Satisfyer Pro 2 en Satisfyer 2

06-05-2017

De Womanizer is echt mijn favoriete sekstoy ever. Een hele tijd terug had ik ook al eens een Satisfyer geprobeerd, maar ik vond het echt een slecht ding. Soms veel verschil tussen twee standjes, soms weinig verschil, en soms voelde het gewoon echt pijnlijk. Plus het feit dat het natuurlijk gewoon een (goedkope) kopie van de Womanizer is, vind ik ook niet erg sympathiek. Dus ik was geen Satisfyer fan. In deze review test ik de Satisfyer Pro 2 en de Satisfyer 2.

Zoeken naar delen van je sextoy

Later had ik nog eens de Satisfyer Pro Pinguin getest, maar die beviel ook echt niet, want het dopje bleef steeds ergens achter tussen mijn schaamlippen. Dat je dan die toy even van je kut afhaalt, en dat je dan ziet dat het dopje er niet op zit. En dat hangt dan tussen je schaamlippen. De eerste keer denk je nog: oke, misschien zat het er niet goed op. De tweede keer begin je je al wat te ergeren. En de derde keer is het gewoon echt een moodkiller. Laat maar dan hoor. Als ik naar delen van mijn sextoy moet gaan zoeken tussen mijn schaamlippen is het geile er wel af.

Stimulatie door luchtdruk

Maar goed, de Satisfyer is dus, net als de Womanizer een sextoy die werkt met stimulatie door middel van luchtdruk. Je zet het dopje, het zuigmondje of het tuutje of hoe je het ook wil noemen over je clitoris heen, en dan zuigt hij zachtjes vacuüm en daarna wordt je clit dus door middel van luchtdruk gestimuleerd. Zonder aanraking. Het klinkt heel raar en vaag, maar dat is dus écht heel erg lekker.

Nieuwe kans

Dus. Nu kreeg ik een aantal Satisfyers om een review over te schrijven. Ik keek er niet echt naar uit, maar de meneer van Satisfyer verzekerde mij dat de Satisfyer Pro 2 echt heel erg verbeterd was, en dat ik vast een oud model geprobeerd had. Aangezien het al een tijdje geleden was, kon het inderdaad zo zijn dat ik een ouder model gehad had. Dus, toch nog maar een keer proberen dan, iedereen verdient een tweede kans, zo ook sextoys. 😉

De Satisfyer Pro 2 laad je op met een magnetische oplader. Het magneetje is vrij sterk, dus je hoeft niet bang te zijn dat ‘ie halverwege per ongeluk los heeft gelaten. De Satisfyer 2 werkt op 2 AAA batterijen. Ze zijn allebei waterproof.

Satisfyer pro 2 en satisfyer 2

De Satisfyer Pro 2 eerst

Eerst was de Satisfyer Pro 2 aan de beurt. Hij ligt erg lekker in de hand, de ronde vormen voelen fijn aan. De Pro 2 heeft twee knopjes, het power knopje en het knopje waarmee je hem harder kan zetten. Het knopje om hem harder te zetten had ik liever wel op een andere plek gezien. Als je nu het fijne handvat vast hebt, kan je niet bij het knopje, dat is echt wel jammer. En sowieso miste ik echt heel erg een knopje om hem juist een standje zachter te zetten

Ik was toch een beetje bang om hem te proberen, het leven van een sextoyreviewer gaat niet altijd over rozen. Maar zodra ik begon, was de angst verdwenen. Het eerste standje was, zoals mij beloofd was, inderdaad een stuk zachter en vriendelijker. Het voelde eigenlijk best lekker. In vergelijking met de Womanizer voelt het iets meer als een kloppende sensatie. Het geluid viel bij de lagere standjes mee, daar hoor je hem bijna niet. Maar als je hem harder zet, gaat het geluid ook echt hard.

Ook de hardere standjes voelden gewoon echt lekker aan. Soms vond ik een volgend standje toch ineens wat te hard, en dan moet je hem dus eerst weer uit- en aanzetten en terug gaan naar het standje wat je wel lekker vond. Dat is wel echt onhandig, zeker met een sextoy als de Satisfyer, wat toch wel vrij heftig voelt op je clit.

