Mr. Member Power Vibrating Penis Sleeve

01-12-2023

De afgelopen jaren heb ik écht heel veel seksspeeltjes getest, maar een penis sleeve had ik nog niet gehad. Dus het leek me interessant om eens te proberen hoe dat zou zijn. Altijd in om iets nieuws te proberen! Van Sinful kreeg ik de Mr. Member Power Vibrating Penis Sleeve. Een vibrerende,  siliconen sleeve voor om de penis, waarmee je penetratie-seks kan hebben.

Specs

Materiaal: siliconen (bodysafe)
Oplaadbaar: ja
Standjes: 10 standjes, waarvan 3 steady
Waterproof:
Verkoopprijs: 39,99 euro, hier te koop bij Sinful 
Is ’t wat? Beetje vreemd (maar wel lekker).

Sextoys tijdens de seks

Eigenlijk ben ik dus helemaal niet zo’n fan van seksspeeltjes die je echt tijdens het neuken moet gebruiken. Ik vind het vaak zo’n gedoe. Seks draait voor mij niet alleen om penetratie, er zijn zoveel leuke, lekkere, geile dingen om te doen. Penetratie is daar slechts één onderdeel van. Een heel lekker onderdeel, als je het mij vraagt, maar het hele concept van voorspel en naspel, met daartussen dan ‘de daad’ waar het allemaal om draait, is toch wel echt achterhaald.

Maar, voor mij loopt seks zoals het loopt. Je doet waar je samen zin in hebt, wanneer je daar zin in hebt. Gewoon, spontaan omdat het gaat zoals het gaat. En daar kunnen prima seksspeeltjes bij, als het zo uitkomt. Maar als je een seksspeeltje hebt voor bij de penetratie, is het vaak zo’n gedoe. En dan is die ‘flow’ ineens weg. Vind ik jammer. Daarom hou ik niet zo van dat soort seksspeeltjes.

De Mr. Member Power Vibrating Penis Sleeve

Toch was ik heel nieuwsgierig naar deze Mr. Member Power Vibrating Penis Sleeve. Wat een lange naam, trouwens. Maar ik had geen ongelijk over wat een gedoe het was. De sleeve is helemaal gemaakt van siliconen. Wat fijn is, want dat is een niet-poreus, bodysafe materiaal. Hoewel het siliconen een klein beetje stretch heeft, is het toch niet zo flexibel. Er zit een ring aan vast, die om de ballen moet. Hierdoor blijft de sleeve netjes op z’n plaats zitten tijdens gebruik.

Hoe krijg je de Mr. Member Power Vibrating Penis Sleeve om?

Om de sleeve om te krijgen, was nog wel een ding. Het was echt even proberen hoe dat nu eigenlijk moest. Wat het beste werkte was: waterbasis glijmiddel gebruiken in de ring en sleeve, staan, dan de ring voor de ballen zo ver mogelijk uitrekken, ballen er door, dan de penis in de sleeve proppen. Dit gaat het beste als de penis nog niet helemaal stijf is. En wees ook voorbereid op rare geluiden. Wat een sleeve vol met lucht en een beetje glijmiddel, waar je wat instopt, daar komen geluiden uit. We hebben wel gelachen.

Om de sleeve te gebruiken, moet de penis juist wél stijf zijn, anders is de sleeve niet stevig genoeg. Alleen de top van de sleeve is solide.

Op de voorkant van de sleeve, net achter de eikel, zit een knopje. Daarmee kan je ‘m aanzetten en door de standjes klikken. Maar gelukkig zit er ook een afstandsbediening bij. Wel zo handig.

De sleeve maakt de penis langer en een beetje dikker. En dan heb je ook nog de vi,braties. Die zijn best goed, vrij diep en krachtig. De vorm van de eikel van de sleeve vind ik ook fijn, hij heeft een goede ribbel, wat veel stimulatie geeft.

De Mr. Member Power Vibrating Penis Sleeve getest

Het was best vreemd om seks te hebben met de Mr. Member Penis Sleeve. Zo’n siliconen sleeve voelt totaal anders dan een echte penis. Het voelt als een vibrator, maar dan met een echt persoon er aan. Dat vond ik best wel gek.  Daardoor voelde het ergens ook wel wat afstandelijk. Dat had ik eigenlijk niet verwacht. Ik heb normaal met sextoys nooit dat ik er over nadenk dat het anders voelt, ofzo. Maar zo aan een echt mens vast, met wie je seks aan het hebben bent, voelde het toch wat vreemd.

Máár, vreemd kan ook gewoon lekker zijn. Want de vorm, het formaat en de vibraties zijn dus wél heel stimulerend. Dat werkte allemaal wel echt heel goed. Het was wel een beetje opletten, omdat de lengte dus wel echt een stukje langer wordt, en ik vind stoten tegen mijn baarmoedermond nooit echt lekker voelen. Dus een beetje voorzichtigheid was wel geboden. Maar afgezien daarvan, voelde het wel echt goed. Vreemd, maar goed.

Omdat de sleeve best dik is en een solide voorkant heeft, is het voor degene met de penis allemaal vrij ongevoelig. Natuurlijk komt er wel wat vibratie ook door naar de penis, maar dat is vrij minimaal qua stimulatie. Wat dat betreft kan je dit het beste vergelijken met een voorbinddildo. En daar kan je denk ik ook best wel leuke scenario’s mee bedenken, als je daar voor in bent.

Conclusie

De Mr. Member Power Vibrating Penis Sleeve werkt goed. Het is een gedoetje om ‘m om te krijgen, maar als ‘ie zit, dan blijft ‘ie ook zitten. Het maakt de penis dikker en langer en de vibraties voelen fijn. Het voelt wel een beetje vreemd om seks met een echt persoon te hebben, terwijl het zo erg voelt als een sextoy. De combinatie werkt wat vervreemdend, maar het voelt allemaal wél heel stimulerend. Voor degene met de vagina dan, want degene met de penis voelt juist weinig tot niets.

Je kan de Mr. Member Power Vibrating Penis Sleeve hier bestellen bij Sinful voor 39,99 euro

Tess

Tess heeft voordat ze TessTesst.nl begon bijna tien jaar in verschillende seksshops gewerkt en daar leerde ze superveel over alle soorten seksspeeltjes en zo groeide haar interesse voor seksspeeltjes nog verder.

Seksspeeltjes testen vind ze echt superleuk om te doen en ze hoopt dat het jou helpt om een seksspeeltje te kiezen die bij jou past. Maar ook hoopt ze door open en eerlijk te schrijven over sex toys, BDSM, kink en dus ook seks, dat ze een beetje meehelpt het taboe te doorbreken. Waarom zou dit een onderwerp moeten zijn waar we ons voor moeten schamen? Weg met die schaamte! De meeste mensen hebben seks, de meeste mensen masturberen, dus waarom zouden we dat onbesproken laten?

Tess maakt samen met Daphne de podcast Meet the Kinksters.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.