Black Level Mini Dress en Accessoire Bizarre Handcuffs

02-12-2017

Fetish outfit review by Tess: Black Level Mini Dress en Accessoire Bizarre Handcuffs

Black level mini dress en accessoire bizarre handcuffs

Ik ging naar Wasteland. Nederlands grootste fetish feest en daar hoort dan natuurlijk ook een fetish outfit bij. De dresscode op fetish feesten is meestal: lak, leer en rubber. Maar per feest kan het verschillen en sommige feesten hebben ook een bepaald thema en dan mag bij het thema passende kleding bijvoorbeeld ook. Op Wasteland mag eigenlijk best wel veel, maar je kan er zeker niet uitzien alsof je bij je familie op bezoek gaat. Je moet wel echt iets van je outfit maken. Je ziet daar dan ook echt de meest geweldige fetish outfits, van super extravagant tot heel minimaal en vooral heel bloot en alles daar tussenin. Maar één ding is duidelijk, iedereen heeft z’n best gedaan om er fetish uit te zien. Want anders kom je ook niet langs de doorbitch.

Nu vind ik het zelf altijd wel wat lastiger om in plus size leuke fetish kleding te vinden. Voor mezelf vind ik latex (rubber) meestal niet mooi staan en ik vind het ook erg warm, dus latex valt voor mij al gelijk af. Leer vind ik wel echt heel mooi, maar daar zie ik niet zo heel veel aanbod van voorbij komen in mijn maat, wat dan ook nog een beetje betaalbaar is. Dus dan kom ik al snel uit op lak. Lak is leuk, lekker shiny, dus het ziet er al snel best wel fetishy uit. Je hebt best wel veel modellen in lak jurkjes, rokjes en topjes en de prijs is meestal ook nog goed te doen.

Bij Orion had ik een super leuk lak jurkje gespot en hele toffe boeien met ruches. Sandra van Orion was super lief en stuurde deze outfit naar mij op, in ruil voor mijn eerlijke review.

Leuke (fetish) kleding bij Orion

Black level mini dress en accessoire bizarre handcuffsOrion is een Duitse shop en heeft echt héél veel. Ik check er regelmatig de kleding, want zowel bij de normale clubwear als bij de fetish kleding vind ik vaak hele leuke dingen, meestal ook nog vriendelijk van prijs. En vaak ook nog in mijn maat. Duitse maten, of in elk geval die van Orion, vallen echt wat groter dan de kleding hier in Nederland. Super fijn als je een grotere maat hebt dus. Je vind op de site ook een hele duidelijke maattabel die ook echt klopt, dus handig om eerst even na te meten welke maat je hebt voor je iets bestelt.

Het lak jurkje dat ik kreeg is van het merk Black Level. Ik had al eerder kleding van dit merk gehad waar ik ook tevreden over was. Dit jurkje heeft een skatemodel, het rokje loopt wijd uit. Ik vind dat bij mezelf altijd leuker staan dan gewone strakke jurkjes. Het jurkje zat in een grote doos met daarop een foto van een model die het jurkje draagt. Het zag er mooi en best luxe uit. Het jurkje kwam wel iet wat verkreukeld uit de doos.

Comfortabele fetish kleding

Black level mini dress en accessoire bizarre handcuffsDe lakstof is niet zo dik, daardoor kreukt het wat sneller. Dikke lakstof is wel betere kwaliteit, maar zelf hou ik juist meer van dunne lakstof. Op een fetish feest is het vaak best wel warm, dus ik wil dan geen dikke stof aan mijn lijf. Toen het jurkje uit de doos kwam, heb ik het gelijk aan een hanger gehangen en na een tijdje werden de kreukels vanzelf minder. Met dragen zag je er eigenlijk ook niks van. De stof draagt fijn op mijn huid, het was niet plakkerig of zweterig (zelfs niet op Wasteland!). En de buitenkant van de stof is super shiny!

En het belangrijkste, ik vond het jurkje echt leuk staan. Alleen bij mijn borsten was hij eigenlijk net iets te ruim, maar dat was niet echt storend. Wat ik wel wat lastig vond, is dat er bij het decolleté aan de binnenkant een soort naar binnen omgeslagen stukje stof zit. Dat zit aan de onderkant niet vast genaaid, waardoor het soms naar buiten gaat uitsteken. Dan steekt er dus ineens een extra randje stof uit, wat niet zo mooi staat. Ik moest dus wel steeds opletten of het nog steeds wel netjes naar binnen gevouwen zat, of het soms dus even terug duwen.

Loze rits

Black level mini dress en accessoire bizarre handcuffsVerder sloot het jurkje super goed aan en de onderkant stond mooi wijd uit. Ik heb er zelf nog wel een witte petticoat onder gedragen, omdat dat bij mijn outfit leuk was, maar dat is zeker niet nodig. Het jurkje heeft aan de achterkant een lange ritssluiting en aan de bovenkant een drukknoopje om te voorkomen dat de rits per ongeluk open gaat. De lakstof heeft echt wel wat stretch, dus bij mij was het niet eens nodig om de rits open te doen. Wat het aantrekken veel makkelijker maakt, want die rits kreeg ik op mijn rug ook niet helemaal dicht.

