E-stim Conductive Rubber Cock Loops

24-06-2020

De E-stim Conductive Rubber Cock Loops zijn de laatste in een set accessoires die ik opgestuurd kreeg in ruil voor een review door de geweldige mensen van E-stim.co.uk.

Dit zijn natuurlijk niet de eerste E-stim cockringen die ik review. Het zijn eigenlijk vrij standaard accessoires bij een E-stim setje, helemaal als je als penisbezitter plezier wil hebben van je apparaat.

SPECS

 • Materiaal: Elektrongeleidend rubber
 • Standjes: NVT
 • Waterproof: Je speelt met Elektra, wat denk je zelf?
 • Dimensies:
  • Lengte: 2 x 25 cm
  • Maximum diameter: 65mm
  • Minimum diameter: 12mm
  • Dikte: 6mm
  • Connector: 4mm stekker
 • Verkoopprijs: € 33,19 bij E-stim.co.uk

In de loop

De E-stim Conductive Rubber Cock Loops zijn er in twee versies te krijgen, zowel in 2mm als 4mm, deze review gaat over de 4mm versie.

Ik heb gemerkt dat dit soort loops namelijk beter werken als er meer raakoppervlak is, dus hoe dikker de loop hoe beter het werkt. Daarbij passen ze dan ook op 4mm stekkertjes, en die kreeg ik ook meegeleverd bij mijn review β€œpakket”.

Net zoals eigenlijk alles wat E-stim.co.uk (zie bijvoorbeeld mijn review over de Moaner bi-polar electrode) verkoopt is dit ook een hoogwaardig product, mooi, goed afgewerkt rubberen loops die je vast kan zetten door een drukklem (of hoe heet zo’n ding eigenlijk).

Ondanks dat er in de lus twee gaten zitten (elk aan het uiteinde) is de loop wel een mono polaire electrode. Kortom, je kan er maar 1 stekkertje in doen, en het andere stekkertje doe je dan in een andere loop, of bijvoorbeeld in een electropad, of dildo, je kan natuurlijk geheel zelf bedenken welke combi misschien leuk is voor jou.

E-stim Conductive Rubber Cock Loops

Als je deze E-stim Conductive Rubber Cock Loops koopt krijg je ze niet in een doos, maar in een plastic zakje opgestuurd, wat ook wel prettig is, want dat scheelt enorm verzendkosten.

Je krijgt bij de loops overigens geen kabel meegeleverd, dus heb je nog geen 4mm kabel dan moet je die wel even op de website bij bestellen.

Dat geld overigens ook voor het geleidende glijmiddel dat je bij deze loops wel moet gebruiken voor extra goed contact tussen huid en loop.

E-stim conductive rubber cock loops featured

Tijd om de E-stim Conductive Rubber Cock Loops te testen

Ik kan natuurlijk een heel relaas gaan tikken over het gebruik van cockringen en hoe dat werkt met E-stim. Maar ik denk dat jullie daar al genoeg informatie over terug kunnen vinden in onze andere E-stim reviews.

Dus ik ga er nu voor het gemak even vanuit dat je weet waar ik het over heb.

Ik sluit de E-stim Conductive Rubber Cock Loops aan op mijn 2B powerbox en ga aan de gang.

Voor mijn persoonlijke voorkeur ben ik eigenlijk nooit zo’n fan van cockrings voor E-stim, gewoon omdat het raak oppervlak te smal is ofzo. Maar doordat deze loops veel dikker zijn dan normaal voelt het meteen een stuk beter. Met wat passen en meten krijg ik de cockrings dan ook makkelijk om mijn pik, of als ik wil om mijn pik en mijn ballen. Je moet wel even opletten dat je velletje niet tussen de drukdinges terecht komt, want dat doet niet leuk zeer.

Wat mij ook opviel is dat het aansluiten van de 4mm plugs best stroef gaat, maar met een beetje doorzettingsvermogen lukt het prima. Het wordt dan wel weer lastiger om de loops van de stekker af te halen.

