Vlog: De grote ‘Yay! Tess Tesst bestaat 3 jaar’-giveaway!

15-03-2020

Vlog: De grote ‘Yay! Tess Tesst bestaat 3 jaar’-giveaway!

Hoera! Het is feest! Want Tess Tesst bestaat 3 jaar! De tijd vliegt als je het leuk hebt, en wat is het leuk om dit werk te doen! Het is echt dΓ© leukste baan.

Omdat ik het natuurlijk super tof vind dat jullie onze reviews lezen en vaak ook reageren, hier of op onze social media, heb ik een toffe giveaway geregeld. Met allemaal hele leuke prijzen.

Je kan meedoen met de giveaway tot en met zondag 22 maart.

In de vlog laten we alle prijzen zien en vertellen we hoe je mee kan doen. Je kan de vlog kijken door op de afbeelding hieronder te klikken.
Luister goed hoe je meedoet, want als je geen geldige entry hebt, doe je helaas niet mee. Je mag meerdere entries doen, en de giveaway delen op social media levert bonuspunten op. Vergeet me dan niet te taggen!

Abonneren

Als je nog niet geabonneerd bent op ons YouTube kanaal, zou ik het heel tof vinden als je dat nu zou doen. Je kan dat doen doorΒ hier te klikken. Als je op het belletje klikt, krijg je ook een melding elke keer als er een nieuwe vlog is. Dan weet je zeker dat je niks mist.

Wil je meer vlogs zien? Klik danΒ hier.

Wil je je nog even inlezen voor de giveaway?

De review over de Zumio S.
De review over de Womanizer Duo.
De review over de Womanizer Liberty.
De review over de We-Vibe Vector.
De review over de Sin Suite.
De review over de Rosy Gold Nouveau Wand Massager.
De review over de Ondo Nupu, de eerste versie.
De review over de We-Vibe Nova.
Foto’s van de Pleasure Chest, de roze uitvoering.
De Exotiq lijn bij Easytoys.

Op het nachtkastje van tess ligt een aangesneden regenboogtaart met daarachter alle prijzen die je kan winnen in de givaway.

Wil jij Tess Tesst helpen?

Als je een seksspeeltje gaat bestellen, of een willekeurig product bij Bol.com, zou je me echt heel erg helpen als je dat via een van de linkjes hieronder doet. Van elke aankoop die je via zo’n linkje doet, krijg ik een klein percentage. Het kost jou helemaal niks en je merkt er verder ook niks van. Het is helemaal anoniem, dus ik krijg geen gegevens van jou te zien. Op die manier help je Tess Tesst zonder dat het jou iets kost en zorg je ervoor dat deze site kan blijven bestaan. Dankjewel!

Bol.com

EASYtoys.nl

Motsutoys

BDSMstore.nl

Christine le Duc

Euphoria-erotiek.nl

Willie.nl

Lovehoney

Tantus

SelfDelve

Yay Orgasms

De winnaars zijn bekend!

Allereerst wil ik iedereen super bedanken voor het meedoen! Ik heb echt heel erg genoten van jullie lieve felicitaties en jullie leuke berichtjes. Het was heel lastig om de leukste/tofste/mooiste reacties te kiezen, want ik waardeer ze echt allemaal! You made me smile, en dat kon ik zeker gebruiken in deze rare tijd. Dankjewel daarvoor! Ik zou het heel leuk vinden als jullie blijven reageren op mijn posts, hier en op mijn andere social media. Interactie maakt het echt nog veel leuker.

En dan nu, de winnaars:

Zumio S Malinqa (via site)

Zumio S Isiss (via site)

We-Vibe Nova Loewiess (via site)

We-Vibe Vector Frank (via site)

Womanizer Duo Sammie (via site)

Womanizer Liberty Eva (via Instagram)

Rosy Gold Wand Simten (via site)

Massage Setje @dutchcutie68 (via Instagram)

Ondo Nupu Avndtuur (via FetLife)

Sin Suite Troy (via site)

Pleasure Chest @kyraklijsen (via Instagram)

Gefeliciteerd winnaars! Stuur mij even een berichtje (via mail, Instagram, Fetlife of het contactformulier op de site) met je naam en adres, dan stuur ik je prijs zo snel mogelijk naar je op.

