New Nexus Revo Intense | Prostaat Stimulator review

10-07-2019

Ik kreeg van Nexus de New Nexus Revo Intense in ruil voor een eerlijk review. Nexus heeft namelijk zijn hele lijn Revo in het nieuw gestoken (vandaar dus new) en naar eigen zeggen hun klassiekers “nog” beter gemaakt.

Nexus Revo

Voor het geval je de Nexus Revo niet kent, het is een prostaat stimulator, ja echt, met een roterende kop voor de “come hither” sensatie die je bijvoorbeeld ook van de Lelo Loki Wave kent. Verder is de Nexus Revo voorzien van een vibrerend stuk dat je perineum zou moeten stimuleren.

Een revo is geen revo, twee revo is een half revo, drie revo is een paasrevo

Dit stukje zou een beetje de verwarring moeten weghalen over hoe het nou precies met de Nexus Revo lijn, want nou ja, ik persoonlijk vond het al verwarrend, en ik kan mij goed voorstellen dat jij, mijn trouwe lezer dat ook bent.

De New Nexus Revo is eigenlijk de Nexus Revo 3 (ook al mag je dat marketingtechnisch niet zeggen). De allereerste Nexus Revo was namelijk een exemplaar dat nog op batterijen werkte (ja I know, batterijen, hoe 300 na christus is dat!). De opvolger de eerste USB oplaadbare Nexus Revo is dus de Nexus Revo 2 (maar wordt eigenlijk door velen de Nexus Revo genoemd), en dan is er nu de de New Nexus Revo, die buiten USB oplaadbaar ook nog eens voor ongeveer 30 minuten waterdicht is.

Buiten de drie, ik noem ze maar even form factors (das nerd speak voor manier van bouwen, grootte etc). Zijn er ook nog verschillende uitvoeringen van New Nexus Revo. Zo is er dus de New Nexus Revo, de New Nexus Revo intense (dat is mijn review exemplaar) en de New Nexus Revo Stealth.

Het verschil? De “gewone” Revo (zonder extra bijnaam) is een unit zonder afstandsbediening, de Stealth is dezelfde unit maar dan met een kleine afstandsbediening die je kan verstoppen in je hand palm (want dat kan je met een Nexus Revo gewoon echt niet) en de Nexus Revo Intense is zo gemaakt dat hij zo stevig blijft zitten dat de stimulatie extra intens is.

Volg je mij nog? Ik mijzelf net aan, dus ik snap het als je bovenstaande even buiten beschouwing zou willen laten.

New Nexus Revo Intense

Ik heb dus de intense versie van de New Nexus Revo, want ik dacht, nou ja, ik ben nogal kritisch, laat ik maar gaan voor het intense stuk, dat softcore is niet altijd per se voor mij.

En dus kreeg ik van Nexus de New Nexus Revo Intense opgestuurd. Deze Intense ziet er net even iets anders uit dan een gewone versie omdat het perineum deel niet “omhoog” loopt maar iets meer naar beneden waardoor je het hele speeltje net ff iets dieper kan inbrengen, en in theorie het geheel zo “op slot” kan zetten zodat de sensatie NOG intenser is.

Ook zijn de kop en de schacht net ff iets anders gevormd waardoor deze kop veel directer (en “harder”) je prostaat kan stimuleren.

Onder op de New Nexus Revo Intense zitten twee knoppen, een om de rotatie van de kop mee te bedienen en een knop om de vibraties mee te bedienen (dat is overigens ook meteen de aan en uit knop).

Verder is de New Nexus Revo Intense dus USB oplaadbaar via een magneetaansluiting die met een USB-kabel werkt.

De New Nexus Revo Intense is overigens voorzien van goede dikke laag premium (zwart) siliconen.

De New Nexus Revo Intense in de doos.

Mocht je overigens na mijn review dit seksspeeltje willen gaan aanschaffen moet je dus met al die versies wel even opletten welke je nu aanschaft.

Op de doos van de New Nexus Revo Intense staat namelijk niet dat het de nieuwe versie is, want nee, dat zou te duidelijk zijn.

