BDSM toy review by Tess: Rimba Mouthgag with O-ring

08-02-2019

BDSM toy review by Tess: Rimba Mouthgag with O-ring

Twee keer per jaar is er een speciale kinky markt, vol met kraampjes met toffe BDSM spullen. Mensen die tweedehands spullen verkopen, maar ook gewoon echte BDSM shops met mooie stands. Afgelopen jaar kwam ik daar AJB Ero tegen, met een flinke stand vol leuke BDSM toys. Ik mocht iets uitzoeken om te reviewen en ik koos voor de Rimba Mouthgag with O-Ring. Wat hoewel ik al jaaaaren aan BDSM doe, had ik zo’n O-ring gag eigenlijk nog nooit gebruikt.

Praktische verpakking

Bdsm toy review by tess: rimba mouthgag with o-ring Bdsm toy review by tess: rimba mouthgag with o-ring

BDSM toys en verpakkingen, het blijft altijd een ding. Meestal vind ik de verpakkingen niet zo tof, maar tegelijkertijd zit ik ook niet per se op een verpakking te wachten. Voor een sextoy vind ik het vaak wel fijn om β€˜m in de verpakking te bewaren, dan heb je het oplaadkabeltje en de gebruiksaanwijzing er ook nog bij, maar bij BDSM toys is dat natuurlijk (meestal) niet het geval. Ook is het materiaal meestal niet zo kwetsbaar, dus die doos belandt al snel in de prullenbak. Maar goed. Het oog wil ook wat. Maar deze verpakking is weer zo’n puur praktische. Compleet met bestelnummer, een plaatje van een andere gag en waarschuwing. Ik krijg er nog niet gelijk zin van.

Gags

Bdsm toy review by tess: rimba mouthgag with o-ring Bdsm toy review by tess: rimba mouthgag with o-ring

Als kinkster heb ik altijd al een fascinatie gehad voor gags. Of mondknevels. Het is in een BDSM-spel echt wel spannend als je gewoon niks meer kan zeggen. Of nou ja, dat vind ik dan dus, iedereen heeft natuurlijk andere voorkeuren. Maar voor mij is in een BDSM-spel het machtselement erg belangrijk en met een gag voel ik me toch gelijk wat machtelozer. Je hebt allerlei verschillende soorten gags: ballgags, bitgags, mondspreiders, gags met bijvoorbeeld een kleine dildo aan de binnen- en/of buitenkant en nog veel meer. Van bijna alle gags ga je kwijlen, omdat je met je mond open nog maar moeilijk kan slikken, terwijl je om de een of andere reden dan juist wel meer speeksel gaat produceren.

Mijn favoriete gag is een mondspreider. Bij elke gag is je mond open, bij sommigen meer/verder dan bij anderen, maar dat er ook echt een opening is, vind ik dus extra spannend. Dus daarom leek deze O-ring gag mij dus ook zo leuk.

Bodysafe

Bdsm toy review by tess: rimba mouthgag with o-ring Bdsm toy review by tess: rimba mouthgag with o-ring

De Rimba O-ring gag ziet er prima uit. Niet fancy, gewoon praktisch en zoals ik zou verwachten van een ringgag. De ring, volgens mij gewoon een cockring, heeft een diameter van 55mm en is gemaakt van siliconen. Ook voor dingen die in je mond gaan, vind ik het belangrijk dat het bodysafe materiaal is. Want een poreuze ring in je mond, met al dat speeksel (en wie weet wat nog meer), zou toch echt niet fijn zijn aangezien je β€˜m dan nooit goed schoon kon maken. Maar deze ring is helemaal goed dus. Het bandje is gemaakt van echt leer. Aan de binnenkant is het bandje een beetje suede-achtig en er komen dus een beetje van die β€˜leerpluisjes’ vanaf. De gespjes en studs zijn van metaal, ik weet helaas niet wat voor metaal.

De Test

Bdsm toy review by tess: rimba mouthgag with o-ring Bdsm toy review by tess: rimba mouthgag with o-ring

Het is de bedoeling dat je de ring achter je tanden draagt. Het inbrengen voelt even raar, maar omdat de ring van siliconen is, kan je β€˜m gewoon iets indrukken, wat het makkelijker maakt. Dan maak je de bandjes met het gespje achter je hoofd vast, dat gaat ook makkelijk. Je wil dat zo strak doen dat je de ring niet zomaar uit je mond kan floepen met je tong, maar niet zo strak dat de bandjes in je gezicht drukken. Er zijn genoeg gaatjes in het bandje, dus ik denk dat deze O-ring gag bij de meeste mensen wel zal passen.

