Womanizer Duo Review

05-04-2019

Womanizer Duo review door Tess

Toen de Womanizer Inside Out uitkwam, wist ik niet dat dat een vernieuwing was waar ik blij van zou worden. Ik was al heel blij met mijn gewone Womanizer(s). Maar dat bleek dus wel het geval. Een Womanizer die zowel je clitoris al je G-spot stimuleert bleek nog lekkerder. En nu is er de Womanizer Duo. The new & improved. Officieel is dit echt een nieuw product en niet de 2.0 versie van de Inside Out, vandaar ook de nieuwe naam Womanizer Duo. Maar, nou ja, laten we eerlijk zijn, dit is toch gewoon wel de 2.0 versie.

Als je niet bekend bent met sextoys die de clitoris door middel van luchtdruk stimuleren, lees dan eerst even deze Womanizer review.

Awesome Womanizer verpakkingen

Womanizer duo review Womanizer duo review

Womanizer is de laatste tijd qua verpakkingen echt zo goed bezig. De verpakking van de Womanizer Liberty vind ik echt een van de mooiste verpakkingen ooit. De verpakking van mijn all time favorite sextoy de Womanizer Premium is ook super mooi en zo ook die van de Womanizer Duo. Het zijn natuurlijk allemaal geen goedkope seks toys, maar zo krijg je ook wel gelijk echt een heel luxe gevoel er bij. In de verpakking vind je natuurlijk de Womanizer zelf, een USB oplaadkabeltje, de gebruiksaanwijzing, een groter tuutje en een bewaarzakje.

De specs van de Womanizer Duo

Womanizer duo review Womanizer duo review

De Womanizer Duo is natuurlijk gemaakt van siliconen en daardoor bodysafe. Als je er glijmiddel bij gebruikt, gebruik dan glijmiddel op waterbasis, zodat je de toy niet beschadigd. De Duo is ook oplaadbaar d.m.v. een magneetoplader en hij is waterproof. De vibrator heeft 12 vibratiesterktes en 10 vibratiepatronen. Het luchtdrukgedeelte heeft ook 12 standen.

De vorm van de vibrator

Womanizer duo review Womanizer duo review

Qua vorm lijkt de Womanizer Duo heel veel op de Womanizer Inside Out, maar er zijn toch zeker verschillen. (Op de foto’s zie je de rode Womanizer Duo en de zwarte Womanizer Inside Out.)Het belangrijkste verschil is de vorm van de vibrator. Bij de Inside Out was deze vorm nog erg rechttoe rechtaan, echt super basic. Maar bij de Womanizer Duo heeft de vibrator dezelfde vorm als de staaf van de We-Vibe Nova. En ik hou echt van de We-Vibe Nova! Deze vorm is echt veel fijner. De verdikking op het punt waar de staaf je G-spot raakt is echt wel van toegevoegde waarde.

Het staaf gedeelte van de Womanizer Duo is nog steeds even flexibel zodat ik denk dat de Womanizer Duo bij de meeste lichamen wel goed zal aansluiten.

De vibraties

Womanizer duo review Womanizer duo review

Maar niet alleen qua vorm is de vibrator verbeterd. Womanizer is een tijdje geleden samen gegaan met We-Vibe en We-Vibe heeft natuurlijk altijd super goede motoren in hun sextoys zitten. Motoren die krachtige en diepe vibraties geven, precies waar ik zo van hou. En zo’n motor zit nu ook in de Womanizer Duo. Whoohoo! De Inside Out had echt matige vibraties. Maar de Womanizer Duo heeft echt veel betere vibraties. Ik heb wel het idee dat de vibraties iets zwakker zijn dan die in een gemiddelde We-Vibe sextoy, maar alsnog zijn ze gewoon echt goed. En lekker.

