Suck-O-Mat 2.0 Blowjob Machine | Seksmachine review

11-03-2020

De eerste Suck-O-Mat zoog (maar dan echt letterlijk en figuurlijk) nu kreeg ik van Orion.de de Suck-O-Mat 2.0 Blowjob Machine in ruil voor een eerlijke review, omdat deze beter zou zijn. En natuurlijk geef ik fabrikanten en resellers de kans om iets te verbeteren.

Suck-O-Mat vs. Suck-O-Mat 2.0 Blowjob Machine

Zoals gezegd, dit is een nieuwe verbeterde uitvoering van de Suck-O-Mat, nu is verbeteren echt niet zo moeilijk want de eerste versie die ik testte was in alle opzichten vrij teleurstellend.

Met het uitbrengen van de Suck-O-Mat 2.0 Blowjob Machine hebben ze dan ook werkelijk alles anders gedaan. Zelfs bij dingen die bij de Suck-O-Mat (versie 1) wel goed gingen.

Het is dus moeilijk te vergelijken, alles, van de motor, tot het uiterlijk tot de slangetjes, alles is overnieuw gedaan. Nu is de vraag, is het dan alleen maar optisch, of is er ook echt nagedacht over wat er allemaal niet goed was aan de Suck-O-Mat.

Suck-O-Mat 2.0 Blowjob Machine

Een nieuwe pijp machine dus, en wederom heb ik eigenlijk meteen vragen. De motor van de Suck-O-Mat 2.0 Blowjob Machine is namelijk uitgevoerd als een soort snelheidsmeter in een auto (want mensen met een penis houden van auto’s?) en men spreekt niet van standjes op dit “dashboard” maar van gears (Jeremy Clarkson krijgt hier vast een stijve piemel van).

Ik moet wel zeggen er is in ieder geval over een soort design nagedacht het is niet een net ff opgeleukte zwarte doos zoals de Suck-O-Mat (versie 1) was.

Om de sleeve zit nu een zwarte silicone…ehm…ja…sleeve, met als doel het allemaal wat nauwer te maken zodat je dat (te) strakke gevoel hebt tijdens het zuigen en is alles dus wat eleganter en meer in stijl afgewerkt.

Wat ook nieuw is de afstandsbediening die ervoor zorgt dat je de Motor op een afstand kan zetten en dus voor (nog meer) stilte kan zorgen.

Gezien we nu in een auto-thema zitten dan ook maar even een lijstje specificaties (want lijstjes zijn altijd leuk).

Suck-O-Mat 2.0 Blowjob Machine specificaties:

 • Een motor meteen vermogen van 60 Watt
 • Kan tot 200 zuigbewegingen per minuut maken
 • Heeft 8+1 standjes
 • De sleeve is voorzien van nopjes voor extra stimulatie
 • Wordt geleverd met een stekker, en ja, een sigarettenaansteker adapter voor in de auto (je weet wel voor als je in de caravan, vrachtwagen of de SUV eens enorm wil klaarkomen).

Suck-O-Mat 2.0 Blowjob Machine in de doos

Net zoals bij de Suck-O-Mat (versie 1) krijg je een mooie doos geleverd met een mooi logo. Over de doos en zijn design is in ieder geval wel effectief nagedacht, het ziet er allemaal inderdaad uit alsof je een best wel prijzig seksspeeltje hebt gekocht, en dat klopt, want dat heb je ook.

De focus lag bij het ontwerpteam duidelijk op de auto uitstraling want de doos straalt eigenlijk een soort van pseudo Ferrari vibe uit, als er een custom velg in de doos zou zitten, zou ik dat ook geloofd hebben.

In de doos tref je dan ook de Suck-O-Mat 2.0 Blowjob Machine aan, met bijbehorende slangen (gemaakt van stevig pvc) en aansluitmaterialen. Een adapter voor het lichtnet, een auto aansteker adapter. Een sleeve gemaakt van TPE met nopjes, met daaromheen dus een sleeve van silicone.
En verder tref je in de doos dus nog een afstandsbediening en een proefverpakking glijmiddel op waterbasis.

Suck-O-Mat 2.0 Blowjob Machine getest

Suck-o-mat 2. 0 met sleeve van boven gezien

Heel plat gezegd, veel kutter dat de Suck-O-Mat één kon mijn ervaring met de Suck-O-Mat 2.0 Blowjob Machine niet worden. Het was (en is) toch wel een van de grootste faal toys die ik tot nu toe heb mogen testen en nou ja, dat geeft in ieder geval genoeg ruimte tot verbetering.