Super orgasme

Toen ik eenmaal het standje had gevonden wat gewoon precies lekker was, duurde het ook echt niet lang voor ik super heftig klaar kwam. Zoals ik bij de Womanizer  gewend was, kreeg ik nu ook een super intens en lang orgasme. Nu miste ik wel het knopje om in één keer terug te gaan naar het zachtste standje, want als je zo hard klaarkomt, wil je niet dat hij zo hard blijft door stimuleren. Maar alsnog was het echt heel erg lekker. Fijne stimulatie, goed orgasme. Ik was echt blij verrast hierdoor.

Satisfyer pro 2 en satisfyer 2

Tijd voor de Satisfyer 2

Ik nam een vrij lange pauze, want ik wilde mijn clit wel even rust geven om goed te kunnen beoordelen wat de Satisfyer 2 zou doen. De Satisfyer 2 werkt dus op 2 AAA batterijen, waardoor hij ook een stuk goedkoper is. Maar toch ziet hij er wel mooi en chique uit, mooier dan de Pro 2 vind ik zelfs.

De knopjes

Ook bij de Satisfyer 2 zitten de knopjes op een rare plaats vind ik. Waarom maak je zo’n lang handvat er aan, als je daar de knopjes niet op doet? Ik wil mijn vingers altijd bij de knopjes in de buurt hebben, want je wilt natuurlijk wel eens van standje wisselen. Zo stom bedacht dit!
Het fijne aan de Pro 2 is dat hij naast een powerknopje nog een lange knop heeft waarvan de ene kant het plus knopje is en de andere kant het min knopje. Met deze kan je dus wel zowel harder als zachter gaan. Beter! Tijdens het gebruik vond ik de knopjes niet heel soepel werken. Ik moest soms vrij hard drukken voor mijn gevoel voor hij reageerde.

Een motor die niet goed wil starten

Aan deze test begon ik zonder angst. Na mijn fijne ervaring met de Satisfyer Pro 2 had ik al mijn vertrouwen in de Satisfyer weer terug. Alleen werd ik nu niet blij van standje één. Het gevoel wat de Satisfyer 2 gaf, was helemaal niet stabiel. Het leek net een motor die niet wou starten, en zo klonk het ook. Hard, zacht, zachter, harder, hard, brom brom brommmm brom. Het was echt heel raar. Snel door naar het volgende standje, die gelukkig wat stabieler was. Alleen zodra ik wat meer druk uitoefende op de sextoy, veranderde de sensatie en het geluid van de motor ook weer. Heel raar.

Bij de hardere standjes was dit probleem er niet, en die voelden en klonken gewoon stabiel. Maar soms als ik naar een volgend standje ging, voelde het bijna hetzelfde, en soms voelde het ineens véél heftiger. Dus wat dat betreft was er alsnog weinig stabiel aan. Het deed me echt terug denken aan mijn eerste ervaring met de Satisfyer. En toen het ook nog pijn ging doen, was dat gevoel compleet.

Pissed off clit

Uiteindelijk heb ik er wel een orgasme weten uit te persen (ja zo voelde het echt…) maar daarna voelde mijn clitoris echt heel erg geïrriteerd. Ik had zeker geen zin meer in nog een orgasme. Er hoefde echt even niks of niemand meer aan mijn clit te komen voorlopig, mijn clit was not amused. Misschien morgen weer. Achteraf gezien had ik gewoon moeten stoppen zodra het pijnlijk begon te voelen. Maar ik wilde toch weten of ik er van zou kunnen klaarkomen.

Conclusie

De Satisfyer Pro 2 heeft me echt verrast. Dat is gewoon een fijne toy, al heeft hij wel zeker wat min punten ten opzichte van de Womanizer . Maar qua prijs is hij wel vriendelijker en qua gevoel misschien wel iets heftiger. De nieuwe Womanizer, de Womanizer Pro 40 zit qua prijs dicht in de buurt bij de Satisfyer Pro 2 en is ook waterproof. Dat zou volgens mij een betere koop zijn dan de Satisfyer.

De Satisfyer 2 ziet er leuk uit, maar kan ik echt aan niemand aanraden. Hij is niet stabiel, en soms zelfs pijnlijk. Ook het geluid is echt wel erg aanwezig.

Dus, de Pro 2 mag zeker blijven, maar de Satisfyer 2 verdwijnt ergens achter in mijn kast, want zó vergevingsgezind is mijn clit nu ook weer niet.