Je kan er natuurlijk voor kiezen om de kabels aan de loops te laten zitten, als je toch omkomt in kabeltjes (zoals ik), maar echt gebruiksvriendelijk is het niet per se.
Tegelijkertijd kan ik mij voorstellen dat het met vaker doen wat makkelijker gaat, ik krijg dingen altijd helemaal nieuw, dus kan mij voorstellen dat de stroefheid vooral in het nieuwige zit.

En ik ga aan de gang, ik ben echt enorm fan van de 2B en alles wat je erbij kan kopen, en ook deze cockloops stellen mij niet teleur. Al snel begint er van alles te pulsen en te kloppen en het voelt gewoon heel goed. Net zoals de Electrastim Prestige loops is juist de dikte erg fijn, door het grotere raakvlak voelt het allemaal vele minder scherp, en omdat er nergens metaal zit, heb je ook geen last van hotspots (ijzer dat heet wordt van de stroom die er doorheen gaat).
Comfort is bij E-stim vaak heel relatief, ik bedoel je zet je β€œzaakje” onder stroom, dat is soms heel lekker, en soms is dat een beetje au, maar zelfs dat is gewoon wel lekker.

Het voelt dan ook echt geweldig, ik kan niet anders zeggen. Natuurlijk komt het grootste gedeelte van deze fijne ervaring van de 2B, tegelijkertijd is ook goed te merken dat deze loops je comfort vergroten en dus echt iets bijdragen aan je ervaring.

Kortom: Ik ben meermaals heerlijk klaargekomen, wat ik wel grappig vind is dat dit soort orgasme weer heel anders is dan andere orgasmes waar we afgelopen zondag een video op YouTube hebben gezet. Juist door het handsfree en geforceerde gevoel van dit orgasme, dat ook nog doorgaat terwijl je klaarkomt, is gewoon heel erg lekker. Heftig, niets ontziend, yum!

Schoonmaken

Ook bij dit geleidend rubber is het van belang dat je de loops na gebruik goed reinigt. Tegelijkertijd zijn het wel E-stim loops dus natuurlijk vergt dat even wat meer zorg. Ik denk niet dat ik hoef uit te leggen dat je de loops eerst van de kabels afhaalt en natuurlijk al helemaal zorgt dat je electrobox nergens in de buurt van het water is. Dat klinkt misschien een beetje paranoia, maar Elektra en water, ook op een batterij, gaan gewoon niet goed samen. Daarbij kan je bij kortsluiting ook nog eens je 2B opblazen en dan dekt de garantie je natuurlijk ook niet meer.

Conclusie

Ik ben wederom een enorm bevredigde E-stim nerd en kan niet anders zeggen dan dat deze loops zeker iets toe zullen voegen aan je E-stim ervaring. Ze zijn natuurlijk nog wel β€œgewoon” E-stim cockringen, en zullen dus niet veel anders zijn dan andere loop rings. Maar als je toch aan het shoppen bent voor een E-stim kit en je hebt een penis, dan bestel deze mee, het is echt de moeite waard.

Je koopt de E-stim Conductive Rubber Cock Loops voor € 33,19 bij E-stim.co.uk

Jay

Jay is de persoon achter Tess Tesst die verantwoordelijk is voor het testen van, en schrijven over seksspeeltjes die gericht zijn op de penis en de prostaat.

Omdat Jay ook kinkster is zal hij van tijd tot tijd ook een review of artikel schrijven over Kink en BDSM en alles wat daar bij komt kijken

Buiten zijn talent voor testen en schrijven over seks, seksualiteit, BDSM en natuurlijk seksspeeltjes, is hij ook verantwoordelijk voor het technisch onderhoud, de marketing en nog veel meer andere zaken binnen Tess Tesst en veel andere websites van zijn klanten.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.