Tantus Feeldoe Stout

09-03-2018

Strap-on review by Tess: Tantus Feeldoe Stout

Tantus feeldoe stout

Als je mijn blog vaker leest, weet je dat ik een beetje op een zoektocht ben naar de perfecte strap-on. Ik vind het af en toe super leuk om samen met een vriendin eens wat te doen, een goede strap-on daarbij voegt toch een hoop toe aan het plezier. De Tantus Feeldoe is een strapless-strapp-on die ik al een tijdje op het oog had, dus toen Bethany van TooTimid mij de Tantus Feeldoe Stout opstuurde om te reviewen, was ik echt heel blij.

Hier kan je mijn minivlog over de Tantus Feeldoe Stout zien, voor de rest van mijn geschreven review scrol je iets verder naar beneden.

[youtube]https://youtu.be/b_m7zByxUfk[/youtube]

Strapless-strap-on

Tantus feeldoe stoutDe Feeldoe is dus een strapless-strap-on, oftewel een voorbinddildo, maar dan zonder harnasje. Het is de bedoeling dat je het eitje inbrengt in de vagina en dat je dan met je bekkenbodemspieren het eitje binnen houdt. En daarmee dus de hele dildo draagt. Normaal bij een voorbinddildo heb je dus een dildo die in een harnasje zit. De dildo leunt dan tegen je venusheuvel en soms zit er ook nog een dildo in het harnas, zodat de drager zelf ook nog inwendig gestimuleerd wordt, maar die twee zijn dan dus echt los van elkaar. Met dit model voel je als drager dus echt elke stoot zelf ook. En dat is toch wel heel vet.

De verpakking en de inhoud

Tantus feeldoe stoutDe Tantus Feeldoe Stout zit in een eenvoudige verpakking. Heel herkenbaar voor Tantus zijn weer die gekleurde stippen die je eigenlijk op bijna al hun verpakkingen ziet. Lekker vrolijk en fris. Je krijgt ook een kleine bullet vibrator er bij, die kan je in de opening in de onderkant van de Feeldoe doen, zodat het eitje en de dildo ook nog gaan vibreren. De Feeldoe is gemaakt van siliconen en is daarmee dus helemaal bodysafe. Siliconen kan verschillend aanvoelen, dit is meer het trekkerige soort siliconen, waarbij het dus handig kan zijn om glijmiddel te gebruiken want uit zichzelf glijdt het niet heel lekker (en het trekt stof aan). De dildo en het eitje zijn qua vorm wel weer vrij glad. Aan het begin van de dildo, ter hoogte van waar je clitoris zou zitten als je ‘m draagt, zijn nog wat extra ribbeltjes aangebracht, ik neem aan voor extra stimulatie bij wrijving.

Heavy shit dit

Tantus feeldoe stoutToen ik de voorbinder uit de verpakking haalde, viel me gelijk op hoe zwaar hij is. Het leek me best wel een uitdaging om dit gewicht met je bekkenbodemspieren te moeten dragen. Ik doe af en toe wel eens wat van die kegel oefeningen, maar ik ben niet heel goed getraind. Maar ik had ook niet het idee dat mijn bekkenbodemspieren super slap zijn. Al ging ik daar wel wat aan twijfelen toen ik in mijn enthousiasme de Feeldoe even in mijn eentje uitprobeerde. Die bleef dus écht niet zitten. Hoe hard ik ook aan het knijpen was, het leek gewoon helemaal geen invloed te hebben. Niet eens een beetje. Als ik elke dag trouw mijn bekkenbodemspieren training zou doen met zo’n app, dan zou ik het over een jaar nog niet kunnen. Althans, zo voelde het. Gewoon echt no way. Dus ik hoopte maar dat mijn vriendin met wie ik ‘m zou gaan testen beter getrainde spieren zou hebben.

Trouwens, als je je bekkenbodemspieren té veel traint, kan dat ook echt too much zijn. Te sterke of te gespannen bekkenbodemspieren kunnen ook allerlei problemen opleveren.

