Satisfyer Men Wand | Penis vibrator review

06-05-2020

Eens in de zoveel tijd krijgen wij van Sally van Satisfyer een zending leuke nieuwe toys, deze keer kreeg ik ook de Satisfyer Men Wand in ruil voor een eerlijke review.

Specs, of TL;DR;

  • Materiaal: Siliconen en ABS plastic, dus helemaal bodysafe
  • Oplaadbaar: Ja, met magnetisch USB-oplaadkabeltje
  • Standjes:  50 volgens de verpakking, of 10 verschillende met verschillende snelheden
  • Waterproof: Ja, IPX 7
  • Verkoopprijs: tussen de 33 en 49 euro, hier te koop op Bol.com of voor €49,95 bij Easytoys
  • Is het wat? Fuck ja

Satisfyer Men

Laat ik eerst even (nog een keer) iets zeggen over de branding van deze lijn van toys. Jullie kennen mijn (niet zo positieve) reviews over de Satisfyer Men Heat Vibration en de Satisfyer Men vibration.

Als je die reviews leest, leer je ook een beetje over de Men line van Satisfyer, hoe het gezicht daar van Rocco Sifredi is en dat het allemaal enorm macho “mannelijkheid” uitstraalt.

Was dat nou een lijn die ze al 20 jaar geleden hadden bedacht, dan had ik het misschien nog door de vingers kunnen zien, hoewel het toen ook al niet okee was, maar nee, deze lijn bestaat nog niet zo lang, en dit ouderwetse idee van dit is voor mannen versus vrouwen kan eigenlijk gewoon niet meer. Je gebruikt iets omdat je er het lichaamsdeel voor hebt, niet omdat je ergens in een stom vakje gepropt bent.

Satisfyer Men Wand

Als je de reviews van mijn en tess’ hand vaker leest, dan weet je inmiddels dat Satisfyer eigenlijk bekend staat (berucht is?) om het feit dat ze toys maken die “toevallig” lijken op heel erg beroemde merken, maar dan tegen spotprijzen, meestal met als gevolg dat ze ook bespottelijk slecht zijn, maar soms, soms is daar een positieve uitzondering op.

Een van die uitzonderingen is deze keer de Satisfyer Men Wand, een penisvibrator (die ook door “vrouwen” gebruikt kan worden volgens de verpakking), die deze keer qua vorm niet per se lijkt op een bekend merk, maar toch wel een beetje meelift op het succes van de vormen van bijvoorbeeld de Fun Factory Manta.

Alleen is de Satisfyer Men Wand vele malen goedkoper, en daarom wellicht zeker voor de wat krappere beurs wellicht een leuk alternatief.

De Satisfyer Men is natuurlijk oplaadbaar, en waterdicht voorzien van een magnetische opladerverbinding, nou ja, eigenlijk alles wat een standaard vibrerend seksspeeltje tegenwoordig wel heeft.

Verder zie je op dit seksspeeltjes 3 knoppen die zorgen voor harder en zachter, en voor het aan en uit zetten (en de patronen kiezen).

Satisfyer men wand, deze vibrator is erg leuk, alleen de knopjes en hun positionering zorgen voor wat onhandige situaties

Satisfyer Men Wand in de doos

Als je de Satisfyer Men Wand besteld wordt hij natuurlijk in een doos geleverd.

De doos, zwart, zoals bij alle Men seksspeeltjes van Satisfyer, toont gelukkig niet een foto van Rocco, maar wel een productshot van de Men Wand, de nodige informatie over hoe geweldig dit seksspeeltje wel niet is, en ook dat het “An innovate multi-talent for the modern man” is, serieus Satisfyer, ga toch heen met dit soort stigmatiserende bullshit.

In de doos zit natuurlijk de Satisfyer Men Wand, de oplaadkabel met aan de ene kant de magnetische aansluiting en aan de andere kant een USB-A stekker en de nodige documentatie, je weet wel, hoe gebruik ik dit ding, en wat moet ik vooral niet doen en dat je er ook nog garantie op hebt.

Satisfyer Men Wand getest

Na mijn eerdere ervaringen met de Men Vibration en de Men Heat vibration kan je je misschien voorstellen dat mijn verwachting van deze Men Wand niet echt heel erg hooggespannen waren. In alle eerlijkheid, ik keek er een beetje tegenop om deze vibrator voor je penis te gaan testen. Ik bedoel, hoe vaak blijft een merk teleurstellend voor mensen met een penis.

Maar toen ik de Satisfyer Men wand na 3 uur opladen in mijn handen had en hem aanzetten was ik eigenlijk blij verrast. De vibraties klonken namelijk helemaal niet slecht. Ondanks dat er geadverteerd wordt met een “Whisper mode” (wat eigenlijk altijd vertaald in stil, maar teleurstellend), is de Satisfyer Men Wand qua vibraties in de eerste stand meteen al goed gekeurd.

