Satisfyer Pro 2 Generation 3 – Liquid Air Technology

17-03-2023

Ik denk dat ondertussen de meeste mensen wel bekend zijn met luchtdruk sextoys. Hoewel deze techniek bedacht is door Womanizer, is Satisfyer denk ik het meest bekende merk als het gaat over luchtdrukvibrators. En nu we dit allemaal kennen, komt Satisfyer ineens met ‘Liquid Air Technology’. Natuurlijk was ik gelijk nieuwsgierig wat dit inhield bij het eerste model met deze nieuwe technologie: de Satisfyer Pro 2 Generation 3.

Specs

Materiaal: siliconen en ABS (allebei bodysafe)
Oplaadbaar: ja
Standjes: 11 luchtdrukstandjes, 11 vibratiestandjes, in de app nog veel meer mogelijkheden
Waterproof: ja, IPX7
Verkoopprijs:  in de aanbieding voor 59,99 euro, hier te koop bij Easytoys
Is ’t wat? Ik ben in de war.

De verpakking en de inhoud

De voorkant van de verpakking van de satsifyer pro 2 generation 3 met liquid air technology De binnenkant van de verpakking van de satsifyer pro 2 generation 3 met liquid air technology

Normaal heeft Satisfyer hele frisse verpakkingen, met lieve kleurtjes en een lijnentekening. Maar de verpakking van de Satisfyer Pro 2 Generation 3 is een stuk donkerder en heel anders qua stijl. Ik vind het wel mooi. Het ziet er wel stijlvol uit, wat meer luxe en volwassen.

Overal op de verpakking vind je extra informatie over de Satisfyer Pro 2 Generation 3. Alles staat er in tien verschillende talen, wat ik persoonlijk vrij onoverzichtelijk vind.

In de verpakking vind je natuurlijk de Satisfyer zelf, een extra (heel bijzonder) tuutje, het oplaadkabeltje en een pakje met allerlei boekjes met informatie over het gebruik, de garantie en veiligheid.

Deze Satsifyer is met en zonder app te koop, ik heb de versie met app.

Mijn eerste indruk van de Satisfyer Pro 2 Generation 3

De satsifyer pro 2 generation 3 met liquid air technology in mijn hand. De satsifyer pro 2 generation 3 met liquid air technology naast een lipstick

De Satisfyer Pro 2 Generation 3 ziet er eigenlijk precies hetzelfde uit als de Satisfyer Pro 2 van eerdere generaties. Ik moet wel zeggen dat ik de draad volledig kwijt ben met al die Satisfyer Pro modellen. Ik weet bijvoorbeeld niet of er ook een Satisfyer Pro 1 was, en van de Pro 2 was er volgens mij ook een Next Generation model, waardoor iedereen de tel toch kwijt raakt. In elk geval, deze Satisfyer Pro 2 Generation 3 ziet er precies zo uit als die Satisfyer die iedereen kent. Alleen is deze niet rose-gold, maar bordeauxrood.

Ook is deze Satsifyer helemaal van siliconen, de eerdere modellen waren meestal van plastic. Nu is siliconen, denk ik, een wat luxer materiaal dan plastic, maar toch vind ik de plastic modellen lekkerder voelen als ik ze vast houd.

Dit model heeft op de achterkant drie knopjes: één klein knopje voor de vibratie en één lang (dubbel) knopje voor de luchtdruk, waar je die mee aan kan zetten, en natuurlijk ook harder en zachter mee kan laten gaan.

Wat is Liquid Air Technology

De liquid air technology uitleg op de verpakking De kapjes van de satisfyer pro 2 generation 3 met liquid air technology in mijn hand.

Het tuutje is verwisselbaar. Je krijgt bij dit model twee tuutjes: één normaal tuutje en één tuutje met een siliconen vliesje er overheen. Het was me niet duidelijk of dit tuutje nou de Liquid Air Technology is, of dat dat iets in de Satisfyer zelf is.

