Autoblow A.I. | Masturbator review

09-06-2021

Ik geloof dat van alle “volautomatische” masturbators de Autoblow het bekendste is, of dat nou komt omdat hij beroemd of berucht is laat ik dan even in het midden, evengoed vond ik dat de Autoblow AI niet mocht missen op deze site.

Met dank aan Easytoys voor het opsturen van deze masturbator in ruil voor een eerlijke review.

SPECS

  • Waterproof: Spatwaterdicht
  • Materiaal: TPE, ABS
  • Geschikt glijmiddel: Waterbasis            
  • Structuur: Ribbels, Noppen
  • Gewicht: 2000 gram
  • Lengte: 22cm
  • Inbrengbare lengte 21,5 cm
  • Prijs: € 199,95 bij Easytoys
De autoblow ai van de voorkant om de kopjes te laten zien het zijn er 5 in totaal als je de aan en uit schuifknop meetelt, ook zie je een display welk aangeeft welk standje en welke intensiteit van het standje je hebt aanstaan.

Autoblow A.I.

De autoblow A.I. is volgens de marketingafdeling van Autoblow niet zomaar een masturbator, nee het is een masturbator met 1 microchip en 4 sensoren. Wat dat dan helemaal inhoud weet ik ook niet helemaal, vooral omdat het nergens op de website of in de handleiding staat, maar ik denk dat het vooral het idee moet geven dat er daadwerkelijk sprake is van “Artificial Intelligence”.

Het marketing praatje voor de chip en de vier sensoren is dan ook:

 “We used artificial intelligence to understand and replicate real life blowjob techniques to give you the best experience.”

Wat dus eigenlijk inhoudt dat je niet een masturbator hebt die ineens je smarthome gaat overnemen en je partner buitensluit, maar vooral dat er “doormiddel van A.I.” een nabootsing van verschillende pijptechnieken is gecreëerd. Of dat dan geslaagd is, is een onderdeel dat je in deze review gaat lezen.

De Autoblow A.I. is niet bepaald een kleine compacte masturbator, met zijn lengte en stevige gewicht evenaart of overtreft hij zelfs de Fleshlight Launch qua log gewicht en ik weet niet of dat nou echt een prestatie of reputatie is waar je als seksspeeltje per se op zit te wachten.

Maar is dat chipje en die sensoren dan alles wat de Autoblow A.I. je te bieden heeft? Nee, er zijn 10 verschillende standen die in verschillende snelheden uit te voeren zijn. En wat denk ik het meest bijzonder is, de Autoblow A.I. werkt niet op batterijen. Je leest het goed, je krijgt er een adapter bij en je steekt deze in het stopcontact, en je kan dus meteen aan de gang. Verder is het goed om te noemen dat er meerdere sleeves te verkrijgen zijn, waarmee je in ieder geval de interne structuur van je Autoblow kan veranderen

Bovenaanzicht van de autoblow ai je ziet de mondopening van de sleeve en een sticker die je meld dat je de autoblow niet zonder sleeve kan gebruiken omdat je anders je lichaam beschadigd

Autoblow A.I. in de doos

Met alle informatie die ik je hierboven al gegeven heb, zal het je ongetwijfeld niet verbazen dat er best een grote doos om de Autoblow A.I. heen zit. In dit doos zit de Autoblow A.I., de basic (mond) sleeve die je erbij krijgt, een witte plastic “lat”, en natuurlij de stekker en adapter voor in het stopcontact. De doos zelf is niet heel speciaal voorzien van een foto van de Autoblow A.I. een marketing blurb over de geweldige standjes, eigenlijk wat je zou verwachten van een doos voor een sextoy.

Autoblow A.I. getest

Ik moet eerlijk bekennen dat mijn enthousiasme voor dit soort masturbators enorm is toegenomen sinds mijn review van de Svakom Alex Neo. Dus toen ik een masturbator die qua naam het idee gaf dat hij misschien nog wel gaver was, was ik wel meteen verkocht.

Ik had de oudere versies van de Autoblow wel al eens gezien op verschillende beurzen, maar eigenlijk nog nooit de aandrang gehad om ze te testen, omdat het voornamelijk leek dat de Autoblow versies die ik daar zag van het recht toe recht aan “pompen tot je klaar bent” masturbator was. En daarbij, maakten ze ook echt een enorme rotherrie ondanks de niet zo sterke motor.

De Autoblow A.I. zou dit alles hebben opgelost. Al het plastic zou vervangen zijn door staal, de motor zou echt voor de helft stiller zijn, en vele malen krachtiger, een hoop gejubel dan, en dan ook nog even zeggen dat je door AI weet hoe een echt lekkere blowjob werkt.

Waarom zou ik daar niet enthousiast over zijn.