De test

Tantus feeldoe stoutOndanks mijn mislukte eerste poging, keek ik er heel erg naar uit om samen deze Feeldoe te gaan testen. Ik bedoel, sexy times met een sexy meisje en een strap-on. Er zijn ergere dingen om te moeten doen, toch? De Tantus bullet die in de verpakking zat, vond ik niet echt lekker vibreren, een beetje buzzy en niet zo sterk, dus ik besloot om ‘m met de We-Vibe Tango uit te testen. Dat is echt mijn favoriete mini vibrator, met super diepe en krachtige vibraties.

Omdat het mij sowieso niet lukte en ik qua voorbind dildo’s meestal liever de ontvangende partij ben, zou zij ‘m gaan dragen. Zij is jonger en heeft geen kinderen, dus ik dacht: dat komt wel goed. Maar toch niet. Ook bij haar wou de Feeldoe niet blijven zitten. Hij is gewoon echt te zwaar. En dat is toch wel echt heel jammer. Natuurlijk kan je ook een harnas gebruiken bij deze dildo (niet elk harnas trouwens, maar met sommigen kan het wel), maar dan is het hele idee van strapless toch wel weg. Dan heb je niet meer dat echte huid op huid contact. Dan heb je toch weer iets wat je echt moet aantrekken.

We besloten om toch maar zo verder te gaan, dus ze kneep haar benen maar stevig bij elkaar om zo te zorgen dat de dildo er niet uit viel. Nu ben ik zelf echt wel plus-size en mijn vriendin is een stuk slanker, maar heeft wel een beetje extra padding. En dat betekende dus in de praktijk dat er al een stukje minder dildo over bleef en door mijn extra padding nog een stukje minder, dus het stukje wat we echt konden gebruiken, viel een beetje tegen.

De Feeldoe schiet tekort

Tantus feeldoe stoutAls je de Feeldoe Stout ziet, dan lijkt het echt wel een groot ding. Lekker lang. Maar als je ‘m dus draagt, valt er echt al een stukje weg. En als je dan ook nog eens belemmerd word in welke standjes mogelijk zijn (want benen bij elkaar anders valt ‘ie!) dan werkt dat gewoon niet zo handig. Met wat uitproberen zouden er vast standjes zijn die wel wat beter zouden werken, maar eigenlijk was dit ook gewoon een punt waarbij we allebei zoiets hadden van wat een anticlimax dit. Het was gewoon echt wel onhandig. Terwijl we allebei wel voelden dat dit wel echt heel lekker zou kunnen zijn. Want zij voelde dus ook zelf echt wel elke stootbeweging die ze maakte en ik voelde echt dat dit veel intiemer voelde dan met een harnasje. Niks er tussen in, gewoon wij twee. Het voelde veel meer alsof dit echt haar piemel was in plaats van dat ze gewoon een dildo op haar venusheuvel had, vastgehouden door een gordeltje. En dat was dus wel echt sexy. Maar te zwaar (die dildo én ik haha) en te kort. Als je ‘m langer zou maken, dan zou ‘ie alleen nog maar zwaarder worden, dus dat zou ook niet echt een optie zijn. Dus ik kan ook niet echt een oplossing bedenken om het beter te laten werken.

De vibraties van de Tango voelden we allebei wel, maar het voegde niet echt wat toe. Het dikke siliconen absorbeerde de vibraties toch wel heel erg. Ik hoef persoonlijk ook niet per se vibraties bij een strap-on, dus ik vond het niet zo erg. We hebben gewoon vrij snel de Tango er weer uit getrokken.

Feeldoe solo

Tantus feeldoe stoutVolgende de productomschrijving zou de Feeldoe ook geschikt zijn om gewoon alleen als dildo te gebruiken. Met handvat dan. Natuurlijk heb ik dat ook nog geprobeerd, want een dildo met handvat, ergonomisch verantwoord handvat zelfs, klinkt toch best wel fijn. Maar dat was het niet. Want het stukje tussen het eitje en de dildo is vrij flexibel, dus het biedt echt niet genoeg stevigheid om als handvat te functioneren. De dildo zelf voelde wel lekker. Hij is vrij dik en vrij lang en de ribbel bij de eikel voelde ook echt wel lekker. Maar ik heb wel lekkerdere dildo’s. Waarbij er dan niet nog zo’n ei meebungelt als ik ‘m gebruik. Dus voor solo play zou ik deze Feeldoe niet zo snel gebruiken.