Op de verpakking staat: Liquid Air Technology + New Cap. Wat suggereert dat het twee losse dingen zijn. In de binnenkant van de verpakking zie ik zowel Liquid Air Technology als Air Pulse (+ vibration) staan. Op de achterkant van de verpakking staat dat Liquid Air Technology het gevoel van pulserend water nabootst. Nu weet ik niet eens zeker wat pulserend water is. Ik ken stromend water, kabbelend water, golvend water, zelfs water met bubbels. Maar pulserend water, I don’t know, man.

Dus, ik mailde Satisfyer met de vraag wat deze nieuwe Liquid Air Technology nu precies was. Dit is het antwoord wat ik kreeg:
“There is a new cap on the new Satisfyer and also a new air pulse technology! With the launch of the third generation Satisfyer Pro 2, orgasms are now even more breath-taking and intense. The upgrade of the popular classic offers app connectivity and is equipped with the brand new Liquid Air technology. This allows the new Pro 2 to mimic the sensual gush of pulsating water on the skin – a unique and never before experienced sensual feeling of oral stimulation for the clitoris. The all-new and unprecedented Liquid Air technology imitates the sensual feeling of a jet of water on your skin.”

Dus, mooi verhaal, maarik weet nog steeds niet wat deze nieuwe technologie nu inhoudt. Ik ga er voor het gemak maar vanuit dat het nieuwe tuutje het Liquid Air Technology ding is. Het tuutje ziet er bijna hetzelfde uit als het normale Satisfyer tuutje, alleen zit er dus een heel dun siliconen vliesje overheen. Als je de Satisfyer aanzet, gaat dat vliesje dus steeds een beetje opbollen door de luchtdruk-pulsjes (ha, die pulsen ken ik dan weer wel!).

Ik vind het er heel grappig uitzien, want het maakt de luchtdrukpulsjes eigenlijk zichtbaar. Als ik mijn vinger er op leg, snap ik het water-idee wat meer. Ik zit wel eens in een bubbelbad, en dan vind ik het altijd zo lekker voelen op mijn hand heel licht op het water te leggen. Je voelt dan de bubbels tegen je hand aan. Misschien weird, maar ik vind dat dus een heel fijn gevoel. En aan dat gevoel doet dit me denken. Misschien had iemand bij Satisfyer dit weirde ding met bubbelbaden ook, en is daar de naam Liquid Air Technology vandaan gekomen. Ik weet het niet, en ik vrees dat ik er ook nooit achter ga komen, want de mensen bij Satisfyer zijn nooit zo spraakzaam.

De test van de Satisfyer Pro 2 Generation 3 – Liquid Air Technology

Ik moet zeggen dat ik heel nieuwsgierig was. Ik probeerde de Satisfyer eerst met het normale tuutje, om te voelen of hij hetzelfde was als de andere luchtdruk Satisfyers. Nu weet ik natuurlijk niet wat er in het binnenwerk van de Satisfyer Pro 2 Generation 3 zit, maar voor mijn clitoris voelt ‘ie precies hetzelfde als de andere Satisfyer Pro 2’s.

De luchtdrukstimulatie voelt voor mij heel lekker. Hij kan van heel zacht tot best hard. Ik vind zelf het hardste standje altijd juist minder intens voelen dan het één na hardste standje. Omdat de pulsjes dan zo snel achter elkaar komen, voelt het als één geheel, en voor mij voelt dat juist minder stimulerend.

De Pro 2 Gen 3 kan ook nog vibreren, maar die vibratie is echt niet zo goed. Het is buzzy en licht. Er zijn vijf steady standjes, maar zelfs standje vijf doet niet meer dan een beetje kriebelen. Dat gevoel valt echt weg bij de luchtdrukstimulatie en voegt alleen maar extra geluid toe.

Maar dan het nieuwe tuutje! Ik was helemaal excited toen ik ‘m eindelijk kon proberen. Maar ik was toch een beetje ‘underwhelmed’. Het voelde best lekker, maar het werd nooit heel lekker. Het vliesje tikt steeds zachtjes tegen mijn clitoris, maar deze stimulatie voelt niet zo intens voor mij. Ik hou zelf ook van wat stevigere stimulatie.

