Fun Factory Stronic Drei

26-02-2017

Fun factory stronic drei

Al een paar jaar had ik de Stronic van FunFactory op het oog. Het leuke en originele van de Stronic is dat hij niet vibreert, maar stoot! Hoe geweldig is dat? Ik had hem al een paar keer gevoeld. Helaas alleen nog maar in mijn hand. En sindsdien wilde ik hem hebben. Maar de prijs hield me toch wel tegen. En nu was het moment eindelijk daar: ik had hem!

Een Stronic Drei, in mooi fris blauw. Met een smile van oor tot oor begon mijn reis naar huis, met mijn oh zo gewilde vibrator in mijn tas. Thuis natuurlijk meteen mijn nieuwe liefde (ja nu al) aan de lader gehangen. Een super handige magneet lader, die je in de usb poort van je laptop kan opladen. De lampjes begonnen te knipperen en het wachten was begonnen.

Je kan aan het knipperen van de lampjes zien hoe ver hij is met opladen. Het duurde wel vrij lang. En toen het laatste lampje nog aan het knipperen was, vond ik het wel genoeg. Bijna vol is ook heus wel vol genoeg.

Ik had natuurlijk de gebruiksaanwijzing al bekeken. Ik denk dat het de bedoeling was dat het simpel was, bijna geen tekst en wel een hoop plaatjes. Maar ik begreep er eigenlijk niet veel van. Dus ik besloot gewoon maar op wat knopjes te gaan drukken. Hoe moeilijk kan het zijn?

Het rode knopje met het Fun Factory logo is het aan en uit knopje. Verder heb je nog een plus en een min knopje waarmee je door de verschillende programma’s heen kan gaan. Ik hield hem in mijn hand en zette hem aan. Hij begon gelijk te schudden, ik drukte een paar keer op het plusje, en de Stronic ging steeds wilder heen en weer, en daarna ook nog in verschillende ritmes. Zo gaaf!

Natuurlijk had ik geen zin om nóg langer te wachten, en was het nu tijd om erachter te komen of het jaren lange wachten ook beloond zou worden. En serieus, dit was het wachten waard. O. M. G. Dit is écht een goede toy!

Het was even zoeken naar welk standje ik het lekkerste vond, maar eigenlijk waren ze allemaal gewoon al lekker. Er zijn verschillende soorten ritmes. Constant mode, waarbij het steeds hetzelfde gaat, in 3 standen: zacht, medium en hard. Dan heb je nog Dynamic mode en Algorithmic mode, die wat meer variatie bieden door bijvoorbeeld van zacht naar hard te gaan.

Je hoeft de Stronic eigenlijk alleen maar met je vingertoppen een beetje tegen te houden, en verder doet hij helemaal zelf zijn werk. En hoe! Ik vroeg me af of hij wel krachtig genoeg zou zijn, of je het stoten wel goed zou voelen, maar ik had me voor niks zorgen gemaakt. Hij is echt super krachtig, en het stoten voelt ook echt heel erg lekker. Totaal anders dan een gewone vibrator.

Omdat ik toch nog wel behoefte had aan ook clitorale stimulatie, heb ik nog even mijn Womanizer erbij gepakt, en deze combinatie was echt geweldig! <3 Het vasthouden van de twee toys was niet super handig, maar het was de moeite zeker waard! 😀

 Ook erg fijn dat de Stronic volledig waterproof is, dus je kan hem erg makkelijk schoonmaken, en natuurlijk ook meenemen onder de douche, wat ook wel eens leuk kan zijn. Het materiaal is medisch siliconen en voelt erg fijn aan. Lekker zacht, maar niet té zacht. En heel belangrijk, het materiaal is veilig voor je lichaam, en niet poreus.

Ik ben echt erg blij met mijn nieuwe aanschaf. Vanaf nu heb ik twee favoriete sextoys: mijn Womanizer en mijn Stronic Drei.

Je kan de Stronic Drei is momenteel moeilijk verkrijgbaar, maar  hier bij bol.com vind je de vergelijkbare Stronic Surf. 

Tess

Tess heeft voordat ze TessTesst.nl begon bijna tien jaar in verschillende seksshops gewerkt en daar leerde ze superveel over alle soorten seksspeeltjes en zo groeide haar interesse voor seksspeeltjes nog verder.

Seksspeeltjes testen vind ze echt superleuk om te doen en ze hoopt dat het jou helpt om een seksspeeltje te kiezen die bij jou past. Maar ook hoopt ze door open en eerlijk te schrijven over sex toys, BDSM, kink en dus ook seks, dat ze een beetje meehelpt het taboe te doorbreken. Waarom zou dit een onderwerp moeten zijn waar we ons voor moeten schamen? Weg met die schaamte! De meeste mensen hebben seks, de meeste mensen masturberen, dus waarom zouden we dat onbesproken laten?

Tess maakt samen met Daphne de podcast Meet the Kinksters.

1 Reactie

  1. Leuke review

    Antwoord

Trackbacks/Pingbacks

  1. Sextoy review by Tess: de Fun Factory Bück Dich | Tess Tesst - […] nieuwe Fun Factory sextoy heeft natuurlijk nog een kant, de dildo. Deze heeft dezelfde vorm als  de Stronic Drei…
  2. Sextoy review by Tess: MyToys MyLover | Tess Tesst - […] ribbels, als een accordeon, op het bewegende deel van de toy, die dus in en uit schuiven. Alleen de…
  3. You2Toys Thrusting Anal Vibe | Vibrator review | Tess Tesst - […] concept van stotende toys niet nieuw, althans zeker niet voor vaginaal gebruik. Voorbeelden als de Stronic Drei, of de…

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.