Vlog: Zumio S en Wet For Her Union

23-12-2018

Vlog: Zumio S en Wet For Her Union

De Zumio S is de nieuwste Zumio. Wat is er nu precies anders, en is ‘ie nou lekkerder dan de originele Zumio X of niet?

De Wet For Her Union is een strapless strap-on. Werkt dat nou echt? Is het lekker? Ik vertel het je allemaal in mijn vlog!

Ik zou het echt super tof vinden als je je wilt abonneren op mijn YouTube kanaal. Dat kan je doen door hier te klikken. Je blijft dan op de hoogte van mijn nieuwe vlogs.

Mijn geschreven review over de Zumio vind je hier. En je kan ‘m hier bestellen.

Mijn geschreven review over de Union vind je hier. En je kan ‘m hier bestellen.

Help Tess Tesst gratis!

Als je een seksspeeltje gaat bestellen, of een willekeurig product bij Bol.com, zou je me echt heel erg helpen als je dat via een van de linkjes hieronder doet. Van elke aankoop die je via zo’n linkje doet, krijg ik een klein percentage. Het kost jou helemaal niks en je merkt er verder ook niks van. Het is helemaal anoniem, dus ik krijg geen gegevens van jou te zien. Op die manier help je Tess Tesst zonder dat het jou iets kost en zorg je ervoor dat deze site kan blijven bestaan. Dankjewel!

Bol.com

SelfDelve

BDSMstore.nl

Christine le Duc

EASYtoys.nl

Euphoria-erotiek.nl

Willie.nl

Lovehoney

Tantus

Yay Orgasms

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.