Panthra Shaka Wand Vibrator

12-03-2021

Ik zal het maar gelijk toegeven, ik hou van panterprintjes. Juist omdat het zo fout is, vind ik het helemaal leuk. Dus toen ik de nieuwe Panthra sextoylijn zag bij Easytoys, werd ik daar best wel blij van. Ik kreeg de Panthra Shaka. Een wandvibrator met een heerlijk hysterisch panterprintje. Maar er zijn dus nog meer toys met dit toffe printje!

Specs

Materiaal: Siliconen en ABS-plastic (helemaal bodysafe dus)
Oplaadbaar: Ja
Standjes: 5 snelheden en 2 patronen die je ook in 5 snelheden kan zetten
Waterproof: Spatwaterdicht (IPX5)
Verkoopprijs: 69,95 euro, hier te koop bij Easytoys
Is โ€™t wat? Ja! ROAR!

De verpakking en de inhoud

De panthra shaka voor de verpakking. Dat is een tasje met hetzelfde panterprintje. Er omheen zit een sleeve met een foto en de naam van de toy. De achterkant van de verpakking, je ziet veel tekst op de sleeve. Er voor ligt de panthra shaka zelf, de gebruiksaanwijzing en het oplaadkabeltje.

Ja, ja, voor een panterprintliefhebber is deze verpakking helemaal leuk natuurlijk. Want de Panthra Shaka zit in een panterprint tasje! I love it! Om het tasje zit nog een zwarte sleeve met een foto van de toy en wat nuttige informatie.

Het tasje is ook echt een heel stevig tasje. Ik moet bekennen dat ik โ€˜m nu als make-uptasje gebruik. Maar hij is natuurlijk perfect geschikt om je wand en eventueel nog een ander seksspeeltje of een flesje glijmiddel in te bewaren.

In het tasje vind je, naast de Panthra Shaka Wand, nog een gebruiksaanwijzing en een oplaadkabeltje. Er zit een Panthra stickertje aan het oplaadkabeltje, zodat je โ€˜m altijd makkelijk kan herkennen. Ik hou daar zo van!

Mijn eerste indruk van de Panthra Shaka Wand Vibrator

De panthra shaka naast een lipstick Mijn makeup in het tasje van de panthra shaka

Ik word wel echt blij van een sextoy als de Panthra Shaka. Sextoys zijn fun en mogen er dus ook gewoon wel grappig uitzien. Dit hysterische printje is toch helemaal lekker? Ik vind van wel!

Qua vorm is dit verder best een basic wand vibrator in medium formaat. Er zitten drie knopjes op de wand. Een powerknopje en een omhoog- en omlaagknopje. Het powerknopje gebruik je ook om naar de twee vibratiepatronen te gaan.

De kop is gemaakt van siliconen en voelt daardoor best zacht aan. De โ€˜nekโ€™ onder de kop is redelijk flexibel.

Door het printje is het even zoeken naar het gaatje waar je de lader er in moet prikken, want met dit printje valt zoโ€™n gaatje niet zo erg op. Als je het zoekt: het zit vrij aan de onderkant van het handvat, net boven het Panthra logo.

De Test van de Panthra Shaka Wand Vibrator

De panthera shaka naast een flesje sliquid sassy De panthera shaka in mijn hand, zoals ik 'm vasthou als ik 'm gebruik.

Een beetje glijmiddel is bij een wandvibrator echt wel fijn. Glijmiddel is niet alleen fijn bij toys die je inbrengt, maar ook bij toys die je tegen je vulva aanduwt. Je kan zo ook makkelijker bewegen met de wand vibrator, het glijdt dan allemaal gewoon makkelijk. Het siliconen glijdt van zichzelf niet zo makkelijk, dus yay voor glijmiddel. Ik gebruikte Sliquid want dat is mijn favoriete glijmiddel.

Als een sextoy een beetje een bijzondere look heeft, zoals een pittig panterprintje, dan verwacht ik eigenlijk dat er vooral aandacht aan het uiterlijk besteed is, en misschien wat minder aan hoe โ€˜ie presteert. Maar de Panthra Shaka valt mij echt helemaal niet tegen! De vibraties van deze wand voelen best wel goed! Natuurlijk is het geen Doxy (ook qua prijs niet, natuurlijk), maar hier kan ik โ€™t wel op, hoor.

Roar!

De kop van de panthera shaka wordt op de grond gedrukt en de 'nek' van de toy gebogen. Close-up van de onderkant van de toy, waar je de merknaam ziet en het gaatje waar de lader in moet.

