Suck-o-mat Blowjob Masturbator | Zuigend seksspeeltje

25-07-2018

Van Orion.de kreeg ik de Suck-o-mat Blowjob masturbator in ruil voor een eerlijke review.

Suck-o-mat

De Suck-o-mat bestaat inmiddels al weer een tijdje, en eerlijkheidshalve is hij ook al een tijdje in mijn bezit. Deze “hands-free” masturbator zou je de ultieme blowjob ervaring moeten geven.

Het merk kende ik niet, maar ik zag de doos en dacht meteen, dat moet een geweldig apparaat zijn. Of zou schijn bedriegen?

Luchtdruk is lekker

Voordat we zo de review van de Suck-o-mat induiken wil ik eerst nog even wat met jullie delen. Namelijk dat er echt een groot tekort is aan seksspeeltjes voor mensen met een penis die iets anders doen dan een vagina nabootsen of er voor zorgen dat je alsnog zelf het werk moet doen. Dat gold voorheen ook voor mensen met een vagina en een clitoris, maar daar zijn merken als Womanizer en Satisfyer ingedoken, en men kan stellen dat deze technieken inmiddels al ver ontwikkelt zijn en steeds beter worden.

Maar als je een piemel hebt, wat eigenlijk gewoon een enorm uitgerekte clitoris is die sperma spuugt bij een orgasme, heb je dat geluk niet.

Althans er zijn natuurlijk wel speeltjes die je proberen te helpen, vibrators zoals de geniale Cobra Libre II en Hot Octopuss Pulse III, maar dat zijn vibraties en pulsaties.

Als je van blowjobs houdt is dat zuigende toch echt wel iets dat echt lekker is als het goed uitgevoerd wordt, maar het aanbod daarin is toch eigenlijk wel heel beperkt, althans voor zover ik weet.

Ik weet dat de makers van Sybian de Venus for Men hebben gemaakt, als ik de verhalen moet geloven dan is dat ding echt geweldig, maar ik heb helaas de kans nog niet gehad om hem te testen.

Verder is er dus niet zoveel, voor zover ik weet dan, mocht jij dit nu lezen en zeggen, ja maar Jay, wist je dat dit bestond? Comment dan even onder deze review!

Terug naar de Suck-o-mat

Suck-o-mat

Je zou dus kunnen stellen dat het gebrek aan luchtdruk toys een gat is dat gedicht moet worden. Ik had goede hoop dat de Suck-o-mat dit wellicht zou doen.
Zoals ik al zei, de doos alleen al beloofde veel goeds.

In de doos vindt je de onderdelen van de Suck-o-mat. De unit waarin de motor zit die de magie tot stand moet brengen met daarop de 3 knoppen die de unit bedienen, verder zijn er de adapter, die zorgt voor de nodige stroom, twee siliconen slangetjes, een filter, en de masturbator alwaar je je penis in doet voor de “hands on” ervaring.

Materiaal

Als je kijkt op het internet zie je staan dat er siliconen gebruikt wordt voor de suck-o-mat. Dit is niet helemaal een leugen, want de twee slangetjes zijn inderdaad gemaakt van siliconen, maar daar houdt het ook wel op. Natuurlijk is de pomp unit niet van siliconen gemaakt, en de filter ook niet. De masturbator is echter van TPE, wat dus, zoals we inmiddels allemaal wel weten poreus is, en dus ondanks goed schoonmaken op lange termijn eigenlijk niet meer te gebruiken is.

In elkaar zetten

De hele Suck-o-mat machine is dus iets dat je wel in elkaar moet zetten. Dat is eigenlijk, vrij simpel, zeker met de duidelijke handleiding. Stekker in het stopcontact en de unit. Eerste slangetje op de achterkant op het ventiel aansluiten, filter op de eerste slang, tweede slang aansluiten op filter en uiteindelijk het tweede slangetje in de masturbator priegelen.

En klaar, je “hands free” ervaring kan van start.

Bediening

Suck-o-mat

Inmiddels is je wellicht opgevallen dat de term hands free tussen aanhalingstekens staat. Daar is natuurlijk een reden voor.

Allereerst dient de unit natuurlijk bedient te worden. Dat kan niet hands-free, want dat is hands-on.

Ten tweede, de masturbator moet wel vastgehouden worden, anders floept hij zo van je penis af. En dat is natuurlijk helemaal niet hands-free.

Maar misschien ben ik nu te kritisch?

Evengoed, er komt nog meer kritiek. Want nou ja, ik test en review eerlijk.

De slangetjes die aan de suck-0-mat zitten zijn vrij lang, wat natuurlijk prettig is, maar de bediening van de unit zit op de unit zelf.

Geen afstandsbediening, nee gewoon op de unit zelf.

Nu snap ik dat de lengte van de slang maakt dat er veel verschillende lijven gebruik kunnen maken van dit seksspeeltje. Maar evengoed mis ik de afstandsbediening, en niet alleen omdat anders de lengte van de slang niet logisch is.

Op de unit heb je dus twee knoppen, een voor de intensiteit, en een voor het ritme. Deze zijn individueel van elkaar in te stellen

Oh just suck it!

Ook al is die bediening niet ideaal, kan een seksspeeltje evengoed nog wel heel lekker zijn.

