Vlog: Hoe geil is het op de Huishoudbeurs 2019?

door | 24-02-2019 | Videos, Events

Vlog: Hoe geil is het op de Huishoudbeurs 2019?

De Huishoudbeurs, dat is toch wel de laatste plek waar je geile toestanden verwacht. Maar toen ik hoorde dat dit jaar het thema ‘Liefde & Lust’ zou zijn, werd ik wel heel nieuwsgierig. Er zou zelfs een heus ‘Plein der Lusten’ zijn. Dat klinkt toch best spannend? Maar de huishoudbeurs spannend?

Dit leek me een mooie gelegenheid om de Huishoudbeurs weer eens te bezoeken. Vroeger als kind ging ik elk jaar mee met mijn moeder en tantes. Het enige spannende was welke snoepjes ik daar gratis zou kunnen scoren. Ik was benieuwd of ik er nu een ander soort spanning zou vinden.

Hoe geil is het op de Huishoudbeurs? Check mijn vlog en je komt het te weten.

[su_youtube url=”https://www.youtube.com/watch?v=sziRGEH8liI”]

Als je nog niet geabonneerd bent op mijn YouTube kanaal, zou ik het echt enorm waarderen als je dat nog wilt doen. Je kan dat doen door hier te klikken.

De site van Yes, please, het caravan project met de fantasieën vind je hier.

Het gedicht aan het eind is van Eef Lanoye, je kan haar hier vinden op Instagram. De mini workshop erotische gedichten schrijven werd ook door o.a. haar gegeven.

De online shop van Easytoys vind je hier.

Beppy tampons vind je hier.

Als je een sextoy gaat bestellen (of een willekeurig product bij Bol.com), zou ik het super fijn vinden als je dat via mijn linkjes doet (je vind ze allemaal hier in deze post). Op die manier sponsor je Tess Tesst zonder dat het jou iets kost!

 

 

Abonneer
Abonneren op
2 Reacties
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
Alle comments