Vlog: E-Stim demo met de Electrastim Axis

Vlog: E-stim demo met de Electrastim Axis

Eerder deze week schreef Jay een review over de Electrastim Axis. Een E-stim kastje voor elektrostimulatie. Jay is erg fan van E-stim, ik zelf niet zo heel erg. Maar dit Electrastim Axis setje is wel echt super awesome. Dit is niet zomaar een elektro setje, dit kastje kan dingen. En echt hele knappe dingen. Ik ben er super van onder de indruk, dus we dachten dat het een leuk idee was om je even te laten zien wat de Electrastim Axis allemaal kan.

Jay vertelt eerst wat over electro play en dat het echt niet om pijn hoeft te gaan, maar dat het (ook) juist super lekker kan zijn. En dan gaan we aan de slag. Ik had dit E-stim kastje nog niet geprobeerd, dus ik vond het wel super spannend.

Ben je benieuwd hoe dit ging en wat de Axis allemaal kan? Bekijk dan onze vlog door op de afbeelding hieronder te klikken.

Electrastim axis vlog demo

Ben je al geabonneerd op mijn YouTube kanaal? Als dat nog niet het geval is, zou ik het heel erg waarderen als je dat nu zou doen. Je kan dat doen door hier te klikken. Als je op het belletje klikt, krijg je ook een melding elke keer als er een nieuwe vlog is.

Help Tess Tesst zonder dat het jou iets kost!

Als je een E-stim kastje, een Tarzan, glijmiddel, een vibrator, een kinky tool, een sexy lingerie setje gaat bestellen, of een willekeurig product bij Bol.com, zou je me echt heel erg helpen als je dat via een van de linkjes hier onder doet. Van elke aankoop die je via zo’n linkje doet, krijg ik een klein percentage. Het kost jou helemaal niks en je merkt er verder ook niks van. Het is helemaal anoniem, dus ik krijg geen gegevens van jou te zien. Op die manier sponsor je Tess Tesst helemaal gratis en zorg je ervoor dat deze site kan blijven bestaan. Dankjewel!

Bol.com

SelfDelve

BDSMstore.nl

Christine le Duc

EASYtoys.nl

Euphoria-erotiek.nl

Willie.nl

Pabo.nl

Lovehoney

Tantus

Yay Orgasms

Abonneer
Abonneren op
3 Reacties
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
Alle comments