Pixey Exceed v2

19-08-2022

De Pixey Exceed is denk ik best een beruchte wandvibrator, omdat ‘ie zó ontzettend hard kan. Pixey heette vroeger trouwens Fairy, dus het kan zijn dat je de nieuwe naam nog niet kende. Er is nu een vernieuwde versie, de Pixey Exceed v2, en ik kreeg ‘m van O-Products.

Specs

Materiaal: ABS en TPE
Oplaadbaar: nee, hij werkt met snoer
Standjes: traploos verstelbaar
Waterproof: nee
Verkoopprijs: rond de 69 euro, hier te koop bij bol.com 
Is ’t wat? Whoah!

De verpakking en de inhoud

De verpakking van de pixey exceed v2
De achterkant van de verpakking van de pixey exceed v2

Aan de verpakking is niet zoveel veranderd. Het is nog steeds de kenmerkende Pixey doos: zwart wit met een foto van de wandvibrator die er in zit. Met shiny zilveren letters staat er heel groot ‘exceed’ op de doos.

Op de zijkanten en achterkant van de doos vind je informatie over deze krachtige wandvibrator.

In de verpakking vind je natuurlijk de Pixey Exceed v2 zelf en de gebruiksaanwijzing.

Mijn eerste indruk van de Pixey Exceed v2

De pixey exceed v2 in mijn hand
De pixey exceed v2 naast een lipstick

Qua looks is de Pixey Exceed v2 er zeker op vooruit gegaan. De eerste versie was zwart wit en zag er vrij basic uit, maar deze nieuwe versie heeft een veel luxere uitstraling. Het handvat is donkergrijs met rosegold details, ik hou daar van! De kop van de Exceed is niet veranderd. Die is nog steeds wit met nopjes. De kop is gemaakt van TPE, dat is een poreus materiaal en normaalgesproken test ik geen sextoys van poreus materiaal omdat die nooit helemaal hygiënisch schoon te maken zijn. Omdat het hier gaat om een wandvibrator en je die dus niet inbrengt in de vagina, vind ik het wat minder erg.

De Exceed heeft een wieltje waarmee je ‘m bedient. Je zet ‘m aan door aan het wieltje te draaien en hoe verder je draait, hoe harder hij gaat. Super simpel.

De nek van de wandvibrator is best flexibel. Sommige mensen vinden dat een voordeel, anderen juist een nadeel.

Dit is een wandvibrator met een stekker. Je moet ‘m dus altijd inpluggen, maar hierdoor werkt hij ook altijd op volle power. Het snoer is 2,5 meter lang, dus ook als je niet direct naast je bed (of waar je ‘m dan ook wilt gebruiken) een stopcontact hebt, komt het denk ik alsnog wel goed.

De krachtigste vibrator

De nieuwe pixey exceed v2 naast de originele pixey exceed
De bovenkant van de pixey exceed en de pixey exceed v2

De Pixey Exceed staat bekend als de krachtigste vibrator. Nu kan je een heleboel zeggen over vibraties, maar de basis is dat het gaat over hoeveel toeren de motor maakt per minuut. Bij de Pixey Exceed is dat op z’n hardst 14.000 RPM. En dat is écht heel hard. Ter vergelijking, de (grote) Doxy doet maximaal 9000 RPM. Het is wel zo dat je natuurlijk nog verschillende soorten vibraties hebt, de Doxy heeft bijvoorbeeld super diepe vibraties. De Pixey trilt wat minder diep, maar dus wel véél krachtiger.

De test van de Pixey Exceed v2

Het knopje van de pixey exceed v2
De achterkant van de pixey exceed v2

Ik moet eerlijk zeggen dat ik een klein beetje bang was om de Pixey Exceed v2 te gaan testen. Eerder testte ik de originele Pixey Exceed al eens en ik vond ‘m heel heftig. Nu was dat toen ook een vergelijkingstest, waarbij ik alle Pixeys in één keer testte, samen met een vriendin, en tegen de tijd dat we bij de Exceed aankwamen, waren we ook al best gevoelig.

