Adam & Eve Bondage Tape 2-Pack

03-03-2023

Bondage tape, het plakt wel aan zichzelf, maar niet aan jou. Hoe handig is dat? Ik vind het leuk en zie wel mogelijkheden. Ik kreeg dit Adam & Eve Bondage Tape 2-Pack van Willie.

Specs

Materiaal: PVC, beide rollen hebben 20 meter tape
Verkoopprijs:  30,95 euro, hier te koop bij Willie 
Is ’t wat? Ja, ik vind het leuk!

De verpakking en de inhoud

De voorkant van de verpakking van het adam & eve bondage tape 2-pack De achterkant van de verpakking van het adam & eve bondage tape 2-pack

Ik ben misschien een beetje een zeikerd als het over sextoy verpakkingen gaat, maar ik vind deze verpakking ook weer zo ouderwets. Vroeger (eind vorige eeuw) was het echt de standaard om een foto van een ‘geil wijf’ op een sextoy verpakking te zetten. Blijkbaar was dat een periode waarin dat goed verkocht, of mensen het op z’n minst niet storend vonden. Ik vind het hopeloos ouderwets en dat stoort mij dus wel.

Op de verpakking van dit Adam & Eve Bondage Tape 2-Pack zie je een zwoel kijkende dame met weinig kleding en om haar polsen heeft ze bondage tape. Op de achterkant van de verpakking heeft ze een sexy outfitje van bondage tape aan. Ik vind het goed dat ze laten zien wat je met het bondage tape kan doen, want dat is niet geheel vanzelfsprekend, maar ik zou het écht heel leuk vinden als het eens wat minder standaard modellen zouden zijn die dat laten zien.

Op de achterkant staat ook nog wat informatie over het tape en hoe je het kan gebruiken.

In de verpakking vind je een zwarte en een rode rol bondage tape, met elk 20 meter tape.

Mijn eerste indruk van het Adam & Eve Bondage Tape 2-Pack

Adam & eve bondage tape 2-pack met daar naast een lipstick De rol rood bondage tape in mijn hand.

Dit is de eerste keer dat ik over bondage tape schrijf, maar niet de eerste keer dat ik het gebruik. Ik doe al meer dan twintig jaar aan BDSM en zulk tape is in mijn BDSM-leven al vaker voorbij gekomen. De twee rollen Adam & Eve bondage tape zien er prima uit. Zo op het eerste gezicht lijkt het misschien op gewone tape, maar er zit dus geen lijmlaag op dit tape.

Het is van pvc gemaakt en het is een beetje lastig om uit te leggen hoe het voelt. Ik denk dat het het dichts bij plasticfolie in de buurt komt. Tegenwoordig plakt plastic folie niet echt meer aan zichzelf, maar vroeger (ja ik ben zo oud!) deed dat het wel. Het bondage tape is wel wat dikker dan plastic folie. Je kan het niet zo (af)scheuren, je moet het echt knippen met een schaar.

De test van het Adam & Eve Bondage Tape 2-Pack

De zwarte bondage tape een beetje afgerold. Het rode bondage tape om mijn hand.

Met bondage tape kan je best wel veel doen. Je kan heel simpel gewoon polsen aan elkaar vastmaken, maar je kan er ook wat meer ingewikkelde bondageposities mee doen. Ook kan je het gebruiken als een blinddoek, of er een sexy outfit mee maken.

Nu hou ik wel van een blinddoek, dus dat was een leuke eerste test. Mijn partner wikkelde het rode tape om mijn hoofd, over mijn ogen. Als je hierdoor al vanzelf je ogen sluit, is dat prima. Anders niet, want het rode bondage tape bleek best wel doorzichtig. Na drie rondjes om mijn hoofd, en dus drie laagjes bondage tape, hebben we het opgegeven, omdat we het zonde van het tape vonden. Met het zwarte tape ging het beter om een blinddoek te maken, want daar waren twee laagjes genoeg.

Het bondage tape voelt comfortabel aan op mijn gezicht en om mijn hoofd. Het blijft ook niet aan je haar plakken. Ook het losmaken is heel makkelijk. Je zoekt even naar het uiteinde van het tape en dan trek je het zo weer los.

In principe zou je het tape denk ik kunnen hergebruiken, maar het is niet zo eenvoudig om het weer helemaal netjes om het rolletje te krijgen en dan wordt het allemaal een beetje kreukelig.

Polsen aan elkaar vastmaken gaat echt heel makkelijk met dit tape. Het zit dan ook écht goed vast, terwijl het wel comfortabel aanvoelt door hoe breed het tape is. Als je écht los wil, kan je je polsen wel los wurmen. Dan rolt het tape een beetje op, waardoor je wat meer ruimte krijgt (of je polsen afknelt, dus doe voorzichtig). Maar het is zeker niet eenvoudig om los te komen (als het uiteinde van het tape niet op een plek zit waar je er met je mond bij kan).

Volgens de verpakking kan je het tape ook als gag gebruiken. Dat vind ik zelf niet heel handig. Je kan het tape over de mond en dan achterlangs je hoofd doen. Maar dan kan je, met een beetje moeite, gewoon nog praten en geluid maken. Een beetje vergelijkbaar met normaal tape op je mond, alleen dan minder pijnlijk bij het verwijderen.

Het is echt wel leuk om lekker te experimenteren met dit tape. Je hebt veertig meter, dus daar kan je best wel wat mee. Qua bondage is het bijvoorbeeld leuk om iemands onderbeen aan het bovenbeen vast te tapen. Dat kan je met de armen ook doen. En qua sexy outfitjes maken kan je natuurlijk helemaal los gaan. Van heel jurkje tot een spannende meer harnas-achtige look. Net wat je leuk vindt!

Het werkt allemaal heel makkelijk en het blijft goed plakken aan zichzelf. Dat blijft ook gewoon zo. Na een paar uur laat het nog niet los. Super fijn dus!

Conclusie

Dit Adam & Eve Bondage Tape 2-Pack is echt een fijn setje bondage tape. Het plakt heel goed op zichzelf en niet op de huid. Het werkt heel makkelijk om iemand hier mee vast te binden of er een spannend outfitje van te maken. Als je het als blinddoek wil gebruiken, is het rode tape niet zo geschikt, maar twee laagjes zwart tape doen het prima als blinddoek. Super leuk deze set om lekker kinky mee te experimenteren.

Je kan het Adam & Eve Bondage Tape 2-Pack (2 x 20 meter) hier bestellen bij Willie voor 30,95 euro

Tess

Tess heeft voordat ze TessTesst.nl begon bijna tien jaar in verschillende seksshops gewerkt en daar leerde ze superveel over alle soorten seksspeeltjes en zo groeide haar interesse voor seksspeeltjes nog verder.

Seksspeeltjes testen vind ze echt superleuk om te doen en ze hoopt dat het jou helpt om een seksspeeltje te kiezen die bij jou past. Maar ook hoopt ze door open en eerlijk te schrijven over sex toys, BDSM, kink en dus ook seks, dat ze een beetje meehelpt het taboe te doorbreken. Waarom zou dit een onderwerp moeten zijn waar we ons voor moeten schamen? Weg met die schaamte! De meeste mensen hebben seks, de meeste mensen masturberen, dus waarom zouden we dat onbesproken laten?

Tess maakt samen met Daphne de podcast Meet the Kinksters.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.