Hueman Galaxy Tapping Butt Plug review

06-12-2023

De Hueman Galaxy Tapping Butt Plug is op meerdere manieren bijzonder, zo is de kleur echt meer dan awesome en kan hij ook nog “tappen”, wat zoveel inhoud als dat de kop een tikkende beweging maakt. Is dit lekker, werkt dit voor je prostaat? Je leest het natuurlijk in deze review.

Specificaties van de Hueman Galaxy Tapping Butt Plug

 • Materiaal: ABS, Silicone
 • Bodysafe? Ja
 • Geschikt glijmiddel: Glijmiddel op waterbasis
 • Oplaadbaar? Ja
 • Waterdicht? Ja, heeft een IPX7 rating
 • Aantal standjes: 10
 • Oplaadtijd: 50 minuten
 • Gebruiksduur: 50 minuten
 • Diameter: 3,6 cm
 • Lengte: 14,9 cm
 • Inbrengbare lengte: 11 cm
 • Prijs: € 59,99 bij Easytoys
Hueman galaxy tapping butt plug review

Hueman Galaxy Tapping Butt Plug

De Hueman Galaxy Tapping Butt Plug is een buttplug die de vorm heeft van wat doorgaans de “standaard” genoemd wordt voor een prostaatstimulator. De iets gebogen kop, de onderkant voor je perineum, iedereen die wel eens met een prostaatstimulator aan de gang is geweest zal het snel met mij eens zijn.

Wat natuurlijk verder opvalt, is de bijzondere kleur van deze Hueman Galaxy Tapping Butt Plug, waar je vroeger vooral zwarte silicone sextoys had, heb je tegenwoordig al heel veel mooie kleuren. Maar deze buttplug heeft een soort overlopende metallic look die echt heel erg mooi is.

Wellicht dat je hem op deze website ook al eens eerder hebt gezien, want Tess schreef al eens eerder een review over de Hueman Outerspace vibrerende buttplug die ook in deze geweldige kleurstelling beschikbaar is.

De Hueman Galaxy Tapping Butt Plug is echter niet een standaard prostaat stimulator, sterker nog, nergens op de verpakking of in de handleiding wordt vermelding gemaakt van prostaatstimulatie.

Wat wel de unieke eigenschap is van deze buttplug is het zogenaamde “tappen” wat er zoals ik al eerder schreef op neer komt dat de kop een deel heeft dat kan “tikken”.

De Hueman Galaxy Tapping Butt Plug wordt bediend met 1 knop, daarmee kan je de toy met een longpress aan en uitzetten en ga je met kort klikken door de in totaal 10 standjes van de buttplug heen.

Voordat je dat doet, moet je hem wel eerst even 50 minuten opladen via de USB naar plug kabel, maar dan kan je er ook wel weer 50 minuten tegenaan.

Hueman Galaxy Tapping Butt Plug in de doos

De doos van de Hueman Galaxy Tapping Butt Plug is wit met daarop een afbeelding van dit seksspeeltje. Verder is het niet heel spannend op de doos, je vind er natuurlijk wat meer informatie over het seksspeeltje. Maar eigenlijk is het allemaal heel clean, en dat vind ik persoonlijk dan wel weer mooi.

In de doos vind je de Hueman Galaxy Tapping Butt Plug die, samen met alle accessoires (het boekje en de USB-oplaadkabel) in een metallic sleeve zitten. Waarmee Hueman je het idee probeert te geven dat je een “noodrantsoen” voor je ruimtereis opent, ik vind het erg leuk bedacht, ondanks dat het dan misschien weer extra afval met zich meebrengt. Maar ja.

De Hueman Galaxy Tapping Butt Plug

Toen Tess de Hueman Galaxy Tapping Butt Plug kreeg en ik hem zag wilde ik hem eigenlijk meteen testen. Helemaal toen ik de vorm zag en hoorde dat hij kon tappen dacht ik bij mijzelf “dit is misschien wel echt heel erg lekker”.

Ik kon echt niet wachten om ermee aan de slag te gaan, en zo gezegd (of gedacht) zo gedaan.

Nadat de Hueman Galaxy Tapping Butt Plug helemaal was opgeladen en ik mij had geïnstalleerd voor een sessie met wat in mijn hoofd nog steeds heel erg een prostaatstimulator zou zijn bracht ik genoeg Pjur Back Door (waterbasis) aan op zowel de Hueman Galaxy Tapping Butt Plug als natuurlijk mijn anus en begon hem in te brengen.

De Hueman Galaxy Tapping Butt Plug wordt op de site van easytoys aangemerkt als een beginnerstoy, en hoewel het inbrengen van deze buttplug inderdaad redelijk goed ging, moet je er wel rekening mee houden dat de maximale diameter van 3,6 cm voor een beginner best pittig kan zijn.

