Vlog: Blush Nöje G Slim en Tantus Champion Super Soft

30-12-2018

Vlog: Blush Nöje G Slim en Tantus Champion Super Soft

De laatste vlog van dit jaar! In deze vlog vertel ik je over de Blush Nöje G Slim vibrator. Dit is een basic vibrator voor je G-spot, die wel heel goed is.

Verder vertel ik je ook alles over de super zachte Tantus Champion dildo. Een grote, zachte, roze dildo. Ik ben echt #teamdildo want dildo’s zijn echt super lekker. Als je een goede hebt, tenminste.

Als je nog niet geabonneerd bent op mijn YouTube kanaal, zou ik het echt heel erg waarderen als je dat zou willen doen. Je kan dat doen door hier te klikken. En vergeet ook niet even op het duimpje omhoog te klikken als de je vlog leuk vindt.

Je kan nog meedoen met onze 7-daagse giveaway, die vind je hier.

Mijn geschreven review over de Blush Nöje vind je hier en je kan ‘m hier bestellen.

Mijn geschreven review over de Tantus Champion Super Soft vind je hier en je kan ‘m hier bestellen.

Help Tess Tesst gratis!

Als je een seksspeeltje gaat bestellen, of een willekeurig product bij Bol.com, zou je me echt heel erg helpen als je dat via een van de linkjes hieronder doet. Van elke aankoop die je via zo’n linkje doet, krijg ik een klein percentage. Het kost jou helemaal niks en je merkt er verder ook niks van. Het is helemaal anoniem, dus ik krijg geen gegevens van jou te zien. Op die manier help je Tess Tesst zonder dat het jou iets kost en zorg je ervoor dat deze site kan blijven bestaan. Dankjewel!

Bol.com

SelfDelve

BDSMstore.nl

Christine le Duc

EASYtoys.nl

Euphoria-erotiek.nl

Willie.nl

Lovehoney

Tantus

Yay Orgasms

Tess

Tess heeft voordat ze TessTesst.nl begon bijna tien jaar in verschillende seksshops gewerkt en daar leerde ze superveel over alle soorten seksspeeltjes en zo groeide haar interesse voor seksspeeltjes nog verder.

Seksspeeltjes testen vind ze echt superleuk om te doen en ze hoopt dat het jou helpt om een seksspeeltje te kiezen die bij jou past. Maar ook hoopt ze door open en eerlijk te schrijven over sex toys, BDSM, kink en dus ook seks, dat ze een beetje meehelpt het taboe te doorbreken. Waarom zou dit een onderwerp moeten zijn waar we ons voor moeten schamen? Weg met die schaamte! De meeste mensen hebben seks, de meeste mensen masturberen, dus waarom zouden we dat onbesproken laten?

Tess maakt samen met Daphne de podcast Meet the Kinksters.

1 Reactie

  1. Die inserts zijn voor dood te gaan 🤣🤣🤣

    Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.