Satisfyer Vibes Magic Bunny

09-03-2020

Sekstoy review: Satisfyer Vibes Magic Bunny

De Satisfyer Vibes staan ook wel bekend als de Fun Factory look-a-likes. Satisfyer heeft zich wel heel erg laten inspireren door Fun Factory. ‘Beter goed gejat dan slecht bedacht’ zal het motto geweest zijn. Maar, feit is wel dat de Satisfyer Vibes toch wel goed zijn. Eerder ontdekte ik al dat ik de Satisfyer Master eigenlijk beter vond dan de originele Fun Factory Big Boss. En nu was ik ook benieuwd of de Satisfyer Magic Bunny net zo lekker zou zijn als de Fun Factory Miss Bi. Allebei MB, het blijft toch wel bijzonder.

Specs

Materiaal: Siliconen en ABS-plastic. Helemaal bodysafe.
Oplaadbaar: Ja
Standjes: Er zijn 12 standjes, waarvan 6 steady
Waterproof: Ja
Verkoopprijs: Normaal rond de 50 euro, (nu in de aanbieding voor 36), hier te koop bij bol.
Is het wat? Ja, lekker.

De verpakking van de Satisfyer Vibes Magic Bunny

 

De magic bunny ligt voor de verpakking. Dat is een lichtgroene doos met daarop een foto van de toy, in kleur en ook een foto van een vrouw, in zwart wit, of eigenlijk zwart groen. Best lelijk. De magic bunny ligt voor de verpakking, waar je de achterkant van ziet. Daar naast ligt een gebruiksaanwijzing en een boekje met safety instructies. Er ligt ook een usb-oplaadkabeltje.

Inmiddels heeft Satisfyer een nieuwe stijl voor al hun verpakkingen, maar ik heb nog de oude verpakking. Ik ga er vanuit dat de Satisfyer Vibes ondertussen ook wel in de nieuwe stijl verpakkingen zitten. Wat maar beter is ook, want deze verpakking vind ik echt niet mooi. De nieuwe stijl verpakkingen vind ik wel echt super cute.

In de verpakking vind je de Magic Bunny, een gebruiksaanwijzing en een magnetisch USB-oplaadkabeltje.

Mijn eerste indruk van de Satisfyer Vibes Magic Bunny

De satisfyer vibes magic bunny en zijn verpakking met daarnaast een andere toy van satisfyer in de nieuwe stijl verpakking. De nieuwe verpakking is lila met roze en mintgroen met een kleine foto van de toy en in lijnen is een vrouwfiguur getekend. Het ziet er heel cute en fris uit. De satisfyer vibes magic bunny naast de fun factory miss bi. De miss bi is een blackline exemplaar, dus helemaal zwart. Je ziet dat de vormen heel erg op elkaar lijken.

De Magic Bunny lijkt een vrij kleine duovibrator, maar dat komt vooral door de korte lengte. Want qua dikte is ‘ie best wel gemiddeld. De meeste duovibrators zijn een stuk langer. Toen ik de Miss Bi voor het eerst zag, was ik echt verbaasd en vooral niet onder de indruk van het gebrek aan lengte. Maar inmiddels wist ik al dat deze lengte perfect kan werken.

De onderkant van de vibrator heeft, net als Fun Factory altijd heeft, een ronde opening. Alleen bij de Satisfyer Vibes is die opening half van plastic, half van siliconen. Ik vind dat niet zo heel mooi. Maar het contrast van het wit met het paars vind ik wel leuk. Ik vind de Magic Bunny er best oké uitzien, maar in vergelijking met de Miss Bi vind ik ‘m toch ook wel overkomen als de goedkoopste. Wat ‘ie ook is, want de Miss Bi kost meestal iets meer dan 100 euro. Dus zeg maar het dubbele van de Magic Bunny. En dat zie je er dus ook wel aan af.

De test

De satisfyer vibes magic bunny naast een lipstick. Het inwendige deel van de vibrator is net iets langer dan de lipstick. Close-up van de knopjes van de magic bunny. Je ziet in het midden een power knopje en daar boven en daar onder nog twee knopjes. Om beide knopjes zie je cirkeltjes, om de één meer dan de ander, dat is het plus knopje.