Nog een bovenaanzicht van de autoblow ai, deze keer is de sleeve verwijderd en zie je het scherpe randje en de binnenkant van de autoblow ai

Alles is relatief

Ik denk dat je die uitdrukking wel vaker hebt gehoord, en er is echt geen betere zin om te omschrijven hoe mijn ervaring met de Autoblow A.I. is geweest.

Beginnende bij het feit dat je de Autoblow A.I. en dan vooral de sleeve niet kan opbergen, omdat hij gewoon in de Autoblow A.I. zit en je hem niet ff kan afdekken tegen het stof of andere viezigheid die het TPE als een magneet tot zich gaat nemen.

Dan blijkt ook nog dat het witte plastic latje dat meegeleverd wordt om de sleeve “goed” in de Autoblow A.I. terug te stoppen, iets wat je met je vingers niet gaat lukken, als is het alleen al om de scherpe rand die boven aan de Autoblow zit niet te hoeven voelen. Het gepoke met de lat is in mijn ervaring niet altijd succesvol, en als je het per ongeluk niet goed doet en vergeet te testen dan doe je jezelf echt zeer als je deze masturbator weer gaat gebruiken.

De “stille” motor is ook duidelijk ten opzichte van andere Autoblow masturbators gemeten, want echt stil is het allemaal niet, maar eerlijk is eerlijk, het is ook niet de meest luidruchtige motor die ik ooit heb getest. Maar hij haperde in ieder geval niet.

Ben ik te min?

Ik heb het er op clubhouse al eens over gehad met wat mensen, maar seksspeeltjes zijn meestal gemaakt voor mensen met een “gemiddelde” maat penis. Nu is die van mij iets groter dan anders, en dat is als seksspeeltjes tester soms ook gewoon echt fucking irritant. Dat gezegd hebbende raad Autoblow je af dit seksspeeltje te gebruiken als de omtrek van je penis meer dan 16,5 cm is, en in mijn geval werd het kiele kiele, de sleeve zat dus ook echt heel strak en het gevoel was daarom ook echt niet om over naar huis te schrijven. Ik kon wel de standjes aanzetten, maar de motor bleek wel op sommige momenten gewoon pijnlijk, maar ook als dat niet het geval was, was de indruk die hij maakte niet echt enorm wereldschokkend. De sleeve blijft namelijk op zijn plaats en de machine rekt en trekt aan de sleeve zodat deze langs je penis beweegt, al met al niet echt hoe een pijpbeurt werkt, aangezien je daar toch echt veel dynamischer te werk kan gaan.

Zou het lekker zijn als het beter zou passen?

Daar durf ik eigenlijk helemaal geen concrete uitspraken over te doen, tegelijkertijd denk ik in te kunnen schatten dat juist de manier waarop de Autoblow A.I.er voor zorgt dat dit ook voor “slankere” penissen niet bepaald heel erg stimulerend is. Maar misschien heb jij de Autoblow A.I. en heb je zelf een slankere penis en heb ik het geheel bij het verkeerde eind, laat mij dat vooral weten in de comments.

Eerlijk gezegd vind ik het zelfs dan best veel geld voor een vrij log en zwaar apparaat dat niet zo A.I. is als Autoblow je zou willen doen geloven.

Schoonmaak

Het schoonmaken van de Autoblow A.I. is dan weer wel relatief eenvoudig, je verwijdert de sleeve en maakt deze schoon zoals je elke andere masturbator sleeve zou schoonmaken. De Autoblow A.I. zelf kan je met een vochtige doek afnemen. De schone en droge sleeve moet je daarna wel weer de machine in zien te pielen en dat is echt geen leuk klusje.

Conclusie

Dit is een seksspeeltje waar ik het gewoon niet bij weet. Aan de ene kant zou ik toch wel meer gebruiksgemak verwachten als ik bijna tweehonderd euro moet neertellen voor een seksspeeltje. Tegelijkertijd past deze Autoblow A.I. gewoon niet helemaal lekker, en is mijn oordeel misschien dus wat overtrokken (pun intended). Kan je voor dit geld betere seksspeeltjes krijgen? Ja, dat zeker. Moet je dit dus niet kopen? Trek vooral zelf je conclusies, en lees ook andere reviews van andere reviewers!

Je koopt de Autoblow A.I. bij Easytoys voor € 199,95

Jay

Jay is de persoon achter Tess Tesst die verantwoordelijk is voor het testen van, en schrijven over seksspeeltjes die gericht zijn op de penis en de prostaat.

Omdat Jay ook kinkster is zal hij van tijd tot tijd ook een review of artikel schrijven over Kink en BDSM en alles wat daar bij komt kijken

Buiten zijn talent voor testen en schrijven over seks, seksualiteit, BDSM en natuurlijk seksspeeltjes, is hij ook verantwoordelijk voor het technisch onderhoud, de marketing en nog veel meer andere zaken binnen Tess Tesst en veel andere websites van zijn klanten.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.