Satisfyer Pro G-spot Rabbit, Pro 4 Couples en Pro Plus Vibration

26-01-2018

Sextoy review by Tess: Satisfyer Pro G-spot Rabbit, Pro 4 Couples ย en Pro Plus Vibration

Ik heb een minivlog gemaakt over de Satisfyer Pro G-spot Rabbit en de Satisfyer Pro 4 Couples, die kan je hier bekijken. Voor de geschreven review over alle drie de Satisfyers scrol je iets verder naar beneden.

[youtube]https://youtu.be/JKH_ZgunSIc[/youtube]

 

Satisfyer pro g-spot rabbit, pro 4 couples en pro plus vibration

Ik weet gewoon nog steeds niet zo goed wat ik van het merk Satisfyer moet vinden. Womanizer was natuurlijk de eerste met de luchtdruk techniek en ik hou enorm van Womanizer. Geweldige uitvinding en geweldige en degelijke producten. De eerste paar series Satsifyers waren duidelijk goedkope namaak. Ik was er dan ook echt helemaal niet van gecharmeerd.

Satisfyer pro g-spot rabbit, pro 4 couples en pro plus vibrationMaar, de Satisfyers Next Generation, en dan met name de Satisfyer Pro Penguin Next Generation is echt een super goede toy! Eentje die ik ook echt regelmatig gebruik tegenwoordig. Echt niks mis mee. Dus ik moest mijn mening over Satisfyer een beetje bijstellen. En toen ik zag dat ze met drie nieuwe producten uit zouden komen, was ik toch zeker naar twee daarvan heel benieuwd. Sally van Satisfyer stuurde mij deze drie producten op om te testen.

Satisfyer pro g-spot rabbit, pro 4 couples en pro plus vibrationDeze Satisfyers zijn allemaal gemaakt van siliconen en dus niet poreus en veilig te gebruiken. Ze zijn ook allemaal oplaadbaar met een magneetoplader en ze zijn waterproof. De verpakkingen zijn zoals Satisfyer de laatste tijd altijd zijn verpakkingen maakt. Gewoon clean en duidelijk, niet fancy maar ook niks mis mee. In de verpakking vind je ook de gebruiksaanwijzing en de USB oplaadkabel.

Satisfyer Pro G-spot Rabbit

Satisfyer pro g-spot rabbit, pro 4 couples en pro plus vibrationDe Satisfyer Pro G-spot Rabbit was de toy waar ik het meest benieuwd naar was. Ik weet dat Womanizer ook bezig is met een Womanizer met ook een inwendig deel er aan, maar Satisfyer was dus toch wat sneller. Luchtdrukstimulatie is echt de bom gewoon, ik hou er echt heel erg van. En Tarzan vibrators vind ik ook super fijn, want dubbele stimulatie. Zowel vaginaal als clitoraal. Dubbel plezier. Dus een luchtdruk-tarzan, wtf, dat wil ik dan gewoon echt hebben. Dat is NOG beter.

Qua uiterlijk vind ik de Satisfyer Pro G-spot Rabbit niet zo mooi. Dat hele witte spreekt me niet zo aan en de vorm is natuurlijk ook wat apart. Ik kreeg er een beetje een alien gevoel bij ofzo, maar dat ligt waarschijnlijk aan mij. Hij heeft 3 knopjes: 1 knopje voor de vibratie waar je dus ook op moet drukken om door de 10 vibratiepatronen heen te scrollen en dan nog twee knopjes voor de luchtdrukstimulatie waarmee je dat harder of zachter kan zetten. Het buitenkantje van het zuigmondje kan je er af halen, dat is met schoonmaken wel zo makkelijk.

