b-Vibe Rimming Petite

18-03-2019

Seksspeeltjes review: b-Vibe Rimming Petite

Toen ik vorig jaar op de eroFame beurs was, kreeg ik van Alicia Sinclair, oprichtster van het merk b-Vibe, de b-Vibe Rimming Petite buttplug mee om te testen. Jay had ook al eens een rimming plug getest, maar die vond ik een beetje te groot. Gelukkig bleek er dus ook een kleiner maatje te zijn, want deze rimming plug vond ik er wel heel interessant uitzien. Deze plug heeft namelijk roterende pareltjes in het β€˜halsje’ zitten.

Het anale-ding

B-vibe rimming petite B-vibe rimming petite

Anale spelletjes zijn bij mij altijd een beetje een vergeten ding eigenlijk. Als ik het doe, vind ik het eigenlijk altijd lekker, maar ik denk er gewoon niet zo vaak aan om het te doen. De drempel is er toch elke keer weer, want ik vind het ook altijd wel een beetje eng. Vaginaal een toy inbrengen vind ik geen probleem, maar anaal… Het vergt wat meer voorbereiding en wat meer (bewust) ontspannen ook. Eerder probeerde ik al eens de b-Vibe Snug Plug en dat is nu mijn favoriete buttplug. Dat deze Rimming Petite van hetzelfde merk was, gaf me wel extra vertrouwen in dat het wel goed zou komen.

Looks & Specs van de b-Vibe Rimming Petite

B-vibe rimming petite B-vibe rimming petite

De verpakking van deze rimming plug vind ik er heel mooi en luxe uitzien. De doos is een perfecte doos om je toy in te bewaren, en de sleeve om de doos ziet er ook echt mooi en sexy maar wel fun uit. En wat ik super fijn vind, in de doos vind je een super handig bewaartasje. Of nou ja, ik zou het omschrijven als een β€˜case’, want het is echt een harde etui dus eigenlijk. Super makkelijk en discreet, met heel klein het b-tje van het logo er op. In deze case kan je je toy, de afstandsbediening, de gebruiksaanwijzing en de oplader kwijt. Werden alle toys maar met zo’n case geleverd. Ik word er blij van.

De b-Vibe Rimming Petite is gemaakt van siliconen en dus bodysafe. Hij is dus oplaadbaar en je kan β€˜m ook met een afstandsbediening gebruiken. In de afstandsbediening zit wel een batterij. Zo’n ronde platte, waarvan je je dan altijd afvraagt waar je die moet kopen. De buttplug is spatwaterdicht. Je kan β€˜m dus niet in bad gebruiken, maar wel makkelijk schoonmaken. Hij heeft zeven rotatiestandjes en zes vibratiestandjes.

Niet zo petite

B-vibe rimming petite B-vibe rimming petite

Bij anale toys is het altijd belangrijk om glijmiddel te gebruiken. Omdat deze b-Vibe plug van siliconen is, kan je er het beste glijmiddel op waterbasis bij gebruiken. Ik gebruikte Pjur Woman Nude, omdat dat echt een super lekker zacht glijmiddel is en lang en goed glijdt. Hoewel deze buttplug dus Petite in zijn naam heeft, vond ik β€˜m helemaal niet zo heel erg petite. Voor een kleine buttplug vind ik β€˜m best aan de maat. Ik ben ook niet zoveel gewend qua anale toys, dus het kostte me even wat tijd voor ik β€˜m ingebracht had. Gewoon rustig aan doen en ontspannen is altijd de beste manier voor buttplugs.

Het gemak van de afstandsbediening

B-vibe rimming petite B-vibe rimming petite

Je kan de b-Vibe Rimming Petite bedienen met het knopje onderop de plug, of met de afstandsbediening. Ik dacht in de eerste instantie dat ik de afstandsbediening niet nodig zou hebben wanneer ik de plug gewoon in mijn eentje gebruikte, maar het bleek toch erg handig te zijn. Want het is niet super handig om steeds op het knopje te drukken als de plug in je zit. En met de afstandsbediening heb je ook meer mogelijkheden en werkt het gewoon allemaal makkelijker. Op de afstandsbediening kan je de vibraties harder en zachter zetten, en door de verschillende standjes heen klikken. Super makkelijk.