Ik gebruikte een beetje Sliquid Sassy waterbasis glijmiddel, want je kan beter geen glijmiddel op siliconenbasis gebruiken bij een vibrator van siliconen. Sliquid Sassy is echt één van mijn favoriete glijmiddelen omdat er geen irriterende ingrediënten in zitten en het gewoon heel lekker voelt en glijdt.

Ik was eerst een beetje in de war over de knopjes van de Magic Bunny, maar ik had dan ook niet de gebruiksaanwijzing gelezen. Het middelste knopje is het power knopje en de andere twee knopjes zijn gewoon plus en min. Had ik dus niet gelijk door, ik dacht dat je met het ene knopje de clitorisstimulator kon bedienen en met die andere de inwendige vibrator. Was op zich ook leuk geweest, maar een plus en een min is ook helemaal prima voor een duovibrator met twaalf standjes.

Geen gebrek aan lengte

Ik heb de magic bunny op mijn hand liggen. Hij lijkt best klein in mijn hand. Hij is totaal net iets langer dan mijn hand. Ik heb de satisfyer vibes magic bunny in mijn hand en mijn duim en middelvinger om het inwendige deel heen. Mijn vingers overlappen elkaar.

De Magic Bunny is dus wel een korte vibrator, maar toen ik ‘m ingebracht had, vond ik ‘m gewoon helemaal goed voelen. Ik had geen behoefte aan meer lengte. Het puntje van het inwendige deel kon prima bij mijn G-spot. De dikte is ook gewoon normaal, dus het voelde alsnog gewoon heel lekker allemaal.

De clitorisstimulator is wat boller dan die van de Miss Bi. Qua vorm zijn ze allebei wel anders dan wat je bij de meeste duovibrators ziet. De clitorisstimulator raakt mijn clitoris goed.

Move it

Ik trek de clitorisstimulator naar beneden, hij is nu in een hoek van 90 graden met de staaf. Ik druk de clitorisstimulator tegen de staaf.

Ik had het al een beetje verwacht door het testen van de andere Satisfyer Vibes, maar de vibraties van de Magic Bunny zijn echt wel goed. Ze zijn lekker diep en gaan van redelijk zacht tot echt wel hard. Precies zoals ik het graag heb. Zeker voor een vibrator in deze prijscategorie vind ik dit wel indrukwekkend.

Normaal gesproken als ik een duovibrator gebruik, breng ik ‘m in en beweeg ik er verder niet meer mee. Maar bij de Fun Factory Miss Bi was ik er achter gekomen dat met dit model duovibrator beweging juist super lekker is. Met de Satsifyer Vibes Magic Bunny is dat ook zo. Deze vibrator gaat van ‘oh ja, lekker’ naar ‘oh fuck, dit is écht héél lekker!’ door ‘m te bewegen. Stoten, schommelen, wat je wilt, het is allebei lekker. De clitorisstimulator is breed en flexibel genoeg om nog steeds je clitoris te blijven stimuleren, terwijl de gebogen top je G-spot echt goed stimuleert. Ik vind het echt een feestje.

Ik merkte wel dat ik op sommige momenten de trillingen die ik in mijn vingers voelde een beetje storend vond, maar als ik ‘m iets harder vasthield, merkte ik daar weer minder van. Verder vond ik alles aan deze duovibrator eigenlijk gewoon fijn. Het geluid was ook best stil. Ik vind dit gewoon echt een hele lekkere duovibrator.

Satisfyer Vibes Magic Bunny vs Fun Factory Miss Bi

Ik heb de bunny en de bi in mijn hand, mijn duim door de gaten aan de onderkant. Je ziet dat de miss bi wat meer gebogen is en iets dikker is. Close-up van de magic bunny en de miss bi. Ze liggen met de clitorisstimulators tegen elkaar. Je ziet dat de clitorisstimulator van de bunny wat boller is aan de bovenkant dan die van de miss bi.