 

Tess

Tess heeft voordat ze TessTesst.nl begon bijna tien jaar in verschillende seksshops gewerkt en daar leerde ze superveel over alle soorten seksspeeltjes en zo groeide haar interesse voor seksspeeltjes nog verder.

Seksspeeltjes testen vind ze echt superleuk om te doen en ze hoopt dat het jou helpt om een seksspeeltje te kiezen die bij jou past. Maar ook hoopt ze door open en eerlijk te schrijven over sex toys, BDSM, kink en dus ook seks, dat ze een beetje meehelpt het taboe te doorbreken. Waarom zou dit een onderwerp moeten zijn waar we ons voor moeten schamen? Weg met die schaamte! De meeste mensen hebben seks, de meeste mensen masturberen, dus waarom zouden we dat onbesproken laten?

Tess maakt samen met Daphne de podcast Meet the Kinksters.

75 Reacties

 1. Hartstikke gefeliciteerdπŸŽ‰πŸŽ‚!! Ik zou heel graag meedoen voor de Ondo Nupu. Mijn man verrast me vaak met speeltjes die hij via jouw tips heeft gekocht (jouw top 5 is bijvoorbeeld al op 1 speeltje na compleet hier in huis). Het lijkt me hartstikke leuk om hem ook eens te verrassen met een speeltje speciaal voor hem!! ❀

  Antwoord
  • Super lief. Dankjewel!

   Antwoord
 2. Allereerst van harte gefeliciteerd met jullie 3-jarig jubileum.
  En wat fijn al die testen waardoor ik kan lezen wat ik beter wel of niet kan aanschaffen.
  Nooit geweten dat de lieve dame die ik in een club ontmoette nu al weer 3 jaar deze site heeft.

  Ooit heb ik een van de eerste we-vibe’s gekocht op (jawel) de huishoudbeurs. Heerlijk tussen alle proeverijen en huishoudelijke (niet werkende) ideeΓ«n iets wat nog enigszins “nuttig” kan zijn.
  Uiteindelijk ben ik thuis gekomen met de we-vibe en 4 flessen drank.

  Mocht ik winnen dan gaat mijn voorkeur uit naar de womanizer duo. Wat een plezier zullen wij daar mee kunnen beleven.

  Antwoord
  • Zo grappig, op de huishoudbeurs! Tegenwoordig hebben ze daar best veel seksspeeltjes, maar een aantal jaren geleden was dat ook zeker niet zo veel nog.

   Dankjewel!

   Antwoord
 3. Hi Tess,

  Allereert gefeliciteerd! πŸ˜€

  Erg goede reviews, ze helpen mij ERG goed, al geef ik toe dat ik jullie nog niet lang volg. Ik kwam toevallig terug op jouw site omdat mijn Satisfyer ‘m heeft opgegeven (slechte timing nu dat ik thuis moet blijven!) en moest daarom even kijken naar reviews voor ik een vervanger ga zoeken. Dus met een winactie erbii moest ik wel mijn kans grijpen. Mijn deelname is voor de Womanizer Liberty! πŸ˜‡

  Antwoord
  • Dat is inderdaad echt slechte timing van je Satisfyer! Balen!

   En dankjewel voor de felicitaties!

   Antwoord
 4. OkΓ©, wauw , dankjewel Tess, je hebt zonet mijn hele dagplanning omzeep geholpen πŸ˜‚. (Niet dat dat zo interessant is ten tijde van de lockdown, al dagen voornamelijk poetsen, opruimen en mondkapjes naaien voor de zorg, of anderen die er graag willen.) Dus wat afleiding was ook echt wel welkom.
  Ik had om eerlijk te zijn in die drie jaar tijd nog nooit van jou gehoord *schaam schaam* , maar enkele uren geleden begon ik te lezen en de YouTube filmpjes te bekijken. Super interessant en zo oprecht ook! En nu is het ondertussen al avond, oepsieπŸ€¦β€β™€οΈπŸ€·β€β™€οΈ
  Ik wou dat ik dit eerder ontdekt had , je had me wat miskoopjes en geld kunnen besparen hoor 😁.

  Dus vanaf nu heb je er een extra volger bij πŸ™‹β€β™€οΈπŸ™‹β€β™€οΈ.

