BDSM Gasmask by Meo.de | BDSM review

11-12-2019

Dit BDSM Gasmask kreeg ik van Meo.de in ruil voor een eerlijke review.

BDSM Gasmask? Ben je prepper geworden ofzo?

Ja, een gasmasker, voor de gemiddelde persoon is de associatie niet bepaald seks, fetish of BDSM, maar meer oorlog, (natuur)ramp of ongeluk. Niet helemaal een seksspeeltje, maar evengoed is het een leuke accessoire, en waarvoor je hem kan gebruiken zal ik jullie zo uitleggen. Het doel is in ieder geval niet een zombie Apocalyps overleven. En nee ook geen Nucleaire crisis.

En nee ik heb ook nog geen stash aan noodrantsoenen naast mijn masturbators liggen, dit gasmasker is echt ergens anders voor.

BDSM Gasmask: Fetish en breathplay

Fetish

Sommige gasmaskers en ook dit BDSM Gasmask kunnen worden gebruikt voor fetishplay of breathplay. De fetishkant van dit BDSM Gasmask kan worden uitgelegd doordat de straps zijn gemaakt van rubber, net zoals een groot deel van de rest van dit gasmasker, en als je een rubberfetish hebt denk ik wel dat dit gasmasker “de shit” is, het ruikt en voelt heel erg rubberig in ieder geval en ik kan mijn voorstellen dat iemand met de juiste fetish erg blij wordt van dit gevoel en de geur.

Breathplay

Voor mensen die nog niet zo heel erg bekend zijn met dit fenomeen, breathplay is letterlijk spelen met iemands mogelijkheid adem te kunnen halen.

En aangezien mensen zoogdieren zijn en geen amfibieën kan je je voorstellen dat spelen met iemands directe zuurstoftoevoer niet zonder gevaren zal zijn.

En eerlijkheidshalve, breathplay is niet veilig, hoe je het ook went of keert. Je kan het wel zo veilig mogelijk maken, maar uiteindelijk is het er altijd een risico, dus mocht je dit willen gaan doen, lees je in, kijk en leer mee met iemand die ruime ervaring heeft, en bekijk of de persoon die zonder adem komt te zitten dit wel voor enige tijd kan. Is er sprake van COPD of andere longaandoeningen, of sowieso enig ander aan ademhaling gerelateerde beperking, doe het dan gewoon niet.

Ben ik dan een gevaarlijke gek dat ik deze review schrijf? Nee dat denk ik niet. Als je namelijk bovenstaande doet en in acht neemt kan breathplay (als het je ding is) echt heel leuk zijn.

En van alle manieren om iemand de adem te ontnemen is een gasmasker eigenlijk relatief veilig.

Goed, zoals alles in de BDSM gaat het allemaal over safe, sane en consensual, ook wel “veilig”, met vol verstand en met wederzijdse instemming. En zoals ik net al zei, veilig is relatief.

Maar wat is nu zo leuk aan breathplay?

Het is niet één bepaald ding dat breathplay leuk maakt het is een combinatie van controle overgeven, gebrek directe zuurstof en angst die voor de ontvangende partij erg opwindend kan zijn.
Voor de gevende partij is het vooral een controle ding, een gevoel van macht dat jij bepaalt of iemand nog kan ademen of niet.

Buiten dus het psychische gedeelte is er ook een fysieke reactie, je lichaam reageert als vanzelf op het feit dat er geen zuurstof binnenkomt, en die reactie is voor breathplayers heel erg fijn.

De verdere ins en outs over breathplay kan je onder andere hier op de site van Samarium een forum en organisatie die je voorlicht over BDSM als je jonger bent dan 35 en ouder dan 16.

En zoals ik al zei, in alle gevallen is inlezen, jezelf onderwijzen en leren van anderen bij dit soort kinky dingen van het grootste belang.

BDSM Gasmask

Ik sla het “in de doos” gedeelte vandaag maar even over, er is zoals jullie inmiddels van MEO misschien wel weten helemaal geen doos om iets over te zeggen. Dit BDSM Gasmask krijg je dan ook in de welbekende plastic zak geleverd.

En buiten de plastic zak zit er niet veel bij.

Het BDSM Gasmask is dus gemaakt van rubber en heeft een vizier van doorzichtig, ik denk, plexiglas. Er zit een aansluiting voor een filter met een ventiel waar je eventueel ook nog een speciale slang op kan aansluiten.

De rubber straps zijn af te stellen via een gespen systeem. Zo kan je het gasmasker makkelijk op doen bij jezelf of bij je partner en de straps aantrekken zodat er een luchtdichte situatie ontstaat en het ademhalen alleen nog via het ventiel en het filter kan.

Bdsm gasmask van meo. De de rubberen straps aan de achterkant

Het vizier is extra groot waardoor je als gevende partij extra veel zicht hebt op wat er “binnenin” het gasmasker gebeurt, dat vind ik een echte bonus.

BDSM Gasmask getest

Ik heb dit gasmasker bij mijzelf getest, maar ik heb er ook mee gespeeld met iemand die dat wel zag zitten.

Wat opvalt is dat het gasmasker relatief comfortabel zit, ondanks dat het niet een gasmasker is dat helemaal over je hoofd gaat.

Natuurlijk is dat voor de “normale” inzet van een gasmasker ook van groot belang. Immers je hebt al genoeg aan je hoofd als je zo’n ding moet dragen.

Wel zorgen de rubber straps voor veel frictie wat met lang haar soms onhandig opdoen is en de gespjes kunnen soms een beetje klemmen dat is wel belangrijk om te weten.

Tijdens het spel zit je redelijk dicht op elkaar, dit omdat er standaard geen slang bij het gasmasker zit. Ik ben daar persoonlijk wel fan van omdat ik graag goed zie en merk hoe iemand reageert als ik met ze bezig ben.

Zoals je kan verwachten sluit het gasmasker goed af. En zit er een overdruk ventiel in wat een extra dimensie geeft aangezien iemand, als je de intake afsluit nog wel kan uitademen, maar niet meer kan inademen.  Hetgeen net ff heftiger voelt.

Al met al is dit een goed gasmasker met de juiste features. Je doet er geen miskoop aan.

Bdsm gasmask aangezicht van de slangaansluiting of de aansluiting voor een filter

Conclusie

Als breathplay jouw ding is, en je wil het graag met een gasmasker doen dat is het BDSM Gasmask echt wel een aanrader. Gedegen kwaliteit, de juiste features. One size fits most, dus echt wel heel handig en veelzijdig.

Je koopt de BDSM Gasmask bij Meo.de voor 99 euro.

Jay

Jay is de persoon achter Tess Tesst die verantwoordelijk is voor het testen van, en schrijven over seksspeeltjes die gericht zijn op de penis en de prostaat.

Omdat Jay ook kinkster is zal hij van tijd tot tijd ook een review of artikel schrijven over Kink en BDSM en alles wat daar bij komt kijken

Buiten zijn talent voor testen en schrijven over seks, seksualiteit, BDSM en natuurlijk seksspeeltjes, is hij ook verantwoordelijk voor het technisch onderhoud, de marketing en nog veel meer andere zaken binnen Tess Tesst en veel andere websites van zijn klanten.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.