De noodzaak van flexibiliteit

Satisfyer pro g-spot rabbit, pro 4 couples en pro plus vibrationDe staaf is flexibel en heeft een heel gemiddeld maatje. Hij is iets gebogen zodat โ€˜ie je G-spot zou kunnen stimuleren. En dan kom ik gelijk aan bij het probleem: de clit stimulator is niet flexibel. Gewoon echt helemaal niet. Iedereen die wel eens een Tarzan vibrator heeft gebruikt, weet dat het essentieel is dat de clitoris stimulator flexibel is. Want iedere vulva is anders. Je kan nooit รฉรฉn vibrator maken die bij iedereen de juiste plekjes raakt. En daarom is dat ding flexibel, zodat iedereen โ€˜m gewoon zelf op het goede plekje kan leggen. En dat kan bij deze Pro G-spot Rabbit dus niet.

Hoop

Satisfyer pro g-spot rabbit, pro 4 couples en pro plus vibrationMaar ik wilde het echt heel graag, dus ik had gewoon nog ergens hoop dat het vast wel zou passen. Dat de flexibiliteit van de staaf zou compenseren. Maar toen ik โ€˜m had ingebracht merkte ik gelijk al hoe moeilijk het was om het zuigmondje om mijn clitoris te krijgen. Het was echt heel erg pielen en duwen en trekken. Maar uiteindelijk lukte het en zat het allemaal goed.

En serieus, dat was lekker. De vibraties in mijn kutje en de luchtdruk tegen mijn clit, dat is echt wel een goede combinatie. De vibraties waren ook best oke, niet de aller krachtigste of aller diepste, maar gewoon echt oke. Maar die kramp in mijn hand die ik erbij kreeg, was niet zo oke. Dat was echt irritant. Ik moest de vibrator echt op een bepaalde manier vasthouden (of duwen eigenlijk) om ervoor te zorgen dat โ€˜ie op de goede plek bleef zitten. En bewegen om mijn G-spot te stimuleren, was al helemaal geen optie. Ontspannen ook niet echt.

Conclusie Satisfyer Pro G-spot Rabbit

Dus hoewel de combinatie van inwendige vibraties en luchtdrukstimulatie tegen mijn clit wel lekker aanvoelde, was het gewoon te irritant om zo te houden. Ik kon me echt niet genoeg ontspannen in deze houding waar ik in moest zitten om โ€˜m op zโ€™n plaatst te houden. Ik kon niet gewoon lekker te genieten, laat staan klaar te komen. Het had zo geweldig kunnen zijn. Maar dat is het niet. Zo jammer. Het idee is top. De uitvoering prut.

Satisfyer Pro 4 Couples

Satisfyer pro g-spot rabbit, pro 4 couples en pro plus vibrationDe volgende nieuwe Satisfyer is een koppelvibrator. Deze toy kan je samen gebruiken tijdens de seks. Het dunne gedeelte van de Pro 4 Couples wordt in de vagina gedragen en het gedeelte met het zuigmondje moet dan dus om de clitoris. De bedoeling is dan dat je seks gaat hebben, waarbij de clitoris dus door middel van luchtdruk wordt gestimuleerd en de vagina en de penis worden ook nog door vibratie gestimuleerd.

Toen ik deze sextoy uit de verpakking haalde, moest ik er eigenlijk gewoon gelijk al van zuchten. Ik bedoel, je ziet toch zo ook wel dat dit gewoon nooit gaat werken. En het ding ziet er sowieso niet zo tof uit ook. Maar goed, toch maar proberen, je weet โ€™t nooit.

Te dun, te dik

Satisfyer pro g-spot rabbit, pro 4 couples en pro plus vibrationHet gedeelte voor in de vagina is super flexibel en heel klein en dun. Het is ook helemaal glad. Er is dus eigenlijk niks wat er voor gaat zorgen dat dit gedeelte ook in je vagina blijft als je seks gaat hebben. Het gedeelte wat bij de clitoris moet, en dus tussen je schaamlippen zit, is juist vrij groot voor daar. En heel dik. Het is gewoon allemaal echt niet comfortabel.

