Cumpanion by AnnaRae

17-12-2017

Ik begin deze review terwijl ik weet dat de Cumpanion dus eigenlijk helemaal geen sex toy is. Het is meer een accessoire, maar als ik het zou typeren als een accessoire, dan zou ik dit geniale stukje stof (want dat is het) geen eer aan doen.

Hoe ik de Cumpanion ontdekte

Als je meedoet met onze giveaway, dan weet je dat ik actief ben op twitter. Nu begonnen mijn avonturen daar door mij in te lezen en in contact te komen met mensen die dezelfde houding hebben tegenover seks en seksualiteit als ik die heb. Ik had het geluk om snel betrokken te raken bij een aantal leuke groepen en twitter chats die mij als vanzelf in contact brachten met mensen die niet alleen maar deze houding hadden maar ook nog pretty fucking awesome bleken te zijn.

Een van die mensen is Anna Rae, zij is de maker en bedenker van de Cumpanion.

Ik vind de Cumpanion het toonbeeld van hoe, een goed idee, eenvoud en de juiste mensen en beslissingen op het goede moment kunnen leiden tot iets geniaals. Het verhaal van het ontstaan van de Cumpanion kan je nalezen op de site byAnnaRae.com.

Cumpanion

Maar wat is de Cumpanion dan eigenlijk?

Anna Rae typeert de Cumpanion als een aftercare towel. En ja dat is het ook, het is een handdoek, zoals ik die in ieder geval nog nooit ben tegengekomen. Nu denk je misschien een handdoek, dat heb ik thuis ook! Nou nee, dat heb je niet, en ik zal nu uitleggen waarom.

Hij is namelijk gemaakt van microfiber stof, een hele specifieke microfiber stof, want voordat je denkt “ja hallo, ik geef mijzelf en mijn partner geen aftercare met een duizend-dingen-doekje!”, dat klopt dat doe je ook niet. Deze stof is namelijk super absorberend, en ook nog eens, zelfs na veel wassen, super zacht.

Er zit ook een vakje in, zodat je daar makkelijk je glijmiddel of je toys in kan doen, voor en na het gebruik!

Cumpanion by annarae

Zodat je spetterende seks kan hebben

Ik denk dat ik geen geheim maak van het feit dat ik vind dat seks en bevrediging altijd gepaard gaat met de nodige rommel.

Het belangrijkste daarbij is, dat je je tijdens het neuken, masturberen, vrijen, whatevah, niet druk maakt over de schoonmaak erna, of hoe je zorgt dat alles weer schoon en droog wordt. Het gaat om genieten, van jezelf, van elkaar, niet over schoon en droog blijven.

En zou het niet fijn zijn, dat als je jezelf of je partner droog en “schoon” maakt als je beide loom bent van al dat lekkers, je haar of hem niet het gevoel geeft dat je dat met een schuurpapiertje doet, of net die ene toch al viezige handdoek die naast het bed lag (je weet echt wel welke handdoek ik bedoel ja), of je t-shirt of overhemd. Welnu de Cumpanion voorziet duidelijk in die behoefte.

Let wel, deze handdoek is niet waterdicht, dus je kan hem natuurlijk wel onder je billen leggen, mocht je vocht willen opvangen, maar er is een grens in wat hij kan opnemen. Als je echt zeker wil weten dat er geen “lekkage” optreed kan je dus beter investeren in een Fascinator Throe bijvoorbeeld.

Masturberen, maar dan beter

Je denkt nu vast, ja leuk Jay, maar je zegt net dat het een accessoire is, en geen toy. Nou dat klopt, en toch moet het volgende ook gezegd worden.

Hij maakt het masturberen namelijk echt beter. Hoe dat kan? Nou, buiten het gebruik van sex toys ben ik ook nog steeds fan van ouderwets handwerk. In het geval van iemand met een penis dus, je neemt je lul ter hand en je rukt jezelf af.

Afhankelijk van je stijl, en de hoeveelheid rommel die je acceptabel vindt kan je dat op verschillende manier doen, ik persoonlijk vind het wel fijn om in ieder geval het laatste stukje, iets te hebben waar ik “in” kan klaarkomen, dat scheelt gepiel. Welnu tijdens eens van mijn self-love sessies nam ik dus ook de Cumpanion ter hand, en sindsdien wil ik eigenlijk niet anders meer.

Deze towel is zo zacht en fijn dat hij het masturberen tot een nieuw niveau trekt (ja, pun ja). Als je hem namelijk goed neerlegt en gebruikt streelt de zachte stof over je ballen als je jezelf aftrekt, en welnu, blijkbaar vind ik dat in ieder geval echt fucking awesome, ik wist niet wat mij overkwam, en ik kwam, en hard.

Dus ook voor je fetish

Als je dus een stofjesfetish hebt, en ik kan mij indenken dat als je Furry bent, is dit ding dus echt ook voor jou. Het is gewoon geniaal.

Conclusie

De Cumpanion aftercare towel van byAnnaRae is mijns inziens een product dat je in huis MOET hebben, eigenlijk meer dan 1, gewoon 2 of 3, zodat je er 1 kan wassen en 2 kan gebruiken, nou ja, je snapt het wel. Het fijne is ook dat de Cumpanion heel erg betaalbaar is, ondanks dat je hem uit Amerika moet laten overvliegen. De zachte superabsorberende towel is een must voor iedereen die graag zorgeloze seks heeft. Hoewel de cumpanion dus geen sex toy is, gaat hij wel op mijn lijstje met favorieten, want dat verdient deze aftercare towel gewoon.

Verder wilde ik Anna Rae hartelijk danken voor het sturen van de Cumpanion in ruil voor een eerlijke review.

Je kan de Cumpanion kopen op de website byAnnaRae.com voor US$ 16.99

 

Jay

Jay is de persoon achter Tess Tesst die verantwoordelijk is voor het testen van, en schrijven over seksspeeltjes die gericht zijn op de penis en de prostaat.

Omdat Jay ook kinkster is zal hij van tijd tot tijd ook een review of artikel schrijven over Kink en BDSM en alles wat daar bij komt kijken

Buiten zijn talent voor testen en schrijven over seks, seksualiteit, BDSM en natuurlijk seksspeeltjes, is hij ook verantwoordelijk voor het technisch onderhoud, de marketing en nog veel meer andere zaken binnen Tess Tesst en veel andere websites van zijn klanten.

0 reacties

Trackbacks/Pingbacks

  1. AnnaRae Cuddle Bean | After care review by Jay | Tess Tesst - […] Cuddle Bean is een kleinere, en eigenlijk ook gewoon andere versie van de Cumpanion. Ik kreeg van Anna Rae…

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.