Het in elkaar zetten van de Suck-O-Mat 2.0 Blowjob Machine is in ieder geval (met of zonder handleiding) best simpel, dat voordeel had de eerste versie trouwens ook al. Dus je kan na het uitpakken al vrij snel aan de gang.

Op de achterkant zit net als bij de eerste versie dan ook de hoofdschakelaar, de aansluiting voor de slang EN natuurlijk de ingang voor de adapter.

Na het aansluiten van alle onderdelen druk ik de Suck-O-Mat 2.0 Blowjob Machine aan met de hoofdschakelaar en het “dashboard” licht meteen op en de teller rechts onder begint te tellen van 0 tot 9, er klinkt een geluid dat denk ik moet klinken als een machine die zich klaarmaakt “voor het echte werk”.

Ik voorzie de TPE sleeve van ruim glijmiddel, warm hem op, schuif hem over mijn penis en gebruik de afstandsbediening om te beginnen. Gezien mijn vorige herrie ervaring parkeer in de motor onder mijn bed, zodat ik niet te veel last heb van enige herrie die de Suck-O-Mat 2.0 Blowjob Machine misschien gaat maken.

Ik schakel de machine in door de 1e versnelling (want dat is goed Nederlands voor gear), in te schakelen. Ik ben eigenlijk meteen blij verrast, de motor maakt wel geluid, maar is echt redelijk stil. Als ik in het auto-metafoor blijf zou je het kunnen vergelijken met het optrekken van een Ferrari F40 of een Tesla S (voor de niet motor-heads: de een maakt herrie, de ander is stil).

De afstandsbediening ziet er misschien wat futuristisch uit, maar bediening technisch vind ik het echt een ramp. De plus knop zit op het smalste gedeelte, de min knop op het breedste en de “uit” knop in het midden. De “uit” knop is ook de knop die over de versnellingen gaat, ik vind het allemaal niet intuïtief.

Suck o mat 2. 0 afstandsbediening

Ik schroef na een beetje geklooi de eerste gear op tot de top met 200 zuigbewegingen per minuut is het gevoel best lekker, maar net niet heftig genoeg om te denken OMG ik wordt leeggemolken. Het is lekker, maar niet indrukwekkend. Ik wil niet meer snelheid, ik wil meer zuigkracht, en dat, kan je dus weer net niet instellen op de Suck-O-Mat 2.0 Blowjob Machine.

Wellicht dat de 2e versnelling mij meer plezier zal bieden, maar wat blijkt, versnelling 2 t/m 9 zijn volautomatische standen die je niet kan instellen qua snelheid of intensiteit, en als je dat toch probeert, schakelt de Suck-O-Mat 2.0 Blowjob Machine automatisch terug naar de 1e versnelling. Kortom, of je vindt de standje geweldig, of je voelt het als keihard gemiste kans dat je nu niet meer de zuigsterkte kan instellen, dat laatste was mijn conclusie.

Verder zou de Suck-O-Mat 2.0 Blowjob Machine net zoals de eerste versie een “hands-free” masturbator zijn. Maar wederom is de TPE sleeve, zeker met de toegevoegde silicone versteviger zo zwaar dat hij gewoon van je lul afvalt, zeker met de hoeveelheid glijmiddel die je moet gebruiken voor een stevig vacuüm. Dus wederom een faal, het is niet erg dat het niet zo werkt, maar zeg dan niet dat het zo werkt.

Suck-o-mat 2. 0 sleeve met nopjes en siliconen omhulsel

Al met al ben ik wel heel blij dat de Suck-O-Mat 2.0 Blowjob Machine veel minder herrie maakt. Maar ik moet het ook nog even hebben over de “verbeterde” pvc-slangetjes, die zijn namelijk zo rigide dat je moet vechten om de sleeve om je penis te houden als er enige afstand is tussen jou en de Suck-O-Mat 2.0 Blowjob Machine. Initieel schoot het slangetje dus ook wel eens uit de sleeve als ik lekker bezig was. Gewoon kut dus, en als ze de slangetjes nou ook gewoon flexibel hadden gehouden was het veel beter geweest, en nu ja, verbetering, leuk geprobeerd, maar “if it ain’t broke, don’t try to fix it”.

Ben ik nu klaargekomen van de Suck-O-Mat 2.0 Blowjob Machine? Ja, was het enorm enerverend, en lekker? Nee, waarom? Gebrek aan zuigkracht, het was allemaal heel teaserig en duurde gewoon lang, misschien is dat je ding, in dat geval koop hem, in mijn geval, nee.

