Vlog: Hoe geil is het op de Huishoudbeurs 2019?

24-02-2019

Vlog: Hoe geil is het op de Huishoudbeurs 2019?

De Huishoudbeurs, dat is toch wel de laatste plek waar je geile toestanden verwacht. Maar toen ik hoorde dat dit jaar het thema ‘Liefde & Lust’ zou zijn, werd ik wel heel nieuwsgierig. Er zou zelfs een heus ‘Plein der Lusten’ zijn. Dat klinkt toch best spannend? Maar de huishoudbeurs spannend?

Dit leek me een mooie gelegenheid om de Huishoudbeurs weer eens te bezoeken. Vroeger als kind ging ik elk jaar mee met mijn moeder en tantes. Het enige spannende was welke snoepjes ik daar gratis zou kunnen scoren. Ik was benieuwd of ik er nu een ander soort spanning zou vinden.

Hoe geil is het op de Huishoudbeurs? Check mijn vlog en je komt het te weten.

Als je nog niet geabonneerd bent op mijn YouTube kanaal, zou ik het echt enorm waarderen als je dat nog wilt doen. Je kan dat doen door hier te klikken.

De site van Yes, please, het caravan project met de fantasieën vind je hier.

Het gedicht aan het eind is van Eef Lanoye, je kan haar hier vinden op Instagram. De mini workshop erotische gedichten schrijven werd ook door o.a. haar gegeven.

De online shop van Easytoys vind je hier.

Beppy tampons vind je hier.

Wil jij Tess Tesst helpen?

Als je een seksspeeltje gaat bestellen, een andere sextoy of een willekeurig product bij Bol.com, zou je me echt heel erg helpen als je dat via een van de linkjes hieronder doet. Van elke aankoop die je via zo’n linkje doet, krijg ik een klein percentage. Het kost jou helemaal niks en je merkt er verder ook niks van. Het is helemaal anoniem, dus ik krijg geen gegevens van jou te zien. Op die manier help je Tess Tesst zonder dat het jou iets kost en zorg je ervoor dat deze site kan blijven bestaan. Dankjewel!

Bol.com

EASYtoys.nl

BDSMstore.nl

Christine le Duc

Euphoria-erotiek.nl

Willie.nl

Lovehoney

Tantus

SelfDelve

Yay Orgasms

 

 

Tess

Tess heeft voordat ze TessTesst.nl begon bijna tien jaar in verschillende seksshops gewerkt en daar leerde ze superveel over alle soorten seksspeeltjes en zo groeide haar interesse voor seksspeeltjes nog verder.

Seksspeeltjes testen vind ze echt superleuk om te doen en ze hoopt dat het jou helpt om een seksspeeltje te kiezen die bij jou past. Maar ook hoopt ze door open en eerlijk te schrijven over sex toys, BDSM, kink en dus ook seks, dat ze een beetje meehelpt het taboe te doorbreken. Waarom zou dit een onderwerp moeten zijn waar we ons voor moeten schamen? Weg met die schaamte! De meeste mensen hebben seks, de meeste mensen masturberen, dus waarom zouden we dat onbesproken laten?

Tess maakt samen met Daphne de podcast Meet the Kinksters.

2 Reacties

  1. Super leuke vlog! Ik ben nog nooit op de huishoudbeurs geweest, en denk ook niet dat daar zo snel verandering in gaat komen, maar ik vond het heel leuk om met jouw blik een kijkje te nemen. 😉

    Antwoord
    • Haha ja dat snap ik. Ik denk ook niet dat ik snel nog een keer ga hoor 😉

      Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.