Calexotics Executive Buttplug | Buttplug review

18-11-2020

Met de Calexotics Executive Buttplug schrijf ik na lange tijd weer eens wat over een buttplug. Natuurlijk schrijf ik deze review dankzij Calexotics, zij stuurden mij immers deze buttplug in ruil voor een eerlijke review.

SPECS

Materiaal: Metaal: Een “nikkelvrije legering” en Silicone

Bodysafe? Ja in principe wel, maar lees even mijn hele review

Dimensies: 11.5cm x 3.75cm

Is het wat? Nou, eh, nee

Prijs: € 29,95 bij Bol.com

Calexotics Executive Buttplug, executive? Hoezo?

Soms lees je namen van toys en dan vraag je je van alles af. Nu gebruikt Calexotics voor sommige toys de term “executive”, en eerlijk gezegd snap ik het niet zo heel goed.

Voor mijn gevoel betekent executive vooral “zakelijk”. Nu zie ik een buttplug niet bepaald heel snel iets zakelijks worden, hoewel je natuurlijk zeker wel een “indruk” achterlaat als je hem als relatiegeschenk zou opsturen. Kortom, het is een beetje een mysterie-term die vooral moet aanduiden dat je iets extra’s krijgt, en ik snap ook wel: Buttplug speciaal klinkt ook niet heel sexy.

Calexotics Executive Buttplug

Executive buttplug dus, wat in dit geval inhoudt dat deze buttplug van twee materialen is gemaakt en is gefuseerd tot 1 seksspeeltje. Metaal en silicone in dit geval. Volgens de omschrijving geeft je dit een “betere” ervaring. Beter dan wat? Ik heb geen idee. Maar het is wel een leuke gimmick en nou ja silicone en “staal”, best of both worlds ofzo?

Calexotics Executive Buttplug in de doos

Ik had eerlijk gezegd enige luxe verwacht toen ik wist dat ik de Calexotics Executive Buttplug zou gaan ontvangen. Maar dat viel eigenlijk gewoon best wel een beetje tegen. Als je hem namelijk bestelt komt hij in een plastic blisterverpakking. In dit blisterverpakking zie je natuurlijk meteen de Calexotics Executive Buttplug, er zit ook nog een extra kartonnetje in met wat informatie en ook een handleiding, die ook wel even speciale aandacht krijgt in deze review.

Calexotics Executive Buttplug getest

Na 6 biljoen triljoen al in je anus gedaan te hebben zou je denken dat ik wel weet hoe een buttplug werkt. En eerlijk, dat is ook zo. Echter gebeurde het dus dat ik voor het testen de Calexotics Executive Buttplug uit de verpakking haalde en de handleiding uit de verpakking voor mij openviel en ik daar las: “Gefeliciteerd met je vibro-speeltje” en er een afbeelding bij zat van een stuk of 6 verschillende toys en hoe je de batterijen er in zou moeten doen.

En toen raakte ik toch wel in verwarring. Vooral ook omdat er best wel een dikke naad over de toy heen loopt die mij het gevoel gaf dat ik de Calexotics Executive Buttplug misschien open zou kunnen maken en kon voorzien van batterijen? Maar na wat geklooi, gedraai en gedoe bleek dat de Calexotics Executive Buttplug dus helemaal geen batterijen heeft.

Een algemene handleiding, want dat drukt de kosten, ik denk dat dat de insteek is. Maar ik vind er echt dingen van. Het is gewoon zo jammer. Wat is nu de moeite om gewoon even een kleine handleiding te schrijven en te zeggen doe dit glijmiddel op je buttplug, let op hiermee, hoe maak je hem schoon. Gewoon, je weet wel voor de mensen die nog niet zo vaak met een buttplug aan de gang zijn gegaan.

Maar goed, geen handleiding, ik weet natuurlijk best wel hoe ik een buttplug moet indoen, dus nou ja.

Aan de gang dus, nu is deze toy een combi van twee materialen, wat aan de ene kant misschien awesome is maakt de keuze van het glijmiddel dan wel weer wat minder makkelijk.

Ten eerste, bij “staal” kan je gewoon silicone lube gebruiken en dat is voor anaal vind ik altijd wel lekker. Voor silicone is dat niet aan te raden. En toen dacht ik, The Butters, maar in dit geval aangezien deze toy niet uit 1 stuk gemaakt is, maar is gelijmd, of gegoten of nou ja, niet een heel stuk is, was ik bang dat het misschien de lijm zou oplossen. En dus: Waterbasis glijmiddel.

In dit geval Pjur Analyze me, omdat ik dat dan ook best een lekker glijmiddel vindt.

De vorm van de Calexotics Executive Buttplug is mijn wel bekend, het is eigenlijk ook wel een beetje een standaardvorm voor een buttplug, smalle punt breder stuk, smaller onderstuk met een brede basis. Bodysafe dus ook, dat is natuurlijk wel fijn.

Calexotics executive buttplug

Wat wel anders is aan deze buttplug is de “naad” die midden op de toy zit de overgang tussen “staal” en silicone. Die voel je, althans, die voel ik, en ik vind het geen erg prettig gevoel. Het is niet scherp ofzo, maar het voelt, nou ja, bij gebrek aan een beter woord “stuk”.

Ik vond het dus ook niet heel erg comfortabel zitten, gewoon om dat gevoel. En natuurlijk is de Calexotics Executive Buttplug een kwaliteitsproduct en kan er niets gebeuren maar oooh het gevoel is het gewoon niet. Komt dan ook nog bij dat aan een kant het stalen gedeeltje net een halve millimeter uitsteekt en dus een (wel afgerond, niet scherp) schrapertje wordt, waardoor het weer verwijderen van de buttplug best een avontuur wordt. En niet een leuk Dungeons & Dragons verhaal, maar meer “Oh heer, ik hoop niet dat ik mijn sluitspier beschadig” avontuur.

Calexotics Executive Buttplug schoonmaken

Ik had het net al uitgebreid over het naadje, en iedereen met een beetje beeld denken in zijn DNA snapt natuurlijk ook al dat het randje waar ik het net over had een schoonmaak nachtmerrie is. Ik wil niet weten wat ik allemaal onder het randje weg moet poetsen, zelfs al ben ik dan helemaal “schoon” vanbinnen. Je krijgt dit gewoon NIET goed schoon.

Conclusie

Het idee van deze Calexotics Executive Buttplug is misschien leuk, een soort van dual material sensatie had misschien ook wel geinig geweest. Maar deze plug is een goed voorbeeld van, leuk bedacht, echt niet zo goed uitgevoerd. Tenzij je natuurlijk van uren boenen met een borsteltje en een schraapsensatie houdt, anders, nee, niet echt.

Mocht je de Calexotics Executive Buttplug toch willen kopen dan doe je dat bij bol.com voor € 29.95

De Pro versie van deze Executive Buttplug koop je bij Christine Le Duc, voor € 27,95

Jay

Jay is de persoon achter Tess Tesst die verantwoordelijk is voor het testen van, en schrijven over seksspeeltjes die gericht zijn op de penis en de prostaat.

Omdat Jay ook kinkster is zal hij van tijd tot tijd ook een review of artikel schrijven over Kink en BDSM en alles wat daar bij komt kijken

Buiten zijn talent voor testen en schrijven over seks, seksualiteit, BDSM en natuurlijk seksspeeltjes, is hij ook verantwoordelijk voor het technisch onderhoud, de marketing en nog veel meer andere zaken binnen Tess Tesst en veel andere websites van zijn klanten.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.