Doc Johnson A Play Thrust Adventurous Stotende Buttplug – review

28-08-2020

Ik ben nog steeds niet heel erg into anale toys, maar toen ik de omschrijving van de A Play Thrust Adventurous stotende buttplug las op de site van Easytoys, was ik toch wel gelijk benieuwd. Er stond: β€œDe Thrust Adventurous Stotende Buttplug welke met behulp van een gewicht het stoten nabootst.” OkΓ©, het is een beetje een kromme zin, maar een seksspeeltje dat een stotende beweging maakt met behulp van een gewicht, dat klinkt als de Stronic serie van Fun Factory, en die voelen GOED! Easytoys stuurde de buttplug naar mij op in ruil voor mijn review.

Specs

Materiaal: Siliconen
Oplaadbaar: Ja
Standjes: 7 stotende standjes
Waterproof: Ja
Verkoopprijs: 119 euro hier te koop bij EasytoysΒ 
Is ’t wat? Ja, dit is zeker wat!

De verpakking en de inhoud

De voorkant van de verpakking van de a play thrust buttplug. Het is een witte doos met groot venster. De achterkant van de verpakking van de doc johnson a play thrust adventurous. Je ziet een tekening van de toy en veel tekst.

Zoals je nu zo vaak ziet, heeft deze verpakking ook een beetje die iPhone stijl. Wit met een beetje structuur. Venstertje zodat je de toy al vast ziet en zilveren en zwarte letters. Op de achterkant vind je wat informatie over de toy. Niks bijzonders, maar ook niet echt iets mis mee.

In de doos vind je de A Play Thrust stotende buttplug, de afstandsbediening, het oplaadkabeltje, een ietwat verwarrende gebruiksaanwijzing en een bewaarzakje.

Wat is er zo speciaal aan de A Play Thrust stotende buttplug?

Nou, de naam zegt het eigenlijk al. Dit is niet zomaar een buttplug, maar eentje die vanzelf een stotende beweging maakt. En dat is wel super koel. Er zijn natuurlijk best wel wat stotende sextoys. Maar vaak zie je dat zo’n soort toy eigenlijk uitschuift, net zoals een harmonica. En ik weet niet precies hoe het kan, maar vaak stoot zo’n seksspeeltje dan vooral naar buiten. Ook al probeer je β€˜m nog zo stevig vast te houden. In plaats van dat hij diep in jou stoot, gaat vooral het handvat heen en weer. Tenzij je β€˜m bijvoorbeeld met een zuignap op de muur vastmaakt.

Nu heeft Fun Factory een geweldige Stronic serie. Dat zijn vibrators, of eigenlijk pulsators, die ook stoten. Ze hebben van binnen magneten en ook daarvan weet ik niet precies hoe het werkt, maar daardoor beweegt de sextoy heen en weer. En dat werkt echt heel goed!

Ik had het idee dat deze A Play Thrust stotende buttplug hetzelfde zou werken als de Stronics, maar ik weet niet of dat ook echt zo is. Het effect lijkt wel bijna hetzelfde als de Fun Factory Stronics.

Wanneer ik deze buttplug in mijn hand hou en ik zet β€˜m aan, begint β€˜ie in mijn hand heen en weer te schudden. Zo koel! Ik had wel het idee dat vooral de brede basis aan het bewegen was, dus ik vroeg me af of dat dan tijdens het gebruik wel goed zou komen.

De Test van de Doc Johnson A Play Thrust Adventurous stotende buttplug

De inhoud van de verpakking: de buttplug, de afstandsbediening, een zwart bewaarzakje, een usb-oplaadkabeltje en de gebruiksaanwijzing. Het oplaadkabeltje zit in de buttplug. Daar naast lig de afstandsbediening open, je ziet de aaa batterij er in zitten.

Wanneer je dingen anaal in gaat brengen, is het super belangrijk om genoeg glijmiddel te gebruiken. Sowieso maakt glijmiddel de ervaring met seksspeeltjes altijd beter, maar de anus kan ook niet zelf vocht aanmaken. Dus om niks stuk te maken, is glijmiddel nodig. Omdat deze stotende buttplug van siliconen gemaakt is, kan je het beste glijmiddel op waterbasis gebruiken. Ik gebruikte Pjur Woman Nude. Die overigens niet alleen voor vrouwen is.

Deze buttplug is in twee maten te krijgen, ik had de kleinste. Maar nu ik β€˜m zo in m’n hand had, vond ik β€˜m helemaal niet zo klein. Ik vind β€˜m best dik en had ook best wel wat moeite met het inbrengen. Ontspannen helpt, net zoals de tijd nemen. Zorgen dat je opgewonden genoeg bent is ook fijn. Wanneer je nog niet zoveel ervaring hebt met anale speeltjes, kan je ook eerst een paar keer oefenen met bijvoorbeeld je vingers. Je hoeft niet gelijk te penetreren.

Lube it up!

De doc johnson a play thrust adventurous met daarnaast een flesje pjur woman nude glijmiddel De doc johnson a play thrust adventurous met daarnaast een lipstick. Je ziet dat de buttplug duidelijk een stuk groter is dan de lipstick.

Bij seksspeeltjes die je anaal inbrengt, is het ook belangrijk om te letten op de vorm. Helaas is niet elk speeltje veilig. De basis van de sextoy moet breder zijn dan het breedste gedeelte van de toy. Zo kan de toy nooit naar binnen schieten en kwijt raken in je darmen. Want dat is iets wat echt kan gebeuren en ook serieuze schade kan veroorzaken. Maar gelukkig is deze A Play Thrust stotende buttplug helemaal veilig!

