Doxy vibrator

14-03-2017

Doxy

Vroeger had ik een Hitachi Magic Wand. Een paar jaar geleden werd die omgeruild voor een Fairy. Maar stiekem verlangde ik al naar een Doxy sinds ik die voor het eerst in het echt gezien had. Ik hoopte dat mijn Fairy stuk zou gaan, zodat ik een excuus had om nu dan toch een Doxy aan te schaffen. Maar mijn Fairy is blijkbaar super degelijk en werkt nog steeds prima.

Dus waarschijnlijk kan je je voorstellen dat ik wel heel erg blij was toen ik afgelopen weekend zomaar een Doxy kreeg! Een mooie, grote, paarse Doxy. <3

De doos van de Doxy is zo groot dat hij een stuk boven mijn rugzak uitstak. Maar dat maakte me niks uit. Toen ik thuis kwam, terwijl mijn (hele preutse) moeder op bezoek was, vertelde ik blij aan mijn man dat ik een Doxy had gekregen. Hij was blij, m’n moeder wat minder toen ze hoorde wat het was (ik heb netjes gezegd dat het ‘zo’n massage apparaat was 😉 ). Maar dat kon mijn vreugde niet drukken.

Ik keek er erg naar uit om hem nu echt te gaan proberen. Toen ik hem uitpakte, viel me op dat hij echt wel groter en zwaarder is dan mijn Fairy. Hij voelt gelijk al stevig en degelijk aan. Op het handvat zitten drie vrij grote, ronde knoppen. Een aan/uit knop en een plus en een min. Lekker simpel, hou ik van.

De kop van de Doxy is van binnen van aluminium. Dit geeft de krachtige vibraties goed door en is lekker zwaar en stevig. Daar overheen zit een lekkere zachte siliconen laag, zodat het ook gewoon fijn voelt.

De Doxy heeft een lekker lang snoer. Dus ook als je stopcontact iets verder weg zit, is dit nog steeds geen probleem. Handig!

Met één simpele druk op de aan knop, gaat de Doxy ook gewoon gelijk aan. Ik schrok even van hoe hard hij gelijk ging, maar dat bleek te komen omdat de Doxy niet op het zachtste standje begint, maar ergens midden in. Waarom dat is, is me niet helemaal duidelijk. Wat mij betreft zou hij gewoon op z’n zachts beginnen, want dat is toch lekkerder om even mee op te warmen.

Dus ik drukte een paar keer op het min knopje, om alsnog op z’n zachtst te beginnen. Het viel me op dat het geluid van de Doxy echt niet storend is. Je hoort ‘m natuurlijk wel, dat kan ook niet anders met zo’n krachtige vibrator, maar het geluid is echt zo’n typisch achtergrond geluid en ik had daar dus helemaal geen last van.

De kop is vrij groot, dus ik moest even kijken hoe ik ‘m kon plaatsen zodat alle juiste plekjes geraakt werden. Maar dat kostte gelukkig niet zoveel moeite. Ik begon dus rustig met het zachtste standje. Of nou ja, rustig, dat standje geeft al zo’n lekkere diepe vibratie, dat ik me al snel niet meer zo rustig voelde 😉

Natuurlijk probeerde ik de hardere standjes ook uit. En nou ja, alles wat ik had gedroomd over de Doxy werd nu ook waarheid. Wat een super toy. Ik hou echt heel erg van diepe vibratie en dat is wat de Doxy ook echt biedt. Het aller hardste standje vond ik een beetje te heftig zelfs!

Wat ook super leuk is, als je de Doxy uit zet, en je zet hem weer aan door 3 seconden het aan knopje ingedrukt te houden, dan gaat hij naar een speciaal programma. Hij doet dan een soort wave. Hij begint zacht, en bouwt langzaam op naar hard. En je kan zelf instellen hoe snel hij dit doet! Echt zo leuk! En lekker ook! Je kan jezelf (of je partner natuurlijk) lekker teasen met dit standje.

Nadat ik mezelf genoeg geteased had, ging ik weer terug naar het gewone menu. Simpelweg door hem uit te zetten en gewoon met 1 druk op de knop weer normaal aan te zetten. Nu vond ik het wel handig dat hij niet op z’n zachtst begon, want ik was nu wel toe aan iets meer kracht. En mijn zo lang gewenste Doxy bracht me een super intens orgasme. Dit was het wachten wel waard.

Ik ben echt zo blij met mijn nieuwe Doxy, ik denk dat dit wel één van m’n favoriete toys gaat worden. Gewoon degelijk, simpel te bedienen, de beste vibraties. Wat wil je nog meer?

De Doxy is hier bij Bol.com te koop voor € 67,99

Tess

Tess heeft voordat ze TessTesst.nl begon bijna tien jaar in verschillende seksshops gewerkt en daar leerde ze superveel over alle soorten seksspeeltjes en zo groeide haar interesse voor seksspeeltjes nog verder.

Seksspeeltjes testen vind ze echt superleuk om te doen en ze hoopt dat het jou helpt om een seksspeeltje te kiezen die bij jou past. Maar ook hoopt ze door open en eerlijk te schrijven over sex toys, BDSM, kink en dus ook seks, dat ze een beetje meehelpt het taboe te doorbreken. Waarom zou dit een onderwerp moeten zijn waar we ons voor moeten schamen? Weg met die schaamte! De meeste mensen hebben seks, de meeste mensen masturberen, dus waarom zouden we dat onbesproken laten?

Tess maakt samen met Daphne de podcast Meet the Kinksters.

0 reacties

Trackbacks/Pingbacks

  1. Sextoy review by Tess: Sola Sync | Tess Tesst - […] als draadloos/oplaadbaar, en soms zelf met batterijen. Bekende wand vibrators zijn bijvoorbeeld Doxy en […]
  2. Sextoyreview by Jay: Doxy The Don | Tess Tesst - […] Don komt in een mooie stevige doos en net zoals bij de Doxy wand is er wel nagedacht over…
  3. Sextoy review by Tess: The Don by Doxy | Tess Tesst - […] Miriam van Easytoys kregen we The Don van het merk Doxy. Nu ben ik enorm fan van mijn Doxy…
  4. Sextoy review by Tess: Doxy 3 | Tess Tesst - […] dat er een mini Doxy uit zou komen, was ik gelijk al helemaal in de gloria. Want hoeveel ik…
  5. Sextoy review: Nexus Doxy 3 Attachments | Tess Tesst - […] je misschien wel weet, hou ik echt van mijn Doxy 3. De originele Doxy was natuurlijk al geweldig, maar…

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.