Nexus heeft ervoor gekozen om de doos wel op bepaalde punten aan te passen zodat het je (uiteindelijk) duidelijk zou moeten zijn dat je de nieuwe versie en niet de “oude” versie aanschaft, maar echt duidelijk is dat niet per se.

De doos van de New Nexus Revo Intense heeft een zwarte voorkant en achterkant en blauwe zijkanten. Dat had zijn voorganger ook.

Voorop op de doos staat een plaatje van de New Nexus Revo Intense met daaroverheen gedrukt (in outlines) het woord “intense”, rechts bovenin staat de “stempel” Improved. Ook staan de woorden Nexus® en Revo nu onder elkaar links bovenin (op de oude doos stond dat naast elkaar).

Enfin, allemaal subtiele hints dat er iets anders is, maar op het eerste oog vind ik het persoonlijk totaal niet duidelijk.

Zoveel heb ik nog nooit getikt over de buitenkant van een doos geloof ik, maar het lijkt mij wel belangrijk om dit toch duidelijk aan jullie te maken.

New nexus revo intense

Maar dan nu verder wat er in de doos zit:

Natuurlijk de New Nexus Revo Intense in een “velour” blister en onder die blister een handleiding, een USB-oplaadkabel (een kant USB A, de andere de magneetaansluiting), en een opbergzakje voor je New Nexus Revo Intense; zo’n zakje is een toevoeging waarvan ik persoonlijk vind dat elke seksspeeltjesmaker het verplicht zou moeten toevoegen.

Want hoe ruim je anders netjes je seksspeeltjes op? Daarbij biedt het de maker ook meteen de kans om (subtiel) nog even reclame te maken voor zichzelf.

De New Nexus Revo Intense getest

Ik wil beginnen te zeggen dat ik eigenlijk vindt dat alle mechanische prostaat stimulatoren, of die nou vibreren of roteren, of wat dan ook, gewoon altijd met een afstandsbediening moeten worden gemaakt.

En ja, ik weet dan kost zo’n speeltje meteen meer (een revo vs revo stealth (met AB) scheelt zo 30 euro), maar zeker als je zoals ik, voornamelijk je stimulators solo gebruikt is knopjes bedienen van een apparaat dat je anaal hebt ingebracht gewoon echt fucking onhandig.

Maar goed de New Nexus Revo Intense heeft dus geen afstandsbediening, en maar 2 bedieningsknoppen, aan de onderkant, dus ik wist al dat de nodige acrobatiek nodig zou zijn voor de bediening.

Met wat Pjur Analyse Me glijmiddel is het inbrengen van de New Nexus Revo Intense eigenlijk geen moeite, ondanks dat de toy niet heel erg smal is. Al met al voelt het vrij comfortabel, hoewel ik niet echt het “locked” gevoel krijg omdat de onderkant van dit seksspeeltje wijd uitloopt naar het perineum gedeelte en mijn kringspier er niet omheen kan “ontspannen”.

Ik kreeg overigens de vraag of ik na het inbrengen altijd meteen aan de gang ga of soms even op adem moet komen of hoe ik dat doe. En het antwoord is: Ik luister heel erg naar mijn lichaam, soms is er niets aan de hand en kan ik meteen aan de gang. Soms doet het inbrengen “een beetje pijn” dan blijf ik even rustig liggen, en soms, dan gaat het gewoon niet, dat kan afhangen van de grootte van het speeltje, maar ook aan de staat van mijzelf, ben ik moe, heb ik stress, denk ik, nu fucking ff niet, of zegt mijn lichaam dat.

Het zijn allemaal factoren die meespelen en soms wil het niet, en dat is okee.

In dit geval moest ik na het eerste inbrengen even bijkomen, voornamelijk omdat de kop van de New Nexus Revo Intense meteen mijn prostaat raakte, en dat doet dingen met mijn lichaam, lekkere dingen, maar zó lekker, dat ik meestal een beetje de draad kwijt raak en ik dus gewoon even “in het moment” (ja barf, I know, maar hoe omschrijf ik het anders?) moet blijven en na een paar minuten vanzelf weer verder kan.

