Giveaway dag 2 – Zumio S en Womanizer Duo

19-12-2019

Giveaway dag 2 – Zumio S en Womanizer Duo

Dag twee van onze seksspeeltjes giveaway is zeker niet minder spectaculair dan dag 1! Vandaag kan je een Zumio S winnen en een Womanizer Duo. In de Sekstoy Toppers & Floppers 2019 post kan je de Zumio S terug vinden tussen mijn tien all time favoriete seksspeeltjes en de Womanizer Duo vind je zowel tussen de beste seksspeeltjes van 2019 als tussen mijn all time favorieten.

Super awesome van Zumio en Womanizer dat ze deze twee geweldige toys hebben ingebracht voor deze giveaway <3

Zumio S

De Zumio S is een seksspeeltje dat er best wel apart uitziet. Op het eerste gezicht had ik niet zulke hoge verwachtingen en leek ‘ie me zelfs een beetje eng. Maar pfoe, wat hou ik van deze sextoy! Dit is geen vibrator, maar een oscillator. Dat houdt in dat het topje van de Zumio eigenlijk heen en weer schudt. En als ik dat dan net naast mijn clitoris hou, oeh! Dit is echte pinpoint stimulatie en ik hou er van!

Womanizer Duo

De womanizer duo van bovenaf gezien met een lipstick er naast om het formaat duidelijk te krijgen

Even een extra foto van de Womanizer Duo, want in de verpakking zat helaas het instructieboekje precies voor de toy zelf. Ik wilde de zegel van de verpakking niet verbreken dus ik kon het boekje niet verschuiven. De Womanizer Duo die je kan winnen is zwart.

Maar, de Womanizer Duo, waarom is die nou zo geweldig? Ik hou echt van luchtdruk seksspeeltjes. De luchtdrukstimulatie op mijn clitoris vind ik gewoon echt heel lekker. De Womanizer Duo combineert dat met een vibrator. De vibrator heeft echt een goede vorm en hele lekkere, diepe trillingen. De combinatie van de diepe vibraties in mijn vagina en de luchtdrukstimulatie op mijn clitoris, dat voelt gewoon als welness voor mijn kut. Sexy welness, dat wel. Welness waar je heel lekker van klaarkomt. Echt: I love it! Dus de Womanizer Duo mocht natuurlijk niet ontbreken in deze sextoy giveaway!

Hoe doe je mee?

Wil je de Zumio S of de Womanizer Duo winnen? Kan ik me voorstellen, ze zijn echt super lekker! Wat je moet doen is simpel. Laat mij even weten welke je wilt winnen. Dat kan je hier onder deze post doen, of op mijn social media onder de post van deze giveaway. Ik post alles handmatig, dus het kan zijn dat mijn social media posts iets later verschijnen dan deze post. Check dan later op de dag nog even. Je kan bonuspunten scoren door op Facebook of Instagram de giveaway post te delen of mensen te taggen. Als je deelt, vergeet mij dan niet te taggen.

Je mag aan zoveel van de zeven giveaways meedoen als je wilt!

De giveaway is open voor mensen met een adres in Nederland of Belgiรซ. Je kan meedoen tot en met 31 december. We maken de winnaars begin januari bekend.

Tess

Tess heeft voordat ze TessTesst.nl begon bijna tien jaar in verschillende seksshops gewerkt en daar leerde ze superveel over alle soorten seksspeeltjes en zo groeide haar interesse voor seksspeeltjes nog verder.

Seksspeeltjes testen vind ze echt superleuk om te doen en ze hoopt dat het jou helpt om een seksspeeltje te kiezen die bij jou past. Maar ook hoopt ze door open en eerlijk te schrijven over sex toys, BDSM, kink en dus ook seks, dat ze een beetje meehelpt het taboe te doorbreken. Waarom zou dit een onderwerp moeten zijn waar we ons voor moeten schamen? Weg met die schaamte! De meeste mensen hebben seks, de meeste mensen masturberen, dus waarom zouden we dat onbesproken laten?

Tess maakt samen met Daphne de podcast Meet the Kinksters.

94 Reacties

  1. Graag zou ik mee willen doen voor de Womanizer Duo! De combinatie die het speeltje biedt, lijkt mij erg lekker en daar zou ik wel van willen genieten.

    Antwoord
  2. Im in for the zumio! โค๏ธ

    Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.