

Conclusie

Deze Inmi G-Spin heeft me echt heel erg verrast. Het is echt een super leuke, hele andere toy. Het siliconen voelt lekker glad aan en de tongetjes zijn zacht en flexibel. Het handvat is ook echt super handig met die opening, dat houdt echt heel handig vast. De vibraties zijn goed, de patronen lekker. Maar het belangrijkste, de tongetjes. Ze doen mij echt niet aan orale seks denken, maar ik vind ze wel echt heel lekker. Ik vond het leuk om weer eens een heel ander gevoel te krijgen van een sextoy, ik kan deze toy niet echt vergelijken met iets anders wat ik al getest heb, maar het was echt heel erg lekker. En het orgasme was super intens. Het enige minpunt vind ik dat hij niet waterproof is en dat het schoonmaken onhandig is. Hij is niet goedkoop, maar wel echt een aanrader als je ook into wat apartere sextoys bent.

Je kan de Inmi G-spin Vibrator met Draaiende Clitorisstimulator hier bestellen bij Easytoys voor 139,95.

Tess

Tess heeft voordat ze TessTesst.nl begon bijna tien jaar in verschillende seksshops gewerkt en daar leerde ze superveel over alle soorten seksspeeltjes en zo groeide haar interesse voor seksspeeltjes nog verder.

Seksspeeltjes testen vind ze echt superleuk om te doen en ze hoopt dat het jou helpt om een seksspeeltje te kiezen die bij jou past. Maar ook hoopt ze door open en eerlijk te schrijven over sex toys, BDSM, kink en dus ook seks, dat ze een beetje meehelpt het taboe te doorbreken. Waarom zou dit een onderwerp moeten zijn waar we ons voor moeten schamen? Weg met die schaamte! De meeste mensen hebben seks, de meeste mensen masturberen, dus waarom zouden we dat onbesproken laten?

Tess maakt samen met Daphne de podcast Meet the Kinksters.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.