Er zijn nu ook tien vibratiepatronen waar je uit kan kiezen, naast de twaalf steady standjes. Ik ben geen groot fan van vibratiepatronen, maar in combinatie met luchtdrukstimulatie vind ik een patroon inwendig wel erg lekker. Juist het contrast van het ritme wat ik dan inwendig voel, met de continue stimulatie op mijn clitoris, maakt het geheel nog lekkerder.

Smart Silence

Womanizer duo review Womanizer duo review

Een ander groot verschil tussen de Womanizer Duo en de Womanizer Inside Out is dat de Duo gebruikt maakt van de Smart Silence techniek die de Womanizer Premium ook heeft. Dit houdt in dat de Womanizer alleen aan gaat, wanneer hij contact maakt met je huid. Als je ‘m aan zet, hoor je dus nog niks. Pas wanneer het tuutje je lichaam raakt, gaat ‘ie aan. En als je ‘m dus van je lichaam verwijderd, gaat ‘ie vanzelf uit. Ik vind dit echt super fijn. Want zeker op hardere standjes maakt ‘ie, als ie niet tegen je clitoris aan zit, wel wat geluid. Ik kan me daar echt aan ergeren als ik net ben klaargekomen en de toy dan uitgeput naast me neer gooi. En dat je dan dat stomme gebrom hoort. Dat heb je dus gewoon niet meer met deze Smart Silence functie. Ik hou ervan.

Wat ik wel jammer vind, is dat dit ook voor de vibrator werkt. Wanneer het tuutje je lichaam niet raakt, doet ook de vibrator het niet. Ik zou het extra tof gevonden hebben als je de vibrator ook nog uitwendig voor clitorale stimulatie zou kunnen gebruiken. Altijd handig wanneer een seks toy multifunctioneel is toch? Maar dat kan nu dus alleen wanneer je een vinger over het tuutje legt. Ik snap de keuze ook wel, want het is nu wel fijn dat gewoon alles uitgaat wanneer je klaar bent en ‘m dus van je lichaam weg haalt. Maar daardoor kan je ‘m dus niet uitwendig gebruiken. Het was nog handiger geweest als je kon kiezen of je de Smart Silence functie wel of niet zou willen gebruiken.

Edit: Oké, hierom is het dus belangrijk om altijd goed de héle gebruiksaanwijzing te lezen. Je kan de Smart Silence functie WEL uitzetten! Als je de twee bovenste knoppen tegelijk indrukt, deactiveer je de smart silence functie. En dan kan je dus ook de vibrator los gebruiken! Whoohoo!

Knopjes

Womanizer duo review Womanizer duo review

De knopjes zijn bij de Womanizer Duo ook wat anders. Het zijn er ten eerste meer. Je hebt op de achterkant van de Duo een apart power knopje zitten. Dat vind ik wel echt handig, fijner dan wanneer je gewoon een plusknopje moet indrukken. Verder heb je dus voor zowel de vibratie als de luchtdrukstimulatie een plus- en een minknopje. En dan is er nog een knopje voor de vibratiepatronen. Helemaal goed dus.

Wat ik wel jammer vind: bij de Inside Out kon je heel goed voelen welk knopje het minknopje was en welk knopje het plusknopje was. Het minknopje had meer een deuk terwijl het plusknopje meer een bobbeltje had. Super handig wanneer je de toy niet ziet, omdat ‘ie bijvoorbeeld onder de dekens tussen je benen zit. Bij de Womanizer Duo zijn alle knopjes even dik. Ik kan blind niet voelen welk knopje wat is.

