MyStim Heart’s Desire

27-10-2023

Een kleine, piramidevormige vibrator ziet er sowieso al bijzonder uit. Maar deze vibrator heeft niet alleen een bijzondere vorm, maar ook een bijzondere functie. De MyStim Heart’s Desire stimuleert niet alleen met vibraties, maar ook met e-stim, oftewel electrostimulatie.

Specs

Materiaal: siliconen en ABS (bodysafe)
Oplaadbaar: ja
Standjes: 8 vibratiestandjes (waarvan 3 steady) en 6 e-stim standjes
Waterproof: nee
Verkoopprijs: 119,90 euro, hier te koop bij MEO
Is ’t wat? Ehm, ik vind het een beetje eng.

De verpakking en de inhoud

De voorkant van de verpakking van de mystim heart’s desire De achterkant en de inhoud van de verpakking van de mystim heart’s desire.

De MyStim verpakkingen zijn altijd best wel herkenbaar en opvallend. De MyStim Heart’s Desire zit in een zwarte doos met kleurrijke details en natuurlijk kunnen een paar foto’s van de toy niet ontbreken. Op de verpakking vind je ook wat informatie over deze bijzondere sextoy.

In de doos vind je natuurlijk de MyStim Heart’s Desire zelf, maar ook een gebruiksaanwijzing en het oplaadkabeltje. Normaal ben ik redelijk laks met het lezen van gebruiksaanwijzingen, omdat het allemaal best vanzelfsprekend is, maar in het geval van een e-stim speeltje, lees ik de gebruiksaanwijzing wel goed door.

Mijn eerste indruk van de MyStim Heart’s Desire

De mystim heart’s desire  naast een lipstick. De mystim heart’s desire  in mijn hand.

Ik vind de vorm van de MyStim Heart’s Desire echt heel leuk. Het gedeelte van de toy dat je gebruikt ziet er uit als een combinatie tussen een piramide en een soort bloem. Ik vind het leuk en origineel. Deze toy is zo gemaakt dat je ‘m tussen je vingers kan schuiven, en zo kan je heel makkelijk over jouw, of iemand anders’ lichaam glijden. Op de andere kant van de toy vind je de knopjes. Er is één knopje voor de vibratiestanden, daarmee zet je die aan én klik je door de standjes heen. Dan is er een knopje om de e-stim aan te zetten. Met dit knopje klik je ook door de verschillende e-stim standjes. Dan heb je nog een plus- en minknopje om de e-stim harder en zachter te zetten.

Het speeltje past heel fijn tussen mijn vingers, maar zelf vind ik het in de praktijk meestal niet de fijnste manier om een toy zo vast te houden. Het siliconen trekt wel veel kleine stofjes aan.

De test van de MyStim Heart’s Desire

De mystim heart’s desire  naast goldfather glijmiddel. Mystim heart’s desire  in mijn hand, van de zijkant gezien.

Ik wilde deze sextoy heel graag testen. Dus je zou verwachten dat ik dat ook gelijk zou doen wanneer ik ‘m kreeg. Maar nee. Ineens vond ik het toch wel eng. E-stim vind ik altijd wel een beetje eng, maar ondertussen weet ik óók dat ik dat vaak toch wel heel lekker vind. Maar e-stim voor mijn vulva, misschien wel mijn clitoris? Ik weet het niet! Ineens voelde het gewoon te eng, eigenlijk. Daarom bleef de MyStim Heart’s Desire toch even achterin mijn kast liggen, tot ik genoeg moed verzameld had.

Ik begon met het goed doorlezen van de gebruiksaanwijzing. Die is gelukkig heel duidelijk en uitgebreid genoeg. Het was me alleen niet helemaal duidelijk wat het zesde e-stim standje nu zo bijzonder maakt, want die is blijkbaar speciaal voor stimulering van de doorbloeding. Maar waarom dit zo is, of hoe dat werkt, dat staat er niet.

Ook staat er dat de MyStim Heart’s Desire een bipolair seksspeeltje is, wat inhoudt dat hij twee geleidende vlakken heeft, aan de zijkanten van de toy, waartussen de stroom heen en weer stroomt. Ik geef toe, ik weet echt niet zoveel van hoe dit werkt. Jay is echt de expert op dit gebied en ik loop wat achter. Maar ik vond het bijvoorbeeld dus al spannend dat ik niet wist welke zijkanten dan de geleidende vlakken hadden. Er zijn drie zijkanten, waarvan twee dus goed contact moeten maken met je huid, anders werkt het niet. Als je goed kijkt, zie je op twee zijkanten een iets meer shiny oppervlak. Dit zijn de twee geleidende kanten. Maar je moet wel goed kijken. In een donkere slaapkamer, of wanneer de toy al tegen je lichaam zit, zal je dit niet zo makkelijk kunnen zien.

