Fun Factory Duke

17-10-2017

Fun Factory Duke

Via Karoline van Fun Factory kreeg ik de Fun Factory Duke in ruil voor een eerlijke review. Dit is denk ik de meest vreemd gevormde toy die ik tot nu toe heb mogen testen.

Ik vind Fun Factory een leuk sextoy merk, de Cobra Libre II staat bijvoorbeeld in mijn top 3 favoriete toys. Je kan je dus voorstellen dat mijn verwachtingen voor de Duke hooggespannen waren. Zeker gezien mijn nieuwsgierigheid naar een P-spot orgasme.

Zoals ik al zei, de toy ziet er wat vreemd uit. Als je dan ook nog leest dat de toy tot aan de perineum stimulator je kontje in moet zakt de moed je wellicht in de schoenen. Ik ben niet voor één gat te vangen natuurlijk, maar dat het een uitdaging zou worden is ook iets wat ik al had gelezen/gehoord van mijn collega reviewers.Fun factory duke

Fun Factory Duke, eerst even uitpakken

Voordat ik het leed dat inbrengen heet met jullie ga delen is een omschrijving van wat ik ontving, en natuurlijk hoe het eruit ziet, op zijn plaats. Zoals bij eigenlijk alle Fun Factory seksspeeltjes krijg je de Duke in een mooie doos toegestuurd.

De handleiding bestaat uit duidelijke pictogrammen die het gebruik duidelijk maken (maar het niet makkelijk maken).

De Duke zelf is gemaakt van zijdezacht medisch siliconen, die van mij was een mooie donkere kleur blauw.

De vibraties worden gegenereerd door een zwart plastic bullet dat je uit de Duke kan halen als je deze wil reinigen. Dat maakt dus ook dat je, als je het ei verwijdert, de Duke grondig en goed kan schoonmaken, wat voor anale toys zowel prettig als wenselijk is.

Alle sextoys die ik tot nu toe van Fun Factory heb gezien zijn voorzien van een magnetische USB-kabel die voor het opladen van je toy zorgt, deze zijn rood en voorzien van het logo. De magneet is buitengewoon sterk, dus je hoeft niet bang te zijn, zoals bij andere toys dat hij makkelijk losschiet.

Als het er gewoon niet ingaat

Mijn eerste keer testen was geen succes. Zoals altijd weet ik dat ik moet ontspannen, genoeg glijmiddel gebruiken en mijn tijd nemen.

Dit alles had ik in acht genomen, maar door de knik die de Duke heeft kreeg ik alleen maar het eerste stuk(je) ingebracht.

Ik heb zeker een half uur liggen aanklooien met meer glijmiddel (wat zijn naam echt eer aan deed) en allerlei mogelijke opties geprobeerd om de rest van de toy mijn kontje in te krijgen.

Wat ik ook probeerde, het lukte niet, met als gevolg dat alles glibberde van het glijmiddel en mijn anus echt HEUL erg boos op mij was en dus gewoon zeer deed. Zoals je je wellicht kan voorstellen deed dit mijn drang om nog een keer te testen niet heel veel goed.

Contact met Fun Factory over de Duke

Ik heb vroeger veel gewerkt als helpdesk/Tech supporter. Je kan je misschien voorstellen dat het feit dat ik de helpdesk van Fun Factory ging mailen met een hulpvraag voor mij best grappig zo niet ironisch voelde.

Ik wist in ieder geval wel zeker dat ik de Duke niet opnieuw hoefde op te starten om hem werkend te krijgen. Maar hoe krijg je dit apparaat nou gewoon je kont in? En dan vooral zonder dat je anus TE pijnlijk wordt.

Ik moet zeggen het contact met Fun Factory was uitermate professioneel, ondanks mijn vraag. Maar verder dan blijven proberen, ontspannen en β€œje gebruikt toch wel glijmiddel he?” kwamen we niet.