Schoonmaak

Natuurlijk moet je na gebruik de Suck-O-Mat 2.0 Blowjob Machine schoonmaken, of beter gezegd, eigenlijk alleen de sleeve (en misschien het eerste stukje van het kortste slangetje), dat gaat eigenlijk nog best lastig, je kan de sleeve namelijk niet binnenstebuiten keren, en dus is echt grondig reinigen lastig. Met toycleaner en warm water kom je wel een heel eind. De rest van de unit, de motor e.d. kan je wel met een vochtige doek afnemen natuurlijk, maar dat zou eigenlijk ook bijna niet vies moeten worden (hoogstens stoffig als je hem lange tijd niet gebruikt).

Conclusie

Bij mijn review van de eerste Suck-O-Mat schreef ik het volgende:

“Koop dit ding! Nee, maar serieus, doe het niet. Dat is eigenlijk mijn echte eerlijke conclusie.”

Is dat nu na alle verbeteringen (en verslechteringen) nog steeds mijn conclusie?

Als ik eerlijk ben, op basis van wat je ervoor moet betalen, ja eigenlijk wel. Deze Suck-O-Mat 2.0 Blowjob Machine is namelijk stevig aan de prijs, en ik vind het gewoon niet goed genoeg voor wat het kost.

Ik kan niet zeggen dat Suck-O-Mat 2.0 Blowjob Machine even waardeloos is als de eerste versie, de motor is stiller, er is een afstandsbediening, maar de verbeteringen, hoewel vast goed bedoeld hebben ook verslechteringen meegebracht en dat is gewoon zonde.

Had je zonder probleem in meerdere standjes of patronen ook de snelheid en zuigintensiteit kunnen instellen dan had je wat mij betreft een ideale blowjob machine, relatief stil, lekker, af te stellen naar wens, maar nu? Nu gewoon niet.

Ben jij meer van de teasende, zachte, net niet zuigsensaties, dan moet je hem overigens echt heel erg kopen, beter is er op dit moment niet.

Mocht je hem bij bol.com willen bestellen, dan kan dat ook voor € 289

Jay

Jay is de persoon achter Tess Tesst die verantwoordelijk is voor het testen van, en schrijven over seksspeeltjes die gericht zijn op de penis en de prostaat.

Omdat Jay ook kinkster is zal hij van tijd tot tijd ook een review of artikel schrijven over Kink en BDSM en alles wat daar bij komt kijken

Buiten zijn talent voor testen en schrijven over seks, seksualiteit, BDSM en natuurlijk seksspeeltjes, is hij ook verantwoordelijk voor het technisch onderhoud, de marketing en nog veel meer andere zaken binnen Tess Tesst en veel andere websites van zijn klanten.

6 Reacties

 1. Een interessante review .
  Voor mijn werk (bdsm-Meesteres), gebruik ik 3 soorten melkmachines (The Tremblr / Venus2000 / Serious kit Milker ) . Alle 3 zijn fantastische machines maar dan praten we ook over 1000-2400euro aanschafwaarde per stuk. Dus qua prijs/kwaliteit kunnen we het niet gaan vergelijken,

  Edging en teasing vinden sommige mannen wel leuk, maar uiteindelijk wilt iedereen op het einde keihard klaarkomen.

  Ik kan je vertellen dat er geen enkele machine is die handsfree vanzelf gaat melken, alle melkbuizen zijn namelijk te zwaar en de slang zorgt ook nog voor extra gewicht aan 1 kant.
  Maar voor deze duurdere melkmachines maken ze wel ophanghaakjes zodat je de buis aan een kabel aan het plafond kan ophangen en mits je pik goed hard blijft, zal de melkbuis ook de hele tijd op zijn plek blijven.

  Maar ik vind jouw reviews altijd interessant, soms dan bepaal ik vantevoren of ik wel of geen toy koop door eerst jouw reviews te lezen.

  Antwoord
 2. Ik heb de suck o mat aangeschaft om gewoon te experimenteren. Als aanvulling op mijn andere zelfgebouwde machine. En ben er heel blij mee. Ik gebruik hem regelmatig aangesloten op de laagste stand, om te relaxen en je gedachte rustig aan je voorbij laten gaan.

  Antwoord
  • Dag Henk, ik ben blij dat het voor jou wel werkt 🙂

   Antwoord
   • Je kunt met mij contact opnemen, om samen het toestel verder te verbeteren

    Antwoord
    • Beste Henk, wellicht dat de makers van het apparaat daar interesse in hebben? (of werk jij voor de makers van de suck-o-mat?) Ik review slechts apparaten “as is”.

     Antwoord
 3. slecht apparaat, hij werkte even niet slecht maar nu rammelt hij aan elke kant transformator net kapot, ik vind hem zeer onhygienisch

  Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.