Nadenken voor je orgasme

Womanizer duo review Womanizer duo review

De eerste keer drukte ik ook de hele tijd random op knopjes en geen enkele keer op het juiste knopje. Je moet echt eerst even goed kijken wat waar zit, voor je ‘m gaat gebruiken. Had ik niet gedaan dus, ik was erg enthousiast om ‘m uit te proberen. Na goed kijken, ontdekte ik een (voelbare) schuine streep tussen de twee setjes knopjes. En dan is het alleen een kwestie van onthouden dat de luchtdruk knopjes boven de streep zitten en de vibratie knopjes onder de streep en nog een stukje naar onderen het patronen knopje. Het werkt, maar ik vind het niet de meest handige manier. Zeker niet als ik echt al bijna klaarkom. Ik weet niet of dat aan mij ligt, maar op zo’n moment denk ik niet meer zo logisch na. En dan druk ik dus al snel toch op het verkeerde knopje en vraag ik me af waarom het ding niet harder gaat zuigen. Dat ik dan onder de streep zit te klikken in plaats van boven de streep, ontgaat me dan gewoon echt.

Veel geld

Womanizer duo review Womanizer duo review

De Womanizer Duo is nog net iets duurder dan de Womanizer Inside Out of de Womanizer Premium. Het is een hele dure toy, het is gewoon veel geld. Daar kan ik echt niks anders van maken. Maar het is wel echt een hele fijne, super lekkere toy. Voor mensen die graag ook inwendige stimulatie willen terwijl hun clitoris gestimuleerd wordt, is dit wel gewoon echt een aanrader. Het voelt ook echt allemaal nog intenser, de combinatie is echt heel goed. De uitvoering van de Duo is echt beter dan die van de Inside Out, dus als je voor zo’n toy wilt gaan, is dit dat extra tientje (of twee) dan ook zeker waard. Sorry Womanizer, maar die Inside Out, die kan als je het mij vraagt nu gewoon wel uit het assortiment.

Conclusie

Hoewel Womanizer dit dus niet de 2.0 versie van de Inside Out noemt, vind ik dit echt een super goede 2.0 versie. De vorm van de vibrator, de vibraties, de patronen, de Smart Silence functie, het zijn allemaal gewoon echt goede verbeteringen. Je betaalt er wel wat voor, maar dan heb je ook wel echt een awesome sextoy. Als je al een Womanizer hebt waar je helemaal tevreden mee bent (en je dus niet per se heel erg de inwendige stimulatie mist), dan zou ik deze Duo overslaan. Maar als je nog geen Womanizer hebt, en je weet van jezelf dat je houdt van de combinatie inwendige en uitwendige stimulatie, dan ga je echt heel blij worden van de Womanizer Duo.

Je kan de Womanizer Duo hier kopen bij Easytoys voor 199,00
Of hier bij Bol.com

 

Tess

Tess heeft voordat ze TessTesst.nl begon bijna tien jaar in verschillende seksshops gewerkt en daar leerde ze superveel over alle soorten seksspeeltjes en zo groeide haar interesse voor seksspeeltjes nog verder.

Seksspeeltjes testen vind ze echt superleuk om te doen en ze hoopt dat het jou helpt om een seksspeeltje te kiezen die bij jou past. Maar ook hoopt ze door open en eerlijk te schrijven over sex toys, BDSM, kink en dus ook seks, dat ze een beetje meehelpt het taboe te doorbreken. Waarom zou dit een onderwerp moeten zijn waar we ons voor moeten schamen? Weg met die schaamte! De meeste mensen hebben seks, de meeste mensen masturberen, dus waarom zouden we dat onbesproken laten?

Tess maakt samen met Daphne de podcast Meet the Kinksters.

2 Reacties

  1. Na allerlei reviews te hebben gelezen en heel veel van jouw Womanizer reviews te hebben gelezen, denk ik: fuck it, ik ga het gewoon doen. Geen zin in gehannes met een extra vibrator en ja, die vaginale stimulatie wil ik er wel graag bij. Bedankt voor de heldere reviews (en vlog!).

    Antwoord
    • Wat leuk om te horen! Hij is wel echt super handig, én heel lekker! Veel plezier er alvast mee!!

      Antwoord

Trackbacks/Pingbacks

  1. Giveaway: Womanizer Duo | Tess Tesst - […] je meer wil lezen over deze toy, die trouwens een van mijn lievelingstoys is, check dan even mijn geschreven…

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.