Na een paar minuten begin ik aan mijn tests, ik merk al snel dat de knopjes bedienen, zoals ik al voorspeld had, echt heel erg rottig gaat. Met moeite vind ik het knopje voor de rotatie (denk ik), maar ik druk er op, ik hoor klik, maar er gebeurt niets…

New nexus revo intense

Oh ja, ik was vergeten om voor het inbrengen de New Nexus Revo Intense aan te zetten door eenmaal op de vibratie knop te drukken.

Dus nu de keuze, haal ik dit seksspeeltje helemaal uit mijn kont of ga ik vissen naar het knopje. Ik besluit het laatste, en na wat geklooi, weer een klik en niets, maar deze zie ik een vage groene gloed van de groene leds die achter de knopjes verstopt zitten, ze zijn niet heel fel, maar in een donkere kamer zijn ze niet bepaald discreet zeg maar.

Ik dacht nog, “jetzt gehts loss!” maar doordat ik nog een keer klikte ging eerst de vibratie aan, en nou ja, het buzzed er op los, als een heel erg mistroostige, maar toch best boze bij zoemt de New Nexus Revo Intense door de standjes heen, buzzy vibraties…ik kan het niet. En dit stukje valt dus tegen.

Om de vibraties weer helemaal uit te zetten moet ik echter door het hele spectrum van vibraties heen, dus steady zacht tot steady hard (maar buzzy en mistroostig) tot stotterende bij, en een stand die ik eigenlijk meer vind klinken als een soort formule 1 wagen nabootsing met behulp van een Kazoo. Het voelt niet lekker en het klinkt fucking irritant.

Eindelijk is er weer stilte een geen vibratie meer, maar ik heb blijkbaar te lang ingehouden, want het rotatie knopje doet het niet meer en ik heb de hele unit dus uitgezet. Echt hoor!

Na wat geklooi en een hoop tasten zag ik de groene gloed weer tussen mijn benen opdoemen en kon ik op zoek naar het rotatieknopje.

Ik druk erop, ik hoor een klik, en meteen merk ik dat de naam intense (muv de vibraties) toch niet zo heel misplaatst zijn. De druk op mijn prostaat wordt opgevoerd en verminderd, opgevoerd en verminderd, mijn lijf siddert, dit voelt echt heel erg lekker. Ik ontspan meteen. Maar daardoor raakt de “lock” een beetje zijn kracht kwijt, en met een vloeiende hoelahoep beweging duwt de New Nexus Revo Intense zichzelf uit mij. Fuck!

Ik duw de New Nexus Revo Intense terug naar binnen, en druk ook meteen nogmaals op de rotatie knop, de rotaties gaan sneller, de sensatie is dezelfde maar sneller. Dit is zo lekker. Maar ik ontspan mijn kringspier weer en met de gratie van een Hawaiiaanse danser probeert de New Nexus Revo Intense zich weer een baan naar buiten te dansen.

Ik duw hem terug en duw weer op de rotatieknop, de rotaties gaan de andere kant op, dat is toch weer een andere (en lekkere) sensatie, een volgende druk voert ook dit tempo op. Ik mis eigenlijk gewoon 4 verschillende rotatiesnelheden, en zou “de andere kant op” daar graag voor opofferen.

Ik had de hoop dat de rotatie omdraaien ook de ontsnappingsdrang van deze stimulator zou tegengaan, maar helaas, ook hier wordt er gracieus een poging gewaagd mijn anus te verlaten.

Hoe houd ik dit ding nou op de plek waar het het lekkerst is?

De unit op zijn plaats houden met mijn kringspier kan op zich, maar eerlijk gezegd wil ik niet constant alles blijven aanspannen, ik wil liever liggen en loom genieten van de sensatie.

Maar daarvoor is dan zonder kringspier wel enige druk van een hand voor nodig, mijn hand, maar ja, op die plek is het niet helemaal lekker vasthouden, en al snel krijg ik een slapende hand.

Erop zitten! Dat is de oplossing! Maar eerlijk gezegd zit het niet heel lekker, ook niet op een bed, en dus, nou ja, eigenlijk ben ik een beetje teleurgesteld.