Ik heb echt heel veel moeite gedaan om de Pro 4 Couples zo te krijgen zodat dat zuigmondje om mijn clitoris zou gaan zitten. Maar wat ik ook deed, ik kreeg het gewoon echt niet voor elkaar. Het past gewoon niet bij mijn vulva. Dat het inwendige deel flexibel is, helpt niks. De afstand is gewoon verkeerd voor mij. Het gedeelte dat in mijn kutje zat, kon ook vibreren. Maar echt, ik weet niet wat het is, maar die vibraties voelden super irritant. Ze zijn echt best wel buzzy en ik denk door de combinatie met de vorm van het inwendige gedeelte zorgde het ervoor dat het gewoon echt kut voelde. En dan niet lekker kut maar gewoon kut-kut. Het enige wat ik dacht was: ZET HET UIT! NU!!

Conclusie Satisfyer Pro 4 Couples

Satisfyer pro g-spot rabbit, pro 4 couples en pro plus vibrationSeks heb ik niet eens meer geprobeerd met dit ding, want er is gewoon echt helemaal niks wat ik hier leuk of lekker aan vind. Het inwendige deel blijft niet goed zitten en vibreert super irritant, het zuigmondje komt niet bij mijn clitoris en al zou dat wel lukken, dan zou het denk ik toch niet eens blijven zitten. Het werkt gewoon niet. Voor mij persoonlijk is dit echt รฉรฉn van de slechtste sextoys ooit.

Satisfyer Pro Plus Vibration

Satisfyer pro g-spot rabbit, pro 4 couples en pro plus vibrationDe laatste nieuwe Satisfyer is ook degene die ik van de drie het beste vond: de Satisfyer Pro Plus Vibration. De naam zegt het eigenlijk al, deze sextoy stimuleert je met luchtdruk en vibratie. Ik weet dat er mensen zijn die daar heel erg op zaten te wachten, maar persoonlijk had ik nooit zo de behoefte om vibratie toe te voegen aan luchtdrukstimulatie. Ik vind zowel luchtdrukstimulatie als vibratie erg lekker, maar gewoon afzonderlijk vind ik dat lekker genoeg. Dus ik had gewoon nooit echt behoefte aan de combinatie van die twee. Maar ik moet eerlijk zeggen, dat ik toen ik van deze toy hoorde, ik toch wel echt benieuwd was hoe dat dan zou zijn.

Net als de andere twee vind ik ook deze Satisfyer er niet mooi uitzien. Het lijkt op een klein wit space pistooltje. Voor mij dan hรจ. Het is in elk geval voor mij dus niet zo dat ik gelijk zin krijg als ik โ€˜m zie. Wit siliconen doet het gewoon niet voor mij.

Knopjes irritatie

Satisfyer pro g-spot rabbit, pro 4 couples en pro plus vibrationDeze Satisfyer Pro Plus Vibration heeft vier knopjes: een power knopje, twee knopjes voor de luchtdrukstimulatie en een knopje voor de vibraties. Wat ik dan niet snap he, als je dan vier knopjes maakt, waarom dan niet twee voor de luchtdruk en twee voor de vibratie? Waarom een apart power knopje? Een harder รฉn zachter knopje is voor de luchtdruk gewoon essentieel. Maar voor de vibratie zou het ook echt wel handig zijn, dus als je er ruimte voor hebt, waarom doe je dat dan niet? Ik snap het niet. Er zijn 11 luchtdruk standjes en 10 vibratiestanden (waarvan 3 steady).

Toen ik deze Pro Plus Vibration ging gebruiken, viel het me gelijk op hoe lekker deze in de hand ligt. De knopjes zitten ook op de goede plek, dus qua ontwerp vind ik โ€˜m echt wel fijn. Die hoek er in zorgt dat het allemaal gewoon lekker comfy vast te houden is.

Heel veel stimulatie

Satisfyer pro g-spot rabbit, pro 4 couples en pro plus vibrationIk probeerde eerst alleen de luchtdrukstimulatie en dat voelde erg lekker. Ik vind deze vergelijkbaar met de Satisfyer Pro Pinguin Next Generation en dat is mijn favoriete Satisfyer. De luchtdruk stimulatie is goed en niet pijnlijk zoals bij andere modellen wel eens het geval kan zijn. Bij de elf standjes voel je ook echt verschil per standje en het gaat van heel zacht tot echt heel erg hard.

