Tenga EGG Hardboiled serie

11-06-2017

Tenga hardboiled eggs

Tenga Egg Hardboiled: Ik kies eieren voor mijn geld

Ik had al eerder iets geschreven over “wegwerp” masturbators in de vorm van een TPE-eitje. Tenga was zo vrijgevig de Tenga EGG hard boiled serie eieren op te sturen in de vorm van een random 6-pack (jaja, ik heb een sixpack dames!). Zodat ik deze kon testen en reviewen.

Ik had er een beetje een hard hoofd in, als ik eerlijk ben, ik had al eerder de Tenga original series gekregen en gebruikt en blijkbaar ben ik iemand die van hard houdt, de original series deed voor mij niet heel veel.  Of ik van de hardere versie (steviger TPE) wel blij zou worden viel wat mij betreft dus nog te bezien. Maar aangezien Tenga met hun CUP mij wel heel erg hadden verblijd ging ik ondanks de twijfels vol goede moed van start.

De EGGS zien er qua productverpakking wel heel erg mooi uit. Buiten de orginal en de hardboiled serie zijn er ook nog speciale edities. Zoals bijvoorbeeld de Tenga EGG Lovers heart, Cool en de Tenga EGG Keith Haring Party, Street en Dance edities. Deze specials zou je alleen al voor de verpakking kopen, zo mooi en uitnodigend vind ik dat ze ogen.

Uitpakken en wegwezen

De zachte TPE-eitjes hebben een hard plastic omverpakking in de vorm van een ei (nee echt? Ja!). Nadat je de wrapper hebt onwrapt, wat vrij makkelijk gaat door de handige scheurrandjes die in tegenstelling tot veel andere scheurrandjes wel echt handig werken. Je draait de bodem van het eitje en ziet dat het TPE-eitje met daarin weer een kokertje met daarin een een verpakking glijmiddel, die door Tenga “EGG-lotion” wordt genoemd. Als je erover nadenkt heb je voor één masturbator dus eigenlijk relatief veel “afval” als je er klaar mee bent. Volgens Tenga kan alles wel netjes in de “plastic” bak worden gerecycled, maar ze raden wel aan dat even te checken met je lokale recycling perron, ik zie het telefoongesprek daarover ook wel plaatsvinden:“Ja hoi je spreekt met Jay van tesstesst.nl, ik heb net een TPE eitje volgespoten, kan ik dat straks in de plastic bak doen?”

De EGGs zelf

Zoals gezegd na het uitpakken blijf je over met een relatief klein zacht TPE-eitje, dat volgens Tenga “one-size-fits-most” is. Ik denk dat je ook wel een enorme tuinslang in je broek moet hebben wil het ultra stretch TPE niet er omheen passen. Ik zou persoonlijk niet weten waarom je wel een condoom zou gebruiken, maar er wordt door Tenga in ieder geval aangeraden de EGGS zonder condoom te gebruiken, ze zijn immers wegwerp dus meer dan eens wil je ze denk ik ook niet gebruiken.

De hardboiled EGG serie komt in verschillende versies, die zich voornamelijk doen verschillen door het patroon dat binnen in het eitje zit. Dit heeft natuurlijk direct gevolg voor de sensatie die het eitje je geeft als je er mee masturbeert. Mijn favoriet tot nu toe is de “Crater” die een heel erg lekker gevoel geeft als je jezelf ermee aftrekt. De andere hard-boiled EGGs zijn zeker niet onaangenaam, en volgens mij zeker lekkerder dan de originals, maar om nu te zeggen dat ik mijn geld vaker ga uitgeven aan een EGG van Tenga. Nee. Wat voor mij een bijkomende frustratiefactor is bij dit soort masturbators is het eeuwige geklier met glijmiddel, of je dat nou lotion noemt of niet, dat vanuit een zakje in je ei en op je lul moet komen. Natuurlijk gebruik je daar je vingers ook voor. En dus plakt en glibbert er van alles.

Conclusie

Hoewel de EGGS zeker aan te raden zijn als een betaalbaar instapmodel voor de beginnende toy gebruiker, is mijn pielemuis inmiddels zo doorgewinterd dat dit soort subtiele stimulatie mij natuurlijk wel een lekker en ander orgasme geeft dan de welbekende linker- of rechterhand methode. Maar om nou te zeggen, wow, ik wil nooit meer anders…Nee, helaas. Het is wel de ideale toy om mee te nemen op reis. Ze zijn klein en handzaam, en dus makkelijk in je carry-on mee te nemen. Hoewel dat misschien een issue wordt bij de douane.

Je koopt te Tenga Eggs bij Easytoys vanaf € 6,36

Jay

Jay is de persoon achter Tess Tesst die verantwoordelijk is voor het testen van, en schrijven over seksspeeltjes die gericht zijn op de penis en de prostaat.

Omdat Jay ook kinkster is zal hij van tijd tot tijd ook een review of artikel schrijven over Kink en BDSM en alles wat daar bij komt kijken

Buiten zijn talent voor testen en schrijven over seks, seksualiteit, BDSM en natuurlijk seksspeeltjes, is hij ook verantwoordelijk voor het technisch onderhoud, de marketing en nog veel meer andere zaken binnen Tess Tesst en veel andere websites van zijn klanten.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.