Ik vind dit niet de meest comfortabele plug om in te hebben. Het smalle deel boven de brede basis vind ik nog vrij fors. Nu is dit denk ik ook niet een speeltje om echt langdurig in te houden en mee rond te lopen, dus dan is dat niet zo erg. Daar is bijvoorbeeld de b-Vibe Snug Plug wel heel erg geschikt voor. Maar deze A Play plug is echt om actief mee te spelen.

Hoe voelt de Doc Johnson A Play Thrust Adventurous stotende buttplug

De doc johnson a play thrust adventurous stotende buttplug op mijn hand. Doc johnson a play thrust adventurous stotende buttplug in mijn hand

Super nieuwsgierig drukte ik op het ene knopje van de afstandsbediening en ik voelde de buttplug gelijk bewegen. Oh wow! Dit voelde echt heel fijn. Heel apart, maar wel echt lekker! Ik klikte nog een paar keer op de afstandsbediening want ik wilde meer. Harder. En dat was ook precies wat de A Play Thrust stotende buttplug deed.

Het gevoel was echt heel bijzonder. Het leek wel wat op anale seks met een partner met een penis, maar toch voelde het ook anders. Dit voelt meer mechanisch. Een beetje schokkerig zou ik zeggen. En natuurlijk steeds in hetzelfde ritme. Wanneer je anale seks met een penis hebt, gaat die vrij gelijkmatig in en uit. En met deze stotende buttplug ligt de nadruk meer op het naar binnen stoten. Alsof iemand er steeds felle tikjes tegenaan geeft. Een beetje lastig uit te leggen, want wat ik voel, voelt wel veel beter en intenser dan alleen tikjes, hoor! Maar het voelt GOED! Ik ben echt fan van deze Thrust Adventurous buttplug!

Voor mij voelt dit wel veel lekkerder dan een vibrerende plug. Ik moet zeggen dat ik dat in mijn vagina ook heb, dat ik bewegende toys lekkerder vind dan vibrerende. Inwendig dan he. Mijn clitoris is wel weer ernstig fan van vibrerende speeltjes.

De standjes van de Thrust buttplug

De onderkant van de doc johnson a play thrust adventurous stotende buttplug. Je ziet het knopje. De afstandsbediening van de doc johnson a play thrust adventurous stotende buttplug. Deze heeft ook één knopje.

De standjes van deze stotende buttplug zijn wel apart. Eerst stoot hij gewoon gelijkmatig, steady. Vrij zacht en langzaam. Het tweede standje doet β€˜ie hetzelfde, maar dan medium en het volgende standje is natuurlijk hetzelfde, maar dan hard. Maar dan wordt het gek. Het volgende standje lijkt weer medium en die daarna zacht. Het zouden denk ik patronen moeten zijn, maar voor mij voelt het gewoon gelijkmatig. Daarna zijn er nog wel twee standjes die duidelijk patronen zijn. Stoten en dan even stil en dan weer stoten. En bij het andere patroon verandert de snelheid van het stoten steeds.

Ik heb zelf een voorkeur voor de steady standjes, maar de patronen zijn wel een leuke afwisseling. Met de afstandsbediening werkt het allemaal ook echt prima. Super handig dat die er bij zit, want je hebt echt geen zin om steeds het knopje op de plug te gebruiken als je β€˜m in hebt. De afstandsbediening connect vanzelf zodra je β€˜m aanzet, super simpel dus. Wel jammer dat er een AAA batterij in moet en die ook niet meegeleverd wordt.

Conclusie

De doc johnson a play thrust adventurous stotende buttplug van boven gezien, met daarnaast een lipstick en de afstandsbediening. Je ziet de onderkant van de doc johnson a play thrust adventurous stotende buttplug

Deze stotende buttplug is qua maat wel even pittig voor mij, maar het gevoel wat het stoten geeft is echt heel lekker! Hij werkt super goed, het stoten voelt voor mij veel fijner dan vibraties. Met de plug alleen krijg ik geen orgasme, maar het is awesome om β€˜m te combineren met andere vormen van stimulatie. Het voelt lekker, heftig, intens en nou ja, I love it!

Je kan de Doc Johnson A Play Thrust Adventurous Stotende Buttplug hier bestellen bij Easytoys voor 119 euro.

Tess

Tess heeft voordat ze TessTesst.nl begon bijna tien jaar in verschillende seksshops gewerkt en daar leerde ze superveel over alle soorten seksspeeltjes en zo groeide haar interesse voor seksspeeltjes nog verder.

Seksspeeltjes testen vind ze echt superleuk om te doen en ze hoopt dat het jou helpt om een seksspeeltje te kiezen die bij jou past. Maar ook hoopt ze door open en eerlijk te schrijven over sex toys, BDSM, kink en dus ook seks, dat ze een beetje meehelpt het taboe te doorbreken. Waarom zou dit een onderwerp moeten zijn waar we ons voor moeten schamen? Weg met die schaamte! De meeste mensen hebben seks, de meeste mensen masturberen, dus waarom zouden we dat onbesproken laten?

Tess maakt samen met Daphne de podcast Meet the Kinksters.

3 Reacties

 1. Leuke review. Heeft Jay hem al getest ?

  Antwoord
  • Dankjewel. Nee, Jay heeft deze niet getest, want daar was ik al mee bezig πŸ˜‰
   Hij is niet specifiek geschikt voor prostaatstimulatie, door de rechte vorm, maar ook voor mensen met een prostaat kan het gevoel alsnog heel lekker zijn dus.

   Antwoord
 2. Kan hij ook in de vagina. En in combinatie met de rockin chair een beetje te vergelijken met de sybian

  Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.