Toen ik de vibratie er bij aan zette, vond ik dat gevoel gelijk overheersen. Het gevoel van de luchtdrukstimulatie viel een beetje weg bij mij. Dus ik zette de luchtdrukstimulatie een standje hoger, maar toen was het gelijk wel heel heftig allemaal. Het werkte voor mij het best als ik de vibratie op het zachtste standje zette en de luchtdrukstimulatie op standje 3. Maar alsnog vond ik het wel heel veel allemaal. Het was lekker, maar ik vind gewoon alleen luchtdrukstimulatie eigenlijk toch gewoon fijner en lekkerder.

Satisfyer pro g-spot rabbit, pro 4 couples en pro plus vibrationDe vibraties zijn niet echt heel diep of heel heftig en het trilt dus ook net naast je clitoris omdat het zuigmondje om je clitoris heen zit. Voor mij zou alleen dat vibreren in elk geval niet goed genoeg werken om van klaar te komen. Ik vind deze combinatie wel leuk om een keer te proberen, maar ik ben er zeker niet weg van. Of vibratie (en dan echt goede vibratie natuurlijk wel) of luchtdruk. Allebei lekker, maar voor mij hoeft het niet samen. Net zoals dat ik erg van chocola hou en van sushi, maar ik hoef ook echt geen chocola in mijn sushi.

Conclusie Satisfyer Pro Plus Vibration

Het werkt, ik kwam er van klaar, maar van mij hoeft het niet. Voor mij voegt de vibratie niet echt wat toe bij de luchtdrukstimulatie en ik vond het ook gewoon een beetje too much zo bij elkaar. Het model van deze Satisfyer vond ik wel fijn, hij ligt lekker in de hand en de knopjes zitten op de goede plek. Maar toch pak ik sneller mijn Penguin dan deze.

Je kan de Satisfyer Pro G-spot Rabbit hier kopen bij Easytoys voor 69,95.

Je kan de Satsifyer Pro 4 Couples hier kopen bij Easytoys voor 69,95.ย 

En de Satisfyer Pro Plus Vibration kan je hier bestellen bij Easytoys, ook voor 69,95.

Mijn favoriete Satisfyer, de Satisfyer Pro Penguin Next Generation kan je hier bestellen bij Easytoys. Normaal voor 79,95 maar momenteel is ‘ie vet in de aanbieding!

Tess

Tess heeft voordat ze TessTesst.nl begon bijna tien jaar in verschillende seksshops gewerkt en daar leerde ze superveel over alle soorten seksspeeltjes en zo groeide haar interesse voor seksspeeltjes nog verder.

Seksspeeltjes testen vind ze echt superleuk om te doen en ze hoopt dat het jou helpt om een seksspeeltje te kiezen die bij jou past. Maar ook hoopt ze door open en eerlijk te schrijven over sex toys, BDSM, kink en dus ook seks, dat ze een beetje meehelpt het taboe te doorbreken. Waarom zou dit een onderwerp moeten zijn waar we ons voor moeten schamen? Weg met die schaamte! De meeste mensen hebben seks, de meeste mensen masturberen, dus waarom zouden we dat onbesproken laten?

Tess maakt samen met Daphne de podcast Meet the Kinksters.

4 Reacties

 1. Wat een werk voor zulke middelmatige speeltjes eigenlijk hรจ? Ik moet de Couples-toy nog reviewen, maar ook hier; geen fan… Nou ja… in 2019 komen ze bij Satisfyer vast met iets KICK ASS! ๐Ÿ˜‰

  Antwoord
  • Ja, het was een behoorlijke anticlimax met dan nog een hoop werk er achteraan haha ๐Ÿ˜€ Ik wacht met smart op de Womanizer met inwendige vibrator.

   Antwoord
 2. Goed om te weten dat dat speeltje voor couples echt een faal is. Het idee klinkt namelijk erg leuk en geil.

  Antwoord

Trackbacks/Pingbacks

 1. Sextoy Toppers en Floppers 2018 + Giveaway! | Tess Tesst - […] Satisfyer Pro 4 Couples […]

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.