Wil jij ook een Satisfyer Pro 2 hebben? Dan kan je hem kopen bij Easytoys voor € 34,-

Tess

Tess heeft voordat ze TessTesst.nl begon bijna tien jaar in verschillende seksshops gewerkt en daar leerde ze superveel over alle soorten seksspeeltjes en zo groeide haar interesse voor seksspeeltjes nog verder.

Seksspeeltjes testen vind ze echt superleuk om te doen en ze hoopt dat het jou helpt om een seksspeeltje te kiezen die bij jou past. Maar ook hoopt ze door open en eerlijk te schrijven over sex toys, BDSM, kink en dus ook seks, dat ze een beetje meehelpt het taboe te doorbreken. Waarom zou dit een onderwerp moeten zijn waar we ons voor moeten schamen? Weg met die schaamte! De meeste mensen hebben seks, de meeste mensen masturberen, dus waarom zouden we dat onbesproken laten?

Tess maakt samen met Daphne de podcast Meet the Kinksters.

8 Reacties

 1. Ik vind de Satisfyer Pro 2 juist wel fijn!

  Antwoord
  • Ik hoor en lees veel verschillende reacties over de Pro 2. Het is natuurlijk ook best wel persoonlijk.

   Antwoord
 2. Maar… niet stabiel nee dat moet ik je meegeven. Maar heb zelf nog nooit een womanizer gehad dus ja 😉

  Antwoord
  • Ik heb de statiisfyer al een poos nu en echt voor mij een super vibrator
   Ik kom niet zo gemakkelijk klasse maar met deze tot nu toe elkeen keer…
   Soms gebruik ik hem samen met een vinger vibrator samen voor nog een heftiger orgasme…
   Werkelijk een heerlijke uitvinding….

   Antwoord
 3. lol @ “Het leek net een motor die niet wou starten, en zo klonk het ook. Hard, zacht, zachter, harder, hard, brom brom brommmm brom.” Maar geloof niet dat je het duidelijker had kunnen omschrijven 🙂

  Antwoord
 4. Hi Tess! Thanks voor al je super fijne reviews! Ik heb daarom ook n luchtdruk speeltje gekocht (satisfyer pro 2) maarrr ben alleen vibos gewend en merk dat ik nogal aan het klungelen ben. Heb t idee dat ik m niet goed weet te plaatsen. Is het nou t beste om m met de handle naar beneden te plaatsen en je klit helemaal open /vrij van haar huid te sperren? Of hoef je t niet zo bont te maken?

  Antwoord
  • Hai Paula, dankjewel!
   Ja, het kan even wennen zijn als je voor het eerst zo’n luchtdruk toy gebruikt. Het handigst is om het handvat naar boven te houden, zo hou je ‘m ook het meest comfortabel vast. Je schaamlippen doe je eerst inderdaad iets uit elkaar, zodat je clitoris vrij komt te liggen.

   De Satisfyer goed plaatsen kan je doen door te kijken (eventueel met een spiegeltje) maar je kan het ook op gevoel doen. Als je ‘m aanzet (eventueel op een iets harder standje als je het nog niet duidelijk voelt) en dan probeer je ‘m gewoon steeds iets op te schuiven, tot het voor jou goed voelt.

   Met luchtdrukstimulatie kan het ook zijn dat je even moet wennen aan het gevoel. Ik had dat zelf de eerste paar keren ook. Toen voelde ik er bijna niks van. Ik was hele stevige vibraties gewend, die je natuurlijk direct super goed voelt. Het was bijna alsof mijn lichaam het gevoel in de eerste instantie niet echt herkende. Ik dacht ook even dat mijn toy stuk was. Of mijn clitoris 😉 Maar na een paar keer proberen was mijn lichaam er helemaal aan gewend en nu vind ik het juist echt de fijnste vorm van stimulatie. Ik hoop dat je hier wat aan hebt!

   Antwoord
   • Dankjewel!!! Ik ga gewoon n paar keer oefenen!! 😉

    Antwoord

Trackbacks/Pingbacks

 1. Tess geeft weg: Satisfyer Pro Deluxe | Tess Tesst - […] heb van Satisfyer naast de twee Satisfyers die ik heb getest ook nog de Satisfyer Pro Deluxe gekregen. Omdat ik…
 2. Satisfyer Pro 2 Next Generation en Satisfyer Pro Penguin Next Generation - […] paar maanden geleden had ik twee oudere modellen van Satisfyer getest, de Satisfyer 2 en de Pro 2. Maar…

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.