Om de stroom nog beter te laten geleiden, gebruikte ik wat MyStim Goldfather glijmiddel. Dit glijmiddel bevat geen irriterende ingrediënten en is speciaal geschikt voor e-stim.

Best wel zenuwachtig zette ik de MyStim Heart’s Desire aan. Het is de bedoeling dat je de toy al tegen je lichaam aan hebt, als je ‘m aanzet. Wat het voor mij nog enger maakt, want ik ben dan toch extra bang dat ik op het verkeerde knopje druk. In de eerste instantie voelde ik nog niks, maar al snel kwam ik er achter dat ik de toy iets anders tegen mijn vulva moest houden, zodat de juiste zijkanten contact maakten. Ik voelde een lichte buzz door mijn vulvalippen. Het was nog heel zachtjes, maar toch schrok ik. Ik weet ook niet waarom ik zo ben. Ik probeerde wat verschillende standjes, maar merkte dat ik het gewoon wel echt eng vond.

Je hebt geen manier om te zien op welk standje hij eigenlijk staat. Je ziet een lampje branden, en dat is het. Of hij zacht of hard staat, kan je alleen maar voelen. Dat maakt voor mij dat ik het nóg enger zou vinden om deze toy met een partner te gebruiken. De ander weet dan eigenlijk helemaal niet wat die aan het doen is en op welk standje hij staat.

Er is één standje wat een soort korte pulsjes geeft. Het voelt als kleine tikjes tegen mijn vulvalippen. Dat was eigenlijk het enige standje waar ik écht van kon genieten. Het voelde als een ‘tappende’ sensatie, een beetje als een zachte massage van mijn vulvalippen. Het was eigenlijk heel relaxed en licht stimulerend. Ik werd hier niet heel opgewonden van, maar het voelde écht aangenaam en ook niet eng. Dit standje vond ik echt niet eng. Standjes waarbij de intensiteit wisselt, dus van zacht naar iets harder en weer terug, vond ik juist wél eng. Maar ook gewoon de steady ‘buzz’ vond ik dus een beetje eng. Maar dat is wel echt iets wat aan mij ligt, omdat ik niet zo vaak e-stim gebruik en al zeker niet bij mijn vulva.

De MyStim Heart’s Desire als vibrator

Mystim heart’s desire van de zijkant gezien. Mystim heart’s desire  naast het gebruiksaanwijzing boekje.

Natuurlijk kan je de MyStim Heart’s Desire ook als vibrator gebruiken. Dat is een stuk minder eng! Ik vind de vorm hiervoor ook echt wel leuk. Zo’n piramide met een uitstekend nopje in het midden. De vibraties zijn best oké. Niet supergoed, maar wel goed genoeg. Ik vond het fijn voelen om met deze toy heen en weer te bewegen over mijn vulvalippen naar mijn clitoris. Dat nopje en die aflopende zijvlakken voelen samen echt wel heel fijn!

Conclusie

De MyStim Heart’s Desire is wel echt een spannend speeltje, voor mij misschien net wat te spannend. Ik vind het lastig dat je niet kan zien op welk standje hij staat, dat maakt het voor mij enger. Er zijn verschillende e-stim standjes, waarvan ik het standje met de losse pulsjes leuk en lekker vind.
Als vibrator is deze toy door zijn vorm ook wel interessant. Ook voor mensen die moeite hebben met het vasthouden van een toy, is deze vorm handig omdat je ‘m tussen je vingers kan schuiven.

Je kan de MyStim Heart’s Desire hier bestellen bij MEO voor 119,90 euro

Tess

Tess heeft voordat ze TessTesst.nl begon bijna tien jaar in verschillende seksshops gewerkt en daar leerde ze superveel over alle soorten seksspeeltjes en zo groeide haar interesse voor seksspeeltjes nog verder.

Seksspeeltjes testen vind ze echt superleuk om te doen en ze hoopt dat het jou helpt om een seksspeeltje te kiezen die bij jou past. Maar ook hoopt ze door open en eerlijk te schrijven over sex toys, BDSM, kink en dus ook seks, dat ze een beetje meehelpt het taboe te doorbreken. Waarom zou dit een onderwerp moeten zijn waar we ons voor moeten schamen? Weg met die schaamte! De meeste mensen hebben seks, de meeste mensen masturberen, dus waarom zouden we dat onbesproken laten?

Tess maakt samen met Daphne de podcast Meet the Kinksters.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.