Mister B Premium Deep Throat Trainer Gag Kit

24-01-2022

Deepthroaten, het is een skill. Eentje die je moet oefenen. En dat kan je natuurlijk doen door gewoon te gaan deepthroaten met een echte penis, maar je kan er ook hulpmiddelen voor gebruiken. Zoals deze Mister B Premium Deep Throat Trainer Gag Kit. Ja, ook de naam is een hele mond vol. Ik kreeg ‘m van Mister B.

Specs

Materiaal: leer en siliconen
Verkoopprijs: 129 euro, hier te koop bij Mister B
Is ’t wat? Ja, maar het is wel moeilijk!

Mijn eerste indruk van de Mister B Premium Deep Throat Trainer Gag Kit

De  mister b deepthroat trainer gag  in mijn hand. Een van de mini dildo's van de  mister b deepthroat trainer gag  in mijn hand.

De Deep Throat Trainer Gag zit verpakt in een plastic zak, dus daar is niet zoveel over te zeggen. BDSM-toys hebben vaak geen echte verpakking en wat mij betreft is dat ook prima. Die gooi je meestal toch weg. Het is niet iets wat je in de doos zou bewaren, lijkt me.

De Deep Throat Trainer Gag bestaat eigenlijk uit verschillende elementen. Je hebt het leren riempje met slotgesp. Je kan dus een hangslotje door het gespje halen, waardoor ‘ie niet zomaar open gemaakt kan worden. Dan heb je een rechthoekig stuk gevoerd leer en drie siliconen gags in de vorm van penissen. De gags zijn er in drie maten: zes, acht en tien centimeter.

De gag ziet er goed uit. Ik hou van de geur van leer. Als je vegan bent, is dit echt niks voor jou, maar ik vind dat dus heel lekker ruiken. Dat de gags zelf van siliconen zijn, vind ik ook fijn, want dat betekent dat ze niet poreus zijn. Wel zo hygiënisch.

Hoe gebruik je de Mister B Premium Deep Throat Trainer Gag Kit?

Een van de dildo's in mijn hand. Close-up van het riempje met het mister b logo.

Je kan de penisgags verwisselen. Je kan zelf bepalen welke maat je wilt gebruiken. Of als je in een BDSM-relatie zit, is het misschien je dominant die bepaalt welke maat je gaat gebruiken. Maar in principe is dus het idee dat je begint met de kleinste maat penis en dat je zo kan oefenen om steeds een grotere maat te kunnen hebben.

Het verwisselen is vrij simpel. Je trekt het riempje gewoon door de openingen van het rechthoekige leren deel en door de openingen in het siliconen bij de penisgag. Dan wissel je die om en doe je het riempje er weer door. Zo gedaan!

Hoewel de gesp dus een slotgesp is, zou ik zelf wel even goed bedenken of je deze functie ook wilt gebruiken. Want zo’n gag in je mond kan best heftig zijn en bijvoorbeeld kokhalsneigingen opwekken. Zeker wanneer je echt moet overgeven, is het wel fijn en veilig als je de gag dan snel los kan maken. Wat met een slotje er op natuurlijk niet echt het geval is.

De test van de Mister B Premium Deep Throat Trainer Gag Kit

Hier zie je hoe de dildo vast zit aan de  mister b deepthroat trainer gag De buitenkant van de  mister b deepthroat trainer gag

Ik vond het eigenlijk best wel spannend om deze gag te testen. Want eigenlijk ben ik dus helemaal niet zo goed met gags. Ik krijg daar al