Op de verpakking staat โ€˜Panthera Shaka makes you ROAR with pleasure!โ€™ en nou ja, ik ging er niet van grommen hoor, maar ik vind โ€˜m wel echt heel lekker. Dit is wel een wand vibrator waar ik makkelijk mee kan klaarkomen, want daar zijn de vibraties echt wel goed genoeg voor.

Wat ik ook erg fijn vind, is dat ik gewoon kan duwen met de kop van de Shaka, en dat โ€˜ie dan nog steeds even hard blijft trillen. Veel mensen duwen graag met een wand vibrator tegen hun vulva. Voor mij moet dat niet per se, maar soms vind ik het wel lekker. Veel (wand)vibrators gaan zachter trillen als je gaat duwen, maar deze Shaka dus niet!

De vibraties en de knopjes van de Panthra Shaka

De panthra shaka, met het oplaadkabeltje er in. Je ziet ook het panthra labeltje aan het kabeltje zitten. Met panterprint, natuurlijk. De panthra shaka in mijn hand, je ziet de drie knopjes.

De vibraties zijn, zoals ik al zei, goed. Het is wel dat hoe harder je โ€˜m zet, hoe minder diep de vibraties worden. Ik vind het geluid zelf niet storend, maar hij is niet fluisterstil. De vibraties dringen wel lekker diep door en nou ja, het is gewoon lekker. Ik vind wel de vibraties van bijvoorbeeld de Rosy Gold Nouveau Wand, die zoโ€™n beetje in dezelfde prijscategorie zit, beter. Maar die heeft dan weer niet zoโ€™n kek panterprintje en is een stukje groter.

Ik vind de knopjes ook super fijn. Ze zijn van siliconen en hebben een beetje een deukje. Misschien is dit iets wat je pas belangrijk vind als je hรฉรฉl veel seksspeeltjes hebt, maar ik vind de knopjes en hoe ze voelen en waar ze zitten dus echt belangrijk. Ik wil zonder te kijken ook altijd het juiste knopje makkelijk kunnen vinden. Bij deze knopjes is dat heel duidelijk. Ze zitten dicht genoeg bij elkaar om makkelijk te kunnen voelen welk knopje wat is. Sowieso zijn de knopjes dus heel makkelijk te voelen. En door de deukjes voelt het fijn als je vinger er op ligt, maar dat is misschien een gek dingetje van mij.

Conclusie

Ik vind de Panthra Shaka Wand Vibrator echt wel een fijne wand vibrator. Hij ziet er super fun uit met dat panterprintje en de vibraties zijn best wel goed. Natuurlijk zijn er wand vibrators die betere vibraties hebben, maar de Shaka krijgt een ruime voldoende op dat gebied. Het bewaartasje vind ik ook echt heel tof en verder is eigenlijk gewoon alles prima aan deze wand. Ik vind โ€˜m leuk!

Je kan de Panthra Shaka Wand Vibrator hier bestellen bij Easytoys voor 69,95 euro

Tess

Tess heeft voordat ze TessTesst.nl begon bijna tien jaar in verschillende seksshops gewerkt en daar leerde ze superveel over alle soorten seksspeeltjes en zo groeide haar interesse voor seksspeeltjes nog verder.

Seksspeeltjes testen vind ze echt superleuk om te doen en ze hoopt dat het jou helpt om een seksspeeltje te kiezen die bij jou past. Maar ook hoopt ze door open en eerlijk te schrijven over sex toys, BDSM, kink en dus ook seks, dat ze een beetje meehelpt het taboe te doorbreken. Waarom zou dit een onderwerp moeten zijn waar we ons voor moeten schamen? Weg met die schaamte! De meeste mensen hebben seks, de meeste mensen masturberen, dus waarom zouden we dat onbesproken laten?

Tess maakt samen met Daphne de podcast Meet the Kinksters.

3 Reacties

 1. Ik heb deze Toy ook mogen testen voor easytoys. Het is inderdaad een aanrader. Persoonlijk vind ik het ook fijn dat hij licht van gewicht is. En. .. Hij is multifunctioneel. . Je kunt hier ook heerlijke lichaams/rug massages mee geven of pijnlijke spieren wat verzachten. Mijn man ‘m ook fijn trouwens. Hij had nog nooit een Toy gebruikt, maar dit viel zeker in de smaak. Heeft Jay ‘m ook al een keertje geprobeerd?

  Antwoord
  • Nee, Jay heeft ‘m niet gebruikt. Maar wij hebben ook de luxe dat we hรฉรฉl veel wand vibrators hebben, natuurlijk.

   Antwoord
   • Das ook weer zo. Gek eigenlijk dat ze niet bij alle toys een label aan de oplader doen. Dit is de eerste in mijn collectie die dat heeft en dat is gewoon zoooooooooooooo fijn!

    Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.