Die vorige keer vond ik de noppen van de Exceed al heftig voelen, maar daar had ik deze keer eigenlijk helemaal geen last van. Ik gebruikte een goede hoeveelheid waterbasis glijmiddel (ik gebruikte Sliquid Organics) en begon voorzichtig mijn test.

Ik merkte gelijk dat ik het draaiwieltje wel echt heel fijn vond. Je hoeft echt niet na te denken, wat fijn is, want als ik aan het masturberen ben, wil ik graag zo min mogelijk nadenken. De vibraties van de Exceed voelen eigenlijk gelijk al lekker. Zo lekker dat mijn angst gelijk als sneeuw voor de zon verdween. Dus zonder schroom draaide ik steeds verder aan het wieltje. In mijn achterhoofd had ik nog wel dat ik bij de eerste versie het hardste standje pijnlijk vond. Maar hee, je moet zo’n wand wel goed testen.

Tot mijn verbazing voelt het hardste standje van de Exceed v2 voor mij echt heel goed. Het is écht heel hard (daar hou ik van), maar niet pijnlijk. Ik heb natuurlijk gelijk de Exceed v1 er bij gepakt, om te testen of mijn clitoris ondertussen misschien gewoon veel meer kan hebben. Maar het hardste standje van de Exceed v1 kan ik nog steeds niet hebben.

Ik vind dit echt een hele positieve verandering, want ik heb de Exceed 1 dus nooit meer gebruikt, omdat ik niet wilde dat het uiteindelijk (per ongeluk) pijnlijk zou worden. Met deze nieuwe Exceed hoef ik daar niet bang voor te zijn.

Harde vibraties doen het heel goed voor mij, dus een orgasme krijgen was niet moeilijk met deze Exceed v2. Hij trilt wel wat minder diep dan de Doxy, maar de enorme kracht compenseert dat zeker. De Pixey Exceed ziet er misschien niet als een krachtpatser uit, maar hij is dat zeker wel!

Als je de Pixey Exceed een tijdje gebruikt, wordt hij wel wat warm. Hij heeft een eigen ontluchtingssysteem, om te zorgen dat ‘ie niet oververhit raakt. Want een motor die zoveel toeren maakt, wordt nu eenmaal warm.

Verder is deze vernieuwde versie van de Exceed net wat groter, is de kabel wat steviger en zijn er aan de binnenkant nog wat dingen veranderd, zodat ‘ie nog beter functioneert. Helemaal goed dus!

Conclusie

Deze Pixey Exceed v2 is echt een super krachtige wandvibrator. Er zijn duidelijk verbeteringen ten opzichte van de Exceed v1 en het hardste standje voelt bij mij niet meer pijnlijk, dus yay! Als je houdt van krachtige vibraties, is deze wandvibrator zeker wat voor jou!

Je kan de Pixey Exceed v2 hier bestellen bij bol.com voor rond de 69 euro 

Tess

Tess heeft voordat ze TessTesst.nl begon bijna tien jaar in verschillende seksshops gewerkt en daar leerde ze superveel over alle soorten seksspeeltjes en zo groeide haar interesse voor seksspeeltjes nog verder.

Seksspeeltjes testen vind ze echt superleuk om te doen en ze hoopt dat het jou helpt om een seksspeeltje te kiezen die bij jou past. Maar ook hoopt ze door open en eerlijk te schrijven over sex toys, BDSM, kink en dus ook seks, dat ze een beetje meehelpt het taboe te doorbreken. Waarom zou dit een onderwerp moeten zijn waar we ons voor moeten schamen? Weg met die schaamte! De meeste mensen hebben seks, de meeste mensen masturberen, dus waarom zouden we dat onbesproken laten?

Tess maakt samen met Daphne de podcast Meet the Kinksters.

1 Reactie

  1. En hoe ‘klonk’ de Pixey? Als het een stroomdraad heeft ben ik altijd bang dat het bets wel rumoerig kan zijn. Als je in een huis woont met meerdere bewoners is dat ook een argument om een toy al-dan-niet te kopen. Want je wilt natuurlijk niet dat je huisgenoten wakker worden van het geluid als je lekker wilt genieten 😉

    Misschien een extra item om in de specs op te nemen?

    Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.