Polsboeien van Accessoire Bizarre

Black level mini dress en accessoire bizarre handcuffsOm mijn outfit wat op te leuken, had ik dus ook nog super toffe polsboeien gekregen uit de Accessoire Bizarre collectie. Toen ik deze boeien zag, was ik eigenlijk gelijk verliefd. Ze zijn super tof met hele mooie ruches aan de boven en onderkant. Stoer maar toch super cute.

Het doosje waar ze in zaten zag er ook best leuk uit. Mooi donker, dat past wel bij deze boeien. Alleen het vrijende stel hoeft van mij dan weer niet. Ik vind dat echt een beetje cliché en ouderwets op een verpakking. Die boeien zijn toch van zichzelf al super tof, ik hoef echt geen hitsige mensen op de achtergrond te zien om ze dan ineens te willen kopen (die boeien, niet die hitsige mensen). Op de zijkant staat een foto die ik wel mooi vind van een dame met de boeien om. Dat geeft wel een sexy beeld van de boeien en is gelijk nuttig want je ziet hoe ze staan.

Super mooi en comfortabel

Black level mini dress en accessoire bizarre handcuffsToen ik de boeien uit het doosje haalde, was ik echt blij. Ik vond ze in het echt nog mooier dan ik had verwacht. De boeien zijn gemaakt van kunstleer en de binnenkant is bekleed met een zachte stof, een soort (nep?)suède. Voelt echt heel lekker aan. Hierdoor dragen de boeien ook echt super comfortabel. Ze zijn niet zo dik en daarom best wel soepel. Ik heb echt best wel wat boeien en ben best wel een zeur daar mee, want ik vind ze vaak echt niet lekker zitten. Maar deze boeien zaten echt gelijk super lekker. Dat had ik echt niet verwacht. Mijn eigen, veel al leren boeien, zijn kwalitatief echt steviger en veel duurder, maar deze boeien zaten gewoon veel lekkerder. En ze zien er zo tof uit!

De boeien zijn vrij breed, maar wel super sierlijk. De ruches zijn gemaakt van een wat meer glimmende stof en het oogt gewoon heel mooi en luxe. Wat ook super leuk is, is dat er slotgespen aan deze boeien zitten. In plaats van een gewone gesp, heeft deze dus een gaatje, zodat je er een slotje doorheen kan doen. Dan kan je de boeien dus niet meer zelf open maken. Als kinkster vind ik dat natuurlijk extra leuk, want super spannend!

Slotjes  D-ringen

Black level mini dress en accessoire bizarre handcuffsWaar ik dan nog extra blij van word, zijn de slotjes die je er bij krijgt. Deze slotjes hebben een hartjesvorm! OMG, hoe cute is dat! Ik ben echt helemaal in de gloria met deze boeien.

De polsboeien hebben natuurlijk ook D-ringen zodat je ze ook wel echt kan gebruiken om iemand vast te zetten, of de boeien aan elkaar vast te maken. Je krijgt er trouwens ook een handig kettinkje met haakjes bij, waarmee je dat kan doen. De D-ringen zijn vrij dun. Dat staat veel eleganter dan dikke D-ringen natuurlijk, maar het is niet super stevig. Nu zijn deze boeien ook niet van echt leer maar van kustleer, dus ook de manier waarop de ringen vast zitten is minder stevig dan bij echt leren boeien. Maar zo lang je niet van plan bent heel hard te gaan trekken aan deze boeien, zijn ze echt prima. Ik heb op Wasteland de halve avond met deze boeien aan elkaar vast rond gelopen en dat ging hartstikke goed. En het was spannend. En het zag er mooi uit.

Wasteland

Black level mini dress en accessoire bizarre handcuffsIk had mijn outfit voor Wasteland dus nog een beetje opgeleukt met een witte petticoat voor onder het lak jurkje en ik had ook een wit schortje (van de French Maid outfit van Orion waar ik later nog een review over schrijf), zwart wit gestreepte sokken en een zwarte strik in mijn haar. Daarbij nog een hartjes handtas en een ‘drink me’ kettinkje. Dus een soort kinky Alice in Wonderland, of in elk geval een poging daartoe ;-), aangezien het thema van Wasteland Burtonesque was. Hoe ik het verder vond op Wasteland, kan je lezen in mijn Wasteland review.

Conclusie

Ik ben echt erg blij met het Black Level lak jurkje en de boeien van Accessoire Bizarre. Het jurkje staat leuk en zit lekker en niet te warm en de boeien zijn super comfy en echt heel mooi. Beiden aanraders dus.

Je kan de Black Level Mini Dress hier bestellen bij Orion voor 59,95.

De Accessoire Bizarre Handcuffs kan je hier bij Orion bestellen voor 34,95.

Tess

Tess heeft voordat ze TessTesst.nl begon bijna tien jaar in verschillende seksshops gewerkt en daar leerde ze superveel over alle soorten seksspeeltjes en zo groeide haar interesse voor seksspeeltjes nog verder.

Seksspeeltjes testen vind ze echt superleuk om te doen en ze hoopt dat het jou helpt om een seksspeeltje te kiezen die bij jou past. Maar ook hoopt ze door open en eerlijk te schrijven over sex toys, BDSM, kink en dus ook seks, dat ze een beetje meehelpt het taboe te doorbreken. Waarom zou dit een onderwerp moeten zijn waar we ons voor moeten schamen? Weg met die schaamte! De meeste mensen hebben seks, de meeste mensen masturberen, dus waarom zouden we dat onbesproken laten?

Tess maakt samen met Daphne de podcast Meet the Kinksters.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.