Nadat je voorbij het breedste punt bent wordt het allemaal wel heel erg comfortabel en zorgen de vorm en de groeven in het seksspeeltje er ook voor dat hij bijna vanzelf op zijn plek schuift en blijft zitten. Allemaal erg prettig dus.

Voordat je hem inbrengt moet je hem trouwens vast wel even in “aan” stand zetten, dat maakt bediening net even vloeiender en lekkerder als de Hueman Galaxy Tapping Butt Plug eenmaal ingebracht is en goed zit.

Na even een paar seconden rust en ademen omdat ik dat altijd wel fijn vind, die extra ontspanning als ik net iets anaal heb ingebracht druk ik (na wat aftasten) op het knopje en begint de eerste steady stand met het “tappen”.

Het voelt lekker, maar als ik heel eerlijk ben niet heel anders dan een andere vibrerende buttplug. Wel merk ik dat de Hueman Galaxy Tapping Butt Plug mijn prostaat net niet helemaal lekker bereikt.

En eerlijk is eerlijk, de toy pretendeert ook niets anders dan buttplug en tappen, dus misschien had ik dit aan moeten zien komen.

Ondanks dat voel ik mij wel heerlijk gevuld en is de tappende sensatie ook echt heel erg lekker.

Met wat kliks door de standjes heen kom ik op een standje dat heel diep en rumbly vibreert en gaat mijn lichaam “aan”, ik word knettergeil en voel hoe de Hueman Galaxy Tapping Butt Plug mij intern aan het teasen is, de vibraties zijn zelfs zo sterk dat ik ze in de kop van mijn pik voel, en deze ook uit zichzelf reageert op de interne stimulatie.

Maar het is nog steeds geen prostaatstimulatie, niet dat het uitmaakt, want het is echt heel erg lekker.

Toch mis ik na zo’n 20 minuten bezig te zijn en daar te liggen met een heel erg stijve pik, het standje dat je net even over dat randje heen jaagt.

Misschien is dat een heel persoonlijk ding. Maar ik vind het toch jammer.

Evengoed is dit wel echt een heel erg lekkere buttplug die zeker op mijn nachtkastje terechtkomt en vaker ingebracht gaat worden.

Wel valt nog op dat de Hueman Galaxy Tapping Butt Plug erg warm wordt, waarschijnlijk van het geweld van de motor die bijzonder krachtig is, maar het niet altijd kan winnen van mijn kegel oefeningen.

Het is niet zo dat hij TE heet wordt, maar het valt toch op.

Hueman galaxy tapping butt plug review

Eindoordeel dus: Fuck dit is lekker.

Hueman Galaxy Tapping Butt Plug schoonmaken

Ondanks dat de Hueman Galaxy Tapping Butt Plug een IPX7 rating heeft is het schoonmaken van deze buttplug net even iets meer werk. Dat komt door de groefjes en de plaat van het “tappende” gedeelte die er voor zorgen dat je net even goed moet opletten dat er niet iets achterblijft. Maar met heet water en zeep of toycleaner is het allemaal wel goed schoon te krijgen. Maar let dus wel op alle hoekjes en gaatjes.

Conclusie

De Hueman Galaxy Tapping Butt Plug is niet de ultieme grote prostaatstimulator die ik hem in mijn hoofd had gemaakt. Wat hij wel is, is een enorm lekkere buttplug die evengoed intern extreem lekker stimuleert en alle gebruikers ervan, of je nou een prostaat hebt of niet, zeker een heel erg leuke en lekkere ervaring kan geven.

Denk er wel om dat de diameter van 3,6 cm even een dingetje kan zijn, ben je voorbij het breedste punt, dan is het allemaal heel comfortabel.

Is de Hueman Galaxy Tapping Butt Plug daarmee een aanrader? Ja absoluut! Ik hoop alleen dat ze ook nog een keer komen met een echt voor de prostaat geoptimaliseerde versie, want dan denk ik dat ik mijn nieuwe favorietste seksspeeltje gevonden heb, hoewel ik dan zeer waarschijnlijk alleen nog maar een kwijlend hoopje in mijn bed ben en nooit meer een review zal schrijven.

Enfin, lekker deze, zeker geen miskoop!

Je koopt de Hueman Galaxy Tapping Butt Plug bij Easytoys voor €59,99

Jay

Jay is de persoon achter Tess Tesst die verantwoordelijk is voor het testen van, en schrijven over seksspeeltjes die gericht zijn op de penis en de prostaat.

Omdat Jay ook kinkster is zal hij van tijd tot tijd ook een review of artikel schrijven over Kink en BDSM en alles wat daar bij komt kijken

Buiten zijn talent voor testen en schrijven over seks, seksualiteit, BDSM en natuurlijk seksspeeltjes, is hij ook verantwoordelijk voor het technisch onderhoud, de marketing en nog veel meer andere zaken binnen Tess Tesst en veel andere websites van zijn klanten.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.