  Oh ja , een womanizer ontbreekt nog in mijn collectie (een echte schande, I know πŸ™ˆπŸ˜…) dus de womanizer liberty of de womanizer duo zouden er wel perfect bij passen! πŸ€πŸ€πŸ€

  Antwoord
  • Wat super leuk om te horen, en wat fijn dat je verder zo lekker productief bezig bent in deze tijd, super knap!
   Leuk dat je er nu bij bent!

   Antwoord
 5. Wauw 3 jaar!! Gefeliciteerd! Ik ben zelf nog een nieuwere lezeres van enkele maanden, maar kan nu al niet meer zonder jullie site. Zo fantastisch om die onafhankelijke en eerlijke reviews te kunnen lezen over een Toy. Maar daarnaast ook een enorme hulp in het uitzoeken in welke richting je moet zoeken qua Toys als nieuwe ”speelster”. Door de bomen is soms het bos anders niet meer te zien. Ik heb pas 3 maanden geleden voor het eerst na 18 jaar aan zelfbevrediging gedaan. Er ging een wereld voor mij open hoewel ik nog niet echt heb gevonden wat ik nu fijn vind. Hiervoor voelde het zo bizar lang “verkeerd, fout en vies”. Door er onder andere veel over te spreken (o.a in de discord en in de scene in het algemeen), maar ook door het lezen van jullie site groeide ik hierin. Dit heeft mij enorm geholpen in de acceptatie dat mijn overtuigingen niet terecht waren en maatschappelijk ingepraat. Nu intussen 2 verschillende goedkopere Toys later ben ik klaar om op zoek te gaan naar wat ik echt fijn vind.

  Daarnaast wil ik jullie ook bedanken voor jullie podcast! MAN wat is dat heerlijk om naar te luisteren, zeker als beginnend bdsmer. Intussen luister ik het ook schaamteloos op school nu, hihi :P. Laatst nog in de aflevering over medical play. Ik had mijn koptelefoon op en was zelfstandig aan het werk. Plots staat er een docent achter me. Ik heb niks door en werk rustig door, terwijl ik aandachtig luister naar de verhalen over gynaecologe stoel en urine wegen. Plots zie ik het hoofd van mijn docent in mijn ooghoek, terwijl ze mijn scherm aandachtig op neemt. Gelukkig is mijn spotify niet te zien en bevind zich enkel een illustrator bestand op mijn laptop. Ik schrik me de tandjes en houd mijn schrik reactie in. Ik druk ubersnel op de audio -uit knop en haal mijn kop telefoon zo casual mogelijk van mijn hoofd. D:” lekker bezig zie ik “. Me:” Zeker, kijken of ik lekker kan doorwerken nu en een voorsprong kan creΓ«ren. ” D:”Ik zal je niet verder storen” . Opgelucht haal ik adem. Ze zou eens moeten weten waar ik naar luisterde….

  Je zou mij ontzettend blij kunnen maken met Womanizer Duo of We-Vibe Nova. <3
  Heel veel knuffels en liefs toegewenst. En winnen of niet, je hebt er in ieder geval een trouwe lezeres for a life time bij.

  Antwoord
 6. Wauw, drie jaar al zo’n fijne blog! Het is door jou dat ik zelf veel meer ben gaan ontdekken in kwalitatief goede sekstoys en dat ik hier heel graag eindeloos over praat met mijn vriend en mijn beste vriendin. Wij lezen alles van jou, van Luna en van Poppie (dus ook een bedankje voor hun!). En intussen heb ik al aardig wat fijne toys in huis gehaald omdat jij in jouw blogs en vlogs dan zo enthousiast was. Heel erg bedankt!
  Mijn vriend en ik wonen 200km bij elkaar vandaan en dat is in deze tijden erg lastig, maar waarschijnlijk een stuk leuker met de We-vibe Nova die hij dan kan bedienen, die zou ik graag willen winnen πŸ˜‰
  Heel veel succes met de komende jaren bloggen en vloggen! Liefs, Carlijn 🌈β™₯

  Antwoord
 7. Helaas niet gewonnen! Proficiat aan alle winnaars πŸ₯³ Volgende keer probeer ik zeker opnieuw , hopelijk komt er al een nieuwe tijdens de quarantaine!

  Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.