Kaakkramp

Bdsm toy review by tess: rimba mouthgag with o-ring Bdsm toy review by tess: rimba mouthgag with o-ring

Hoewel ik dus erg van gags hou, vind ik ze niet altijd even comfortabel zitten. Nu hoeft het ook niet per se allemaal comfortabel te zijn in een BDSM-spel, dat is soms nou net deel van de lol er van natuurlijk, maar kramp in mijn kaken vind ik niet sexy. Dat is geen fijne pijn. En dat is wel wat veel gags doen bij mij. Ook vind ik het lastig als een gag net iets te veel in mijn mond zit, want dan krijg ik al snel kokhalsneigingen. Vind ik ook al niet sexy. Niet van een gag tenminste. Ik had het niet verwacht, maar deze O-ring gag zat dus best wel comfortabel.

Comfortabele gag

Bdsm toy review by tess: rimba mouthgag with o-ring Bdsm toy review by tess: rimba mouthgag with o-ring

Omdat de ring van siliconen is, geeft β€˜ie ook in je mond wat mee. Het is niet zo dat je heel makkelijk je mond dicht kan doen, maar hij deukt zeker wel iets in door de druk van je kaken. Als ik verder geen moeite deed om m’n mond open te houden of juist dicht te duwen, werd de ring wat ovaal. Wat voor mijn mond dus blijkbaar een prima stand was. Op zich jammer dat je dan niet de volle 55mm doorsnede van de ring gebruikt, maar qua volhouden was dit zo wel echt veel beter te doen. Ik heb de gag best lang in gehad, maar kreeg geen kramp of pijn in mijn kaken. En ook geen kokhalsneigingen.

Daar moet een piemel in

Bdsm toy review by tess: rimba mouthgag with o-ring Bdsm toy review by tess: rimba mouthgag with o-ring

Bij een gag die je mond open houdt, is al snel de vraag: kan je er ook mee pijpen? Of in elk geval: past er een piemel doorheen. Nou, dat hangt er dus helemaal vanaf. Hoe groot is die piemel, hoe ver duw je met je mond die ring dicht. Ik kan daar dus geen antwoord op geven, want dat zal bij iedereen anders zijn. Maar ook als er geen piemel doorheen past, is deze O-ring gag alsnog super leuk om mee te spelen! Het zou trouwens echt perfect geweest zijn als de ring met drukknoopjes vast zou zitten, zodat je ringen met verschillende groottes er in zou kunnen doen.

Open mond

Bdsm toy review by tess: rimba mouthgag with o-ring Bdsm toy review by tess: rimba mouthgag with o-ring

Een vinger, of een paar vingers, in iemands mond stoppen, zonder dat die daar wat aan kan doen, kan al heel spannend zijn. Of een (kleine) dildo. Natuurlijk kan je ook allerlei vloeistoffen in iemands mond gieten of spugen. Van champagne tot eh.. nou ja, dat mag je zelf bedenken. Maar ook als je verder niks in de mond stopt, voelt het al best wel exposed om je mond zo open te hebben, zonder dat je daar wat aan kan veranderen.

Conclusie

Ik vind deze Rimba Mouth Gag with O-ring echt een super spannend speeltje. Wanneer je into BDSM bent, of je wilt er eens mee experimenteren, dan is dit zeker een aanrader. Hij werkt makkelijk, zit comfortabel en nou ja, het is gewoon geil.

Je kan de Rimba Mouth Gag with O-ring hier bestellen bij bol.com voor 22,95Β 

Tess

Tess heeft voordat ze TessTesst.nl begon bijna tien jaar in verschillende seksshops gewerkt en daar leerde ze superveel over alle soorten seksspeeltjes en zo groeide haar interesse voor seksspeeltjes nog verder.

Seksspeeltjes testen vind ze echt superleuk om te doen en ze hoopt dat het jou helpt om een seksspeeltje te kiezen die bij jou past. Maar ook hoopt ze door open en eerlijk te schrijven over sex toys, BDSM, kink en dus ook seks, dat ze een beetje meehelpt het taboe te doorbreken. Waarom zou dit een onderwerp moeten zijn waar we ons voor moeten schamen? Weg met die schaamte! De meeste mensen hebben seks, de meeste mensen masturberen, dus waarom zouden we dat onbesproken laten?

Tess maakt samen met Daphne de podcast Meet the Kinksters.

1 Reactie

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.