Vlog: Op bezoek bij sexshop Euphoria in Heerenveen

17-03-2019

Vlog: Op bezoek bij sexshop Euporia in Heerenveen

Eind vorige maand gingen Jay en ik op bezoek bij Euphoria in Heerenveen, waar ik sprak met Mark, de eigenaar van deze mooie sexshop in Friesland. Hij vertelde hoe hij drie jaar geleden Euphoria oprichtte en geeft ons een rondleiding door de winkel.

Euphoria is een hele mooie, stijlvolle erotiekwinkel in Heerenveen, midden in een winkelstraat. Je vindt er echt een super uitgebreid assortiment en de meeste toys zijn ook nog eens bodysafe. Daar maak je mij natuurlijk altijd blij mee. Mark vertelt ons over mensen die voor het eerst een sexshop bezoeken en dat het eigenlijk allemaal vooral niet zo spannend is.

Benieuwd hoe Euphoria er uit ziet en wat Mark allemaal te vertellen had? Check dan nu de vlog.

Klik op de afbeelding om de vlog te bekijken.

 

Als je nog niet geabonneerd bent op mijn YouTube kanaal, zou ik het echt enorm leuk vinden als je dat nu wilt doen. Je kan dat doen doorΒ hier te klikken. En als je dit een leuke vlog vind, vergeet dan ook niet even op het duimpje omhoog te drukken op YouTube!

Alle seksspeeltjes die je in de vlog zag kan je natuurlijk kopen bij Euphoria in Heerenveen, maar ze zijn ook online te bestellen in de webshop van Euphoria.

 

Tess

Tess heeft voordat ze TessTesst.nl begon bijna tien jaar in verschillende seksshops gewerkt en daar leerde ze superveel over alle soorten seksspeeltjes en zo groeide haar interesse voor seksspeeltjes nog verder.

Seksspeeltjes testen vind ze echt superleuk om te doen en ze hoopt dat het jou helpt om een seksspeeltje te kiezen die bij jou past. Maar ook hoopt ze door open en eerlijk te schrijven over sex toys, BDSM, kink en dus ook seks, dat ze een beetje meehelpt het taboe te doorbreken. Waarom zou dit een onderwerp moeten zijn waar we ons voor moeten schamen? Weg met die schaamte! De meeste mensen hebben seks, de meeste mensen masturberen, dus waarom zouden we dat onbesproken laten?

Tess maakt samen met Daphne de podcast Meet the Kinksters.

2 Reacties

  1. Heel leuk filmpje van een prachtige winkel! Fijn dat het in alle openheid is en er fris uit ziet. Divers assortiment en volgens mij ook goed advies. En ook nog bij mij in de buurt dus daar ga ik zeker nog een keer een bezoek aan brengen.

    Antwoord
  2. Wat een geweldig leuke shop ( en wat is Mark leuk!!) Ik ga er een keer voor omrijden.

    Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.