Vlog: Erotische beurs Bobbi Eden’s Loversland

17-02-2019

Vlog: Erotische beurs Bobbi Eden’s Loversland

Eind 2017 ging ik voor het eerst naar Bobbi Eden’s Loversland om daar een review over te schrijven. Was super gezellig, ik omschreef het als sexy-light. Vorig weekend was de derde editie van Loversland, dit keer niet in Ahoy maar in de Brabanthallen in Den Bosch. Samen met Jay ging ik er heen om te kijken hoe het nu was en een vlog voor jullie op te nemen.

Hoe gaat dat nou op een erotische beurs?

Als je nog nooit op een erotiekbeurs geweest bent, ben je misschien wel heel benieuwd hoe dat er nu allemaal aan toe gaat. Wat er te zien en te doen is. Dus ik hoop je met deze vlog een beetje een beeld te kunnen geven van wat je op een erotische beurs, en dan natuurlijk specifiek Bobbi Eden’s Loversland, kunt verwachten. Want elke erotische beurs heeft natuurlijk z’n eigen vibe.

Wat is er te zien en doen op Loversland?

Op Bobbi Eden’s Loversland zag ik o.a. een erotische foto expo, chocolade surprise eieren voor volwassenen, borsten in kaarsvet gedoopt, een human pony en stripshows. Maar ook: dromenvangers, een medium, leggings met panterprint en babyrompertjes.

Benieuwd? Kijk dan snel mijn vlog om het allemaal te zien.

 

Als je nog niet geabonneerd bent op mijn YouTube kanaal, zou ik het echt enorm waarderen als je dat nog wilt doen. Je kan dat doen doorΒ hier te klikken.

Mijn reviews over Loversland in 2017 vind je hier.

Wil jij Tess Tesst helpen?

Als je een seksspeeltje gaat bestellen, een andere sextoy of een willekeurig product bij Bol.com, zou je me echt heel erg helpen als je dat via een van de linkjes hieronder doet. Van elke aankoop die je via zo’n linkje doet, krijg ik een klein percentage. Het kost jou helemaal niks en je merkt er verder ook niks van. Het is helemaal anoniem, dus ik krijg geen gegevens van jou te zien. Op die manier help je Tess Tesst zonder dat het jou iets kost en zorg je ervoor dat deze site kan blijven bestaan. Dankjewel!

Bol.com

EASYtoys.nl

BDSMstore.nl

Christine le Duc

Euphoria-erotiek.nl

Willie.nl

Lovehoney

Tantus

SelfDelve

Yay Orgasms

 

Tess

Tess heeft voordat ze TessTesst.nl begon bijna tien jaar in verschillende seksshops gewerkt en daar leerde ze superveel over alle soorten seksspeeltjes en zo groeide haar interesse voor seksspeeltjes nog verder.

Seksspeeltjes testen vind ze echt superleuk om te doen en ze hoopt dat het jou helpt om een seksspeeltje te kiezen die bij jou past. Maar ook hoopt ze door open en eerlijk te schrijven over sex toys, BDSM, kink en dus ook seks, dat ze een beetje meehelpt het taboe te doorbreken. Waarom zou dit een onderwerp moeten zijn waar we ons voor moeten schamen? Weg met die schaamte! De meeste mensen hebben seks, de meeste mensen masturberen, dus waarom zouden we dat onbesproken laten?

Tess maakt samen met Daphne de podcast Meet the Kinksters.

0 reacties

Trackbacks/Pingbacks

  1. KamaSutrA beurs 2019 | Event review | Tess Tesst - […] heb je hier al een blog kunnen lezen en een vlog kunnen zien over de andere erotische beurs: Loversland.…

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.