Met de schakelaar achterop de unit zette ik het geheel aan, de motor sprong aan. De LEDs boven de twee rode bedieningsknoppen gingen aan, en meteen hoorde ik een zuigend geluid uit de masturbator komen en zag deze ook meteen samentrekken.

Al met al beloofd dit veel goeds. Na mijn penis van ruim glijmiddel te hebben voorzien deed ik hem, zoals uitgelegd in de handleiding, halverwege in de masturbator.

Meteen voelde ik een prettig zuigende beweging. Ik ontspande, liet de “hands free” masturbator los, en kwam tot de conclusie dat ook dit stukje van de hands free ervaring een dikke vette faal werd. De masturbator viel gewoon van mijn piemel af. Op zijn zachtst gezegd een beetje jammer.

Suck-o-mat

Oh buurman wat doet u nu?

De kop van dit tekstje is eigenlijk een creatieve manier om op het grootste minpunt te komen van de Suck-O-Mat.

Namelijk dat de motor die de zuiging veroorzaakt echt belachelijk veel herrie maakt.

De eerste opstart stand is nog redelijk te doen, hoewel, eigenlijk ook gewoon niet, omdat je de unit relatief dicht bij je lichaam staat.

De unit maakt zoveel herrie dat je, mocht je porno aan het kijken zijn, omdat je nu eenmaal aan het masturberen bent, het gewoon niet verstaat.

Zodra je de intensiteit of het ritme wil opkrikken op het systeem maakt de unit zoveel herrie dat het gewoon echt niet meer leuk is. Zelfs met een noise cancelling koptelefoon op mijn hoofd overstemt de unit eigenlijk alles.

Het stomme is, je hebt die intensiteit en dat extra ritme ook wel echt nodig (althans, ik zeker) om tot een orgasme te komen. Maar dat veroorzaakt dus meer herrie. Veel meer herrie.

Meermaals testen

Nu is de Suck-o-mat alles behalve goedkoop, dus vond ik dat ik dit seksspeeltje niet meteen kon afschrijven. Dus heb ik meermaals een poging gedaan om te kijken of het niet gewoon aan mij lag.

Ik heb dus ook meerdere scenario’s geprobeerd, de unit verder van mij afzetten, kijken of ik het geluid niet kon afblokken oid.

Maar nee, het geluid blijft dermate hard en irritant dat ik het er gewoon niet op “kan”.

Dit is dus ook de eerste toy waar ik gewoon simpelweg niet bij ben klaargekomen.

Conclusie: Boy does it suck!

Koop dit ding! Nee, maar serieus, doe het niet.

Dat is eigenlijk mijn echte eerlijke conclusie.

Ik had zo gehoopt dat ik de eerste fijne “luchtdruk” en “handsfree” masturbator had gevonden. Maar nee, althans, ik denk, dat als het geluid niet zo storend was, dat dit dus WEL echt een heel erg lekkere masturbator is. Ondanks dat hij dus gewoon niet hands free is.

Evengoed, is dit ding vrij prijzig, en voor die prijs zijn er VEEL lekkerder, oké niet luchtdruk, seksspeeltjes te kopen waar je piemel en dus jijzelf veel blijer van gaat worden dan deze Suck-o-mat.

Mocht je nu helemaal niet gevoelig zijn voor geluid, en ben je toch nieuwsgierig? Dan probeer het vooral uit, maar ik heb je wel gewaarschuwd!

Je kan de Suck-o-Mat bestellen bij Orion.de voor € 199,-

Als je liever in Nederland besteld koop je de Suck-o-Mat bij bol.com 

 

Jay

Jay is de persoon achter Tess Tesst die verantwoordelijk is voor het testen van, en schrijven over seksspeeltjes die gericht zijn op de penis en de prostaat.

Omdat Jay ook kinkster is zal hij van tijd tot tijd ook een review of artikel schrijven over Kink en BDSM en alles wat daar bij komt kijken

Buiten zijn talent voor testen en schrijven over seks, seksualiteit, BDSM en natuurlijk seksspeeltjes, is hij ook verantwoordelijk voor het technisch onderhoud, de marketing en nog veel meer andere zaken binnen Tess Tesst en veel andere websites van zijn klanten.

2 Reacties

  1. Jammer, hij ziet er wel gaaf uit! Samen met mn vriend nogsteeds opzoek naar een leuk speeltje voor hem…blijft toch vrij lastig als je een piemel hebt haha!

    Antwoord
  2. Bedankt voor de review. Ik ga ook het een en ander kopen en uitproberen maar deze suckomat sla ik maar over!

    Antwoord

Trackbacks/Pingbacks

  1. KYO Piston | Seks machine Review door Jay | Tess Tesst - […] zoals jullie wellicht al hebben gelezen in bijvoorbeeld mijn review over de Suck-0-mat, ik ben niet snel onder de…
  2. PDX Elite Talk Dirty Rotobator | Masturbator review door Jay | Tess Tesst - […] PDX Elite Talk Dirty Rotobator heet dus een Rotobator omdat deze toy niet zuigt, niet trilt en niet gewoon…
  3. Sextoy Toppers en Floppers 2018 + Giveaway! | Tess Tesst - […] Suck-o-mat […]

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.