Easytoys Naughty & Nice 2023 Adventskalender

10-09-2023

Jaaaaahaaaa, het erotische adventskalender seizoen is weer begonnen! We trappen af met de Naughty & Nice 2023 adventskalender van Easytoys. Het is nog maar september, en het is heet, maar we duiken lekker de kerststemming in. Gewoon omdat het kan, én omdat deze kalenders vaak ook wel snel uitverkocht zijn.

We zeggen altijd dat het de Easytoys Naughty & Nice kalender is, maar eigenlijk is het de Loveboxx Naughty & Nice 2023 kalender. Loveboxx is een merk van Easytoys.

In deze video unboxen we de hele adventskalender! We maken alle pakjes open. Ik geniet hier altijd enorm van, Jay iets minder, al was hij deze keer toch best enthousiast over veel dingen. Wil je niet de inhoud van alle pakjes zien, maar wil je wel weten wat we van de Naughty & Nice adventskalender vinden? Skip dan even naar 20.28 in de video, daar vertellen we ons eindoordeel over deze erotische adventskalender!

Wil jij de Naughty & Nice 2023 kalender kopen? Dat kan hier bij Easytoys voor 129,99 euro

Abonneer je op het Tess Tesst YouTube kanaal

Als je nog niet geabonneerd bent op ons YouTube kanaal, zou ik het heel tof vinden als je dat nu zou willen doen. Je kan dat doen door hier te klikken. Als je op het belletje klikt, krijg je ook een melding elke keer als er een nieuwe video is. Dan weet je zeker dat je niks mist.

Helaas krijgen al onze video’s de laatste tijd van YouTube een leeftijdsbeperking en moet je dus eerst je leeftijd verifiëren voor je ze kan zien. We zijn ons hiervan bewust en vinden het ook heel vervelend, maar kunnen hier helaas niks aan veranderen. Je kan onze video’s ook bekijken op Odysee, zonder in te loggen.

Natuurlijk kan je ons ook volgen op Instagram. Het account van Tess vind je hier en het account van Jay vind je hier.

Wil jij Tess Tesst helpen?

Als je een sextoy gaat bestellen, of een willekeurig product bij Bol.com, zou je me echt heel erg helpen als je dat via een van de linkjes hieronder doet. Van elke aankoop die je via zo’n linkje doet, krijg ik een klein percentage. Het kost jou helemaal niks en je merkt er verder ook niks van. Het is helemaal anoniem, dus ik krijg geen gegevens van jou te zien. Op die manier help je Tess Tesst zonder dat het jou iets kost en zorg je ervoor dat deze site kan blijven bestaan. Dankjewel!

❤️ Crowdfunding ❤️

Bol.com

Loveware.be

BDSMstore.nl

Christine Le Duc

EASYtoys.nl

Erovibes.nl

E-Stim Systems

Euphoria-erotiek.nl

Motsutoys

Mister B

Orion

Willie.nl

Lovehoney

SelfDelve

Tantus

Hydromax Bathmate

Pabo

Amazon.nl

1 Reactie

  1. Leuke video weer😄 kunnen jullie geen giveaway actie maken met een adventkalender😜 veel test en uitpak plezier

    Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.