Een beetje glijmiddel maakte het gevoel wel beter en hoe minder druk ik uitoefende, hoe fijner het voelde. Maar dan nog lukte het me steeds net niet om ook echt klaar te komen. En dat is toch wel wat ik wil van een sextoy, eigenlijk. Ik vind niet dat seks altijd moet draaien om het orgasme, maar 99 van de 100 keer als ik er een seksspeeltje bij pak, wil ik toch wel gewoon klaarkomen.

Ik vind dit nieuwe tuutje wel heel leuk. Het gevoel is weer anders. Het voelt echt zacht, tikkend, bijna strelend. Het voelt heel lief. Maar nou ja, ik hou denk ik toch meer van iets minder lief.

De Satisfyer Connect App

De knopjes van de satisfyer pro 2 generation 3 De tuutjes van de satisfyer pro 2 generation 3 met liquid air technology van de achterkant gezien, zodat je goed kan zien hoe dun het laagje siliconen is.

Deze versie van de Satisfyer Pro 2 Generation 3 kan je ook met app bedienen. En de Satisfyer Connect App werkt wel echt fijn. De connectie krijg ik over het algemeen makkelijk voor elkaar en is ook steady. In de app heb je superveel opties. Je kan de app zelf heel goed gebruiken om je Satisfyer in allerlei patronen te laten pulseren, of ‘m te laten reageren op omgevingsgeluid, je kan zelfs ingesproken verhalen luisteren met bijpassende pulsatie en vibratie. Maar je kan ook connecten met een partner op (lange) afstand, en die kan dan jouw toy bedienen via de app.

Wanneer je de Satisfyer met de knopjes bedient, werkt dat ook prima, maar in de app heb je echt zoveel meer opties. Ik vind het zelf bijvoorbeeld echt heel fijn om ‘m in patronen te laten pulseren. Hij gaat dan vanzelf harder en zachter (en dat blijft zich dan in een patroon herhalen). Met vibraties ben ik hier nooit zo’n fan van, maar met luchtdruk (of vloeibare-lucht-technologie) vind ik het echt wel heel stimulerend en lekker. Zeker wel de moeite om eens uit te proberen, lijkt me.

Conclusie

Ik ben nog steeds in de war over wat Liquid Air Technology nu precies is, en of het alleen maar het tuutje met vliesje is. Dat tuutje vind ik wel lekker en anders voelen, maar geeft mij (net) niet genoeg stimulatie om mee klaar te kunnen komen. Verder functioneert de Satisfyer Pro 2 Generation 3 wel echt prima. Met het gewone tuutje is ‘ie net zo goed als de andere Satisfyers en in de app heb je superveel leuke mogelijkheden. Oh, en natuurlijk veel orgasmes (met het normale tuutje)!

Je kan de Satisfyer Pro 2 Generation 3 hier bestellen bij Easytoys, nu in de aanbieding voor 59,99 euro

Tess

Tess heeft voordat ze TessTesst.nl begon bijna tien jaar in verschillende seksshops gewerkt en daar leerde ze superveel over alle soorten seksspeeltjes en zo groeide haar interesse voor seksspeeltjes nog verder.

Seksspeeltjes testen vind ze echt superleuk om te doen en ze hoopt dat het jou helpt om een seksspeeltje te kiezen die bij jou past. Maar ook hoopt ze door open en eerlijk te schrijven over sex toys, BDSM, kink en dus ook seks, dat ze een beetje meehelpt het taboe te doorbreken. Waarom zou dit een onderwerp moeten zijn waar we ons voor moeten schamen? Weg met die schaamte! De meeste mensen hebben seks, de meeste mensen masturberen, dus waarom zouden we dat onbesproken laten?

Tess maakt samen met Daphne de podcast Meet the Kinksters.

1 Reactie

  1. Vraagje, hoe kan iemand hiermee op lange afstand mijn satisfyer bedienen?
    Thuis lukt wel via blue tooth naar hoe doe je dat op lange afstand?

    Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.