Maar natuurlijk heb ik de Fun Factory Miss Bi er ook bij gepakt, omdat ik toch precies wilde voelen of ze nu gelijk zijn, of dat er één beter is. Als ik geen rekening hou met de prijs, vind ik de Miss Bi toch net wat lekkerder. De vorm van het inwendige deel van de Miss Bi heeft een fijnere vorm. Door de verdikking aan de onderkant heeft ‘ie wat meer formaat en daar hou ik van. Ook stimuleert hij mijn G-spot net iets makkelijker. De clitorisstimulator is iets minder bol en ligt daardoor ook net wat beter tegen mijn clitoris.

De knopjes van de Miss Bi zijn veel makkelijker te vinden en in te drukken, maar, de manier waarop de standjes (en dus de knopjes) werken, snap ik bij Fun Factory gewoon nooit. Dat vind ik een nadeel aan de Miss Bi. Maar over het algemeen vind ik de Miss Bi dus wel wat beter en wat lekkerder dan de Magic Bunny. Maar dat merkte ik pas als ik ze direct na elkaar gebruikte. Want los gezien is de Magic Bunny gewoon echt een hele goede duovibrator. Of een goede kopie. Zeker als je bedenkt dat ‘ie dus maar half zo duur is.

Conclusie

Ik hou de vibrator in mijn hand, je ziet de achterkant. De bunny van schuin achter gezien. Je ziet doet dat de onderkant half van siliconen en half van plastic is.

Als je op zoek bent naar een goede duovibrator die ook nog eens budget-friendly is, heb je een hele goede aan de Satisfyer Vibes Magic Bunny. Ik heb echt wel mijn mening over het zo schaamteloos kopiëren van een hele serie vibrators, maar, het kopiëren is wel goed gelukt.
Wanneer je genoeg budget hebt, of je wilt graag Fun Factory steunen (wat een goed idee is, want het is één van de weinige merken die echt helemaal zelf hun toys maakt, gewoon in Duitsland), ga dan voor de Miss Bi, want die is gewoon wel net wat beter.

Welke je ook kiest, ik denk dat je er sowieso wel blij van gaat worden!

Je kan de Satisfyer Vibes Magic Bunny hier bestellen bij Bol
Of hier bij Easytoys.

Je kan de Fun Factory Miss Bi hier bestellen bij bol

Tess

Tess heeft voordat ze TessTesst.nl begon bijna tien jaar in verschillende seksshops gewerkt en daar leerde ze superveel over alle soorten seksspeeltjes en zo groeide haar interesse voor seksspeeltjes nog verder.

Seksspeeltjes testen vind ze echt superleuk om te doen en ze hoopt dat het jou helpt om een seksspeeltje te kiezen die bij jou past. Maar ook hoopt ze door open en eerlijk te schrijven over sex toys, BDSM, kink en dus ook seks, dat ze een beetje meehelpt het taboe te doorbreken. Waarom zou dit een onderwerp moeten zijn waar we ons voor moeten schamen? Weg met die schaamte! De meeste mensen hebben seks, de meeste mensen masturberen, dus waarom zouden we dat onbesproken laten?

Tess maakt samen met Daphne de podcast Meet the Kinksters.

3 Reacties

 1. O, ik heb zo’n hekel aan die copycatbedrijven. Maarrrrrr….met dit soort bedragen word je toch wel in verleiding gebracht. Dilemma’s, dilemma’s…..

  Antwoord
  • Ik weet precies wat je bedoelt! Ik ben overigens wel blij om te zien dat Satisyer tegenwoordig een hoop eigen ontwerpen heeft, dat is echt wel een verbetering!

   Antwoord
 2. Nog steeds geen enkele duovibrator tegen gekomen die ‘past’, hier is miss bi in de vuilbak beland (dure miskoop). Ik vond het interne gedeelte wel goed van vorm, spijtig dat die niet zonder het aanhangsel bestaat. Ik heb het trouwens opgegeven om een passende duovibrator te vinden.

  Antwoord

Trackbacks/Pingbacks

 1. Satisfyer Vibes Mr. Rabbit | Seksspeeltjes review | Tess Tesst - […] Deze keer gaat mijn review over de Satisfyer Vibes Mr. Rabbit. Een beetje de grotere versie van de Magic…

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.