Conclusie

Als je allebei slank bent én de drager heeft ook echt hele goede bekkenbodemspieren, dan is de Feeldoe echt de perfecte strap-on. Maar als je aan één van die voorwaarden niet voldoet, dan is het dus gewoon niet handig. Helaas. Tenzij je ‘m dus met een passend harnasje draagt. Dan heb je wel alsnog dat de drager dus wel alles beter voelt, alleen het huidcontact mis je dan. Dus gecombineerd met ook het perfecte harnasje, zou dit voor bepaalde mensen de perfecte strap-on kunnen zijn. Maar voor mij helaas niet.

Je kan de Tantus Feeldoe Stout hier bestellen bij TooTimid voor $175.

Helaas heeft Tootimid.com om redenen van de GDRP compliance alle Europeanen buitengesloten van hun website.

De Tantus Feeldoe heet tegenwoordig Tantus Real Strapless. Je kan hem hier bestellen bij Tantus

 

Tess

Tess heeft voordat ze TessTesst.nl begon bijna tien jaar in verschillende seksshops gewerkt en daar leerde ze superveel over alle soorten seksspeeltjes en zo groeide haar interesse voor seksspeeltjes nog verder.

Seksspeeltjes testen vind ze echt superleuk om te doen en ze hoopt dat het jou helpt om een seksspeeltje te kiezen die bij jou past. Maar ook hoopt ze door open en eerlijk te schrijven over sex toys, BDSM, kink en dus ook seks, dat ze een beetje meehelpt het taboe te doorbreken. Waarom zou dit een onderwerp moeten zijn waar we ons voor moeten schamen? Weg met die schaamte! De meeste mensen hebben seks, de meeste mensen masturberen, dus waarom zouden we dat onbesproken laten?

Tess maakt samen met Daphne de podcast Meet the Kinksters.

7 Reacties

 1. Ik heb deze al jaren, maar dan de kleinste versie (blauw). Met sommige partners werkte het super goed en met andere wat minder. Ik ben het wel met je eens dat sommige standjes niet werken (bijvoorbeeld staand) omdat de Feeldoe er dan uit valt. Het huid op huid contact is wel heel fijn in tegenstelling tot de bandjes en riempjes van een harnas.

  Antwoord
  • Oh, dus die kleine is ook al te zwaar eigenlijk? Echt wel jammer!

   Antwoord
 2. Jammer…Lees maar weinig goed over dit soort strap(less)-ons. Zoek zelf al een tijdje iets voor mij en m’n meisje en dan het liefst iets wat haar ook stimuleert, tot nu toe met weinig succes. Iemand hier nog tips? De meeste strapons die ik vind zien er of heel oncomfortabel uit of heel ‘flimsy’/slecht gebouwd…

  Antwoord
  • Als je deze in een harnasje draagt, heb je in elk geval wel bij de drager ook het stimulerende effect. Want dat is nou juist net wel heel gaaf van deze dildo, dat de drager echt elke beweging ook heel goed voelt.
   Verder heb ik ook hele goede verhalen gehoord over de harnasjes van SpareParts, maar die heb ik helaas zelf nog niet getest.

   Antwoord
  • Oh ja, dat zou natuurlijk ook nog kunnen (mits je het juiste harnas hebt waar die inpast). Ik ga eens onderzoek doen, thanks! En wauw, trouwens, heb die spareparts harnasjes opgezocht. Dat zijn wel de eerste harnasjes die ik heb gezien die ook nog eens heeeeel erg sexy zijn 😮

   Antwoord
 3. Het uitvallen is heel makkelijk te voorkomen door een stevig pantybroekje te dragen waar het kruisje uitgeknipt is. We hebben zo al heel wat plezier gehad !

  Antwoord
 4. je kan ook proberen deze vast te houden in de anus, nee? doe maar!!

  Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.