Vlog: Erotische beurs Bobbi Eden’s Loversland

door | 17-02-2019 | Videos, Erotische beurs, Events

Vlog: Erotische beurs Bobbi Eden’s Loversland

Eind 2017 ging ik voor het eerst naar Bobbi Eden’s Loversland om daar een review over te schrijven. Was super gezellig, ik omschreef het als sexy-light. Vorig weekend was de derde editie van Loversland, dit keer niet in Ahoy maar in de Brabanthallen in Den Bosch. Samen met Jay ging ik er heen om te kijken hoe het nu was en een vlog voor jullie op te nemen.

Hoe gaat dat nou op een erotische beurs?

Als je nog nooit op een erotiekbeurs geweest bent, ben je misschien wel heel benieuwd hoe dat er nu allemaal aan toe gaat. Wat er te zien en te doen is. Dus ik hoop je met deze vlog een beetje een beeld te kunnen geven van wat je op een erotische beurs, en dan natuurlijk specifiek Bobbi Eden’s Loversland, kunt verwachten. Want elke erotische beurs heeft natuurlijk z’n eigen vibe.

Wat is er te zien en doen op Loversland?

Op Bobbi Eden’s Loversland zag ik o.a. een erotische foto expo, chocolade surprise eieren voor volwassenen, borsten in kaarsvet gedoopt, een human pony en stripshows. Maar ook: dromenvangers, een medium, leggings met panterprint en babyrompertjes.

Benieuwd? Kijk dan snel mijn vlog om het allemaal te zien.

[su_youtube url=”https://www.youtube.com/watch?v=wCsUxe85HOs”]

Als je nog niet geabonneerd bent op mijn YouTube kanaal, zou ik het echt enorm waarderen als je dat nog wilt doen. Je kan dat doen door hier te klikken.

Mijn reviews over Loversland in 2017 vind je hier.

Als je een sextoy gaat bestellen (of een willekeurig product bij Bol.com), zou ik het super fijn vinden als je dat via mijn linkjes doet (je vind ze allemaal hier in deze post). Op die manier sponsor je Tess Tesst zonder dat het jou iets kost! 

 

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Alle comments