Het mocht niet echt baten, een tweede poging zorgde voor hetzelfde resultaat als het eerste en ik besloot dat ik de Duke maar iets later zou gaan reviewen, of in het ergste geval, jullie melden dat ik het niet echt kon testen omdat ik hem er simpelweg niet in kreeg.

En toen ging de Fun Factory Duke er ineens wel in

Maar nu zijn we hier, de titel van dit stukje is wellicht al duidelijk genoeg, maar na genoeg tijd om mijn kontje te laten herstellen, en wellicht ook het feit dat ik inmiddels al zoveel toys in mijn kontje heb gehad, besloot ik dat ik deze week de laatste test zou doen.

Je kan je vast voorstellen dat ik er niet heel erg veel zin in had, maar dat is ook part of the job, dus ik ging naar bed, kreeg van Tess heel lief verzorgend glijmiddel van Sliquid met AloΓ« Vera mee, Β ging liggen en begon aan poging drie.

Het eerste stukje ging zoals altijd makkelijk naar binnen. Ik had deze keer extra glijmiddel zowel aan de buitenkant als binnen in mijn anus aangebracht. De eerste draai/duw poging voor de knik was geen succes, maar de tweede keer met wat extra duwen op de bovenkant van de bullet en een lichte buiging van de toy gleed de rest van de toy eigenlijk vrij soepel naar binnen. Blijkbaar is het dus toch een techniekje dat je in de vingers moet krijgen.

En hoe was het dan?

Wat opvalt is dat je kontje meteen heel erg gevuld is, dat komt natuurlijk ook door de vorm van de Duke. Als je dan de Duke aanzet merk je dat er echt stevige vibraties door je lichaam gaan. Die voelen echt heel erg lekker.

Het deed voor mij (surprise surprise) echter niet zoveel voor mijn prostaat. Evengoed is deze toy echt wel heel erg fijn als je bijvoorbeeld gelijktijdig gepijpt zou worden. Ik denk dat het voor bij de seks misschien een beetje te vol in je kontje is, maar dat is meer persoonlijke voorkeur dan feitelijke waarheid.

Het is en blijft echter wel echt heel erg lekker.

Conclusie

De Fun Factory Duke is een leuke, goed gemaakte toy. Echter is het wel een speeltje dat enige techniek vereist voor het inbrengen. Dat maakt dus ook dat als jij voor het eerst iets wil gaan inbrengen in je kont, je zeker niet moet beginnen met de Duke. Als je daarentegen houdt van de sensatie van een goed gevulde kont, en je wat ervarener bent de Duke denk ik echt wel een must have is in je arsenaal in anale toys.

Helaas is de Duke niet meer te verkrijgen bij Euphoria, wil jij hem nog wel kopen dan kan dat bij bol.com

Natuurlijk kan je bij Euphoria Erotiek nog wel terecht voor heel veel andere leuke sextoys!

Jay

Jay is de persoon achter Tess Tesst die verantwoordelijk is voor het testen van, en schrijven over seksspeeltjes die gericht zijn op de penis en de prostaat.

Omdat Jay ook kinkster is zal hij van tijd tot tijd ook een review of artikel schrijven over Kink en BDSM en alles wat daar bij komt kijken

Buiten zijn talent voor testen en schrijven over seks, seksualiteit, BDSM en natuurlijk seksspeeltjes, is hij ook verantwoordelijk voor het technisch onderhoud, de marketing en nog veel meer andere zaken binnen Tess Tesst en veel andere websites van zijn klanten.

1 Reactie

  1. “… Je arsenaal…” :’)

    Antwoord

Trackbacks/Pingbacks

  1. Sex toy review by Jay: Nexus O prostaatmassager - […] toe wel het β€œraarste” niet vibrerende speeltje is wat mijn billen heeft gepasseerd, hoewel de Fun Factory Duke er…
  2. Tantus Prostate Play en Rocks-off Torex Prostate massager | Review - […] Deze grotere diameter geeft je een veel meer gevuld gevoel, zonder rare hoeken en uitsteeksels zoals bijvoorbeeld de Fun…

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.