Niet zo diep als als de Fun Factory Manta of de Hot Octopuss Pulse III, maar diep genoeg om echt heel lekker te zijn.

En ook tijdens het “droog” proberen van deze penisvibrator merkte ik dat eigenlijk alle standjes wel oké, zo niet heel erg lekker moeten zijn.

En dus, met hernieuwde “inspiratie” ging ik liggen voor een testsessie. Beetje glijmiddel tussen de “vleugels” van de Satisfyer Men Wand, mijn harde pik erin gelegd en ik probeer het seksspeeltje aan te zetten. En hier lopen we eigenlijk meteen tegen het enige directe nadeel van dit seksspeeltje aan, de knoppen. Want wat is aan, wat is uit, wat is harder en wat is zachter.

De lay-out van de knoppen is voor mij echt tegen natuurlijk, zo zit de aan/uit (en patroonkiezer) knop onderop en dan volgen (van onder naar boven), zachter en harder.

Als je niet door de standjes/snelheden wil navigeren, dus alleen maar standje 1 van de 50 (lees een paar keer harder en zachter en 10 patronen maakt 50) “intensieve vibratiepatronen” wil gebruiken is er niets aan de hand.

Maar lig je (met gedimd licht) in je bed of waar dan ook en wil je graag een ander patroon of harder of zachter, dan wordt het een zoektocht voor je duim.

Met regelmaat zette ik dus ook de Satisfyer Men Wand uit, ipv zachter, ging ik ineens een ander patroon in, of kon ik het knopje helemaal niet voelen.

Het is misschien een kwestie van gewenning, maar echt fijn, nee.

Dat gezegd hebbende is de Satisfyer Men niet zo ultiem lekker als de Fun Factory Manta. Maar als je bedenkt dat je ook maar een fractie van de prijs van die Manta betaalt zijn de vibraties en de patronen echt wel heel erg lekker. Zo lekker zelfs dat deze Satisfyer Men Vibration gewoon in mijn lijstje van goeie penisvibrators terecht komt.

Je kan hier echt uren plezier mee hebben, althans als je hem natuurlijk tussendoor wel oplaat.

Het is gewoon een goede penisvibrator, die ik je zomaar ga aanraden. Althans, als je budget het niet toelaat om de altijd geweldige Manta of Cobra Libre II aan te schaffen.

Het fijne aan dit soort vibrators is namelijk ook dat je met een niet stijve pik aan de gang kan, en dat de vibrator ook lekker is op je perineum, of nou ja, alle plekjes waar diepe vibraties geil zijn.

Ook als speeltje dat je op je partner kan gebruiken, en ik denk dat een vulva ook niet wars zal zijn van zijn vibraties, hoewel het design van de Satisfyer Men Wand niet iets toelaat waar je de vleugels ook nog gebruikt, wat wel iets is dat met de Manta wel kan.

Schoonmaak

Zoals je verwacht van een speeltje dat IPX 7 waterdicht is, is de schoonmaak vrij simpel, wat toycleaner of zeep, warm water, en je Satisfyer Men Vibration is zo weer schoon. Daarna afdrogen (liefst met een stofvrije maar goed drogende doek) en je kan weer aan de slag.

Conclusie

Dit is de eerste keer dat ik enthousiast ben over een toy in de Satisfyer Men lijn, laten we hopen dat ze snel van het “Men” dingetje afstappen, dan wordt het alleen maar beter.

Maar de Satisfyer Men wand is niets anders dan een dikke vette aanrader, zeker als je ziet wat deze penisvibrator je gaat kosten. Fijne diepe vibraties, genoeg standjes om leuke dingen mee te doen, en erg prettig.

Als de knopjes in de volgende versie nou ook nog intuïtiever zijn dan nu, dan heeft de Manta een echte concurrent op de markt. Nu is dat zeker nog niet zo, maar voor veel minder geld, een bijna net zo goede vibrator? Ik zou het wel weten.

Je koopt de Satisfyer Men Wand voor tussen de € 33 en € 49 bij bol.com, of bij Easytoys voor € 49,95

Jay

Jay is de persoon achter Tess Tesst die verantwoordelijk is voor het testen van, en schrijven over seksspeeltjes die gericht zijn op de penis en de prostaat.

Omdat Jay ook kinkster is zal hij van tijd tot tijd ook een review of artikel schrijven over Kink en BDSM en alles wat daar bij komt kijken

Buiten zijn talent voor testen en schrijven over seks, seksualiteit, BDSM en natuurlijk seksspeeltjes, is hij ook verantwoordelijk voor het technisch onderhoud, de marketing en nog veel meer andere zaken binnen Tess Tesst en veel andere websites van zijn klanten.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.