Hoe voelt de b-Vibe Rimming Petite

B-vibe rimming petite B-vibe rimming petite

Maar dan komen we bij de belangrijkste vraag. Hoe voelt de b-Vibe Rimming Petite nou? Nu moet ik zeggen dat ik mijn eerste rim-ervaring pas had nadat ik de Rimming Petite getest had, dus in de eerste instantie kon ik me heel goed voorstellen dat deze sensatie erg op rimmen zou lijken. Maar nu vind ik dat niet meer. Ik blijk zelf niet zo’n fan van rimmen (of gerimd worden eigenlijk) te zijn, maar de b-Vibe rimming plug vind ik dan weer wel heel erg lekker.

Fijne stimulatie

B-vibe rimming petite B-vibe rimming petite

Het draaien van de pareltjes bij je sluitspier voelt echt wel heel erg lekker. Het is een subtiel gevoel, maar wel heel fijn. Een beetje licht kietelend, op een fijne manier. Ik vond het leuk dat er allerlei verschillende standjes waren, qua hoe hij draait (heen en weer bijvoorbeeld) maar ook in combinatie met verschillende vibratiestanden. Er is echt genoeg te ontdekken qua combinaties en welk gevoel het beste voor je werkt. Ik vond het erg aangenaam. Alleen soms kreeg ik wel ineens een gevoel alsof ik naar de wc moest. Niet zo sexy, maar nou ja, dat kan blijkbaar ook gebeuren met zulke toys.

Seksspeeltjes die bedoeld zijn voor mijn clitoris of vagina zijn er meestal op gericht om me klaar te laten komen. Een buttplug is dat natuurlijk niet. Dus dat is echt even een andere mindset. Ik kan er wel echt opgewonden van raken en in combinatie met andere vormen van stimulatie kan het bij mij ook echt voor heftigere orgasmes zorgen.

Conclusie

B-vibe rimming petite B-vibe rimming petite

Ik vind de b-Vibe Rimming Petite echt een tof anaalspeeltje. Het gevoel van de roterende pareltjes vind ik echt speciaal en heel lekker. De combinatie met de vibratie zorgt voor goede stimulatie. Ik vond β€˜m qua maat wel net een beetje aan de grote kant om heel comfortabel en makkelijk te kunnen gebruiken, maar ik denk dat het misschien met deze techniek niet mogelijk is β€˜m nog kleiner te maken. De afstandsbediening is er echt super handig bij en verder vind ik de hele verpakking en uitstraling echt mooi en luxe. Zeker een aanrader als je eens wat wilt experimenteren met anale stimulatie.

Je kan de b-Vibe Rimming Petite hier bestellen bij BolΒ voor rond de 100 euro.

Tess

Tess heeft voordat ze TessTesst.nl begon bijna tien jaar in verschillende seksshops gewerkt en daar leerde ze superveel over alle soorten seksspeeltjes en zo groeide haar interesse voor seksspeeltjes nog verder.

Seksspeeltjes testen vind ze echt superleuk om te doen en ze hoopt dat het jou helpt om een seksspeeltje te kiezen die bij jou past. Maar ook hoopt ze door open en eerlijk te schrijven over sex toys, BDSM, kink en dus ook seks, dat ze een beetje meehelpt het taboe te doorbreken. Waarom zou dit een onderwerp moeten zijn waar we ons voor moeten schamen? Weg met die schaamte! De meeste mensen hebben seks, de meeste mensen masturberen, dus waarom zouden we dat onbesproken laten?

Tess maakt samen met Daphne de podcast Meet the Kinksters.

2 Reacties

  1. Omdat mijn eigen anaalspeeltje wat kansloos is, was ik meteen benieuwd naar deze review. Ik ben er echt super nieuwsgierig naar geworden en deze gaat dan dus ook op mijn verlanglijstje.

    Antwoord
  2. Ik moet heel eerlijk zeggen, dit is echt een leuke toy. Bedankt voor de uitgebreide uitleg.

    Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.