Maar als de New Nexus Revo Intense op de juiste plaats zit, en wordt gehouden is het echt hemels.

Hoe dan?!

Is deze toy dan eigenlijk niet gemaakt voor solo gebruik? Ik denk dat dat de (nare) conclusie is.

New nexus revo intense

Conclusie

De New Nexus Revo Intense is zeker een intense prostaat stimulator, hoewel de vibraties eigenlijk niet meer van deze tijd zijn, voor mij veel te buzzy en sowieso niet krachtig genoeg. De rotaties daarentegen zijn echt hemels, hoewel het op zijn plaats houden van de stimulator als je in je eentje bent eigenlijk gewoon ondoenlijk is. En dat is echt ZO enorm zonde. Ik ga er nog wel meer mee experimenteren, dus wellicht dat een update nog volgt.

Mocht je echter deze New Nexus Revo Intense met zijn tweeën gaan gebruiken dan kan ik hem alleen maar aanraden, niet om de vibraties natuurlijk. Maar je partners prostaat wordt diep gelukkig als jij deze toy gewoon voor ze op de juiste plaats houdt, en met gemak ook de knopjes goed kan bedienen.

Is het dus een aanrader? Voor partner play (mits een van de partners een prostaat heeft) oh zeker.

In je eentje?

Ik weet het niet, misschien dat ik het gewoon nog niet kan, maar echt makkelijk op zijn plaats blijft de New Nexus Revo Intense niet. Dat is dus wel iets om te overwegen mocht je hem willen aanschaffen.

Je koopt de New Nexus Revo Intense voor 120 pond bij Nexus zelf

Op het moment van schrijven van deze review is de new nexus revo stealth nog niet te koop in Nederland (voor zover ik begrijp omdat ze sneller verkopen dan dat ze te krijgen zijn.)

Jay

Jay is de persoon achter Tess Tesst die verantwoordelijk is voor het testen van, en schrijven over seksspeeltjes die gericht zijn op de penis en de prostaat.

Omdat Jay ook kinkster is zal hij van tijd tot tijd ook een review of artikel schrijven over Kink en BDSM en alles wat daar bij komt kijken

Buiten zijn talent voor testen en schrijven over seks, seksualiteit, BDSM en natuurlijk seksspeeltjes, is hij ook verantwoordelijk voor het technisch onderhoud, de marketing en nog veel meer andere zaken binnen Tess Tesst en veel andere websites van zijn klanten.

4 Reacties

 1. wanneer volgt een review van de Aneros Vice2? Kan m niet proberen als vrouw, lijkt me leuke toy voor mijn vriend

  Antwoord
  • Ik zal eens bij Aneros navragen of we wat kunnen regelen 🙂

   Antwoord
 2. Vanaf februari 2020 geen prostate stimilator tes(s)ts meet gezien op jullie site! Jullie hebben zeker last van coronastress, haha?
  Hoe dan ook, Nexus heeft in de Revo reeks een nieuw speeltje, de Nexus Revo Extreme. Deze prostate stimulator is nog nauwelijks getest, maar de weinige reviews zijn vrijwel allemaal positief.
  Durf jij het aan om dit grootste speeltje uit de Nexus reeks te testen?

  Antwoord
  • Ik zie de samenhang tussen corona en prostaat stimulators niet helemaal. En ik denk ook niet dat Jay bepaalde speeltjes niet ‘durft’ te testen.
   Maar zoals je wellicht zal begrijpen, werken wij met ons lichaam. Het is allemaal best wel intiem. We testen de producten die wij op dat moment beschikbaar hebben én die op dat moment voor ons fijn voelen.
   Wanneer je een review over een bepaald product zou willen zien, dan kan je daar altijd om vragen. Maar ik zou je dan wel aanraden om dat iets sympathieker te vragen dan dit. Het is natuurlijk platte tekst, dus misschien dat je het heel anders bedoelt, maar het komt niet heel leuk over. Ik ben Jay natuurlijk niet, maar op deze manier zou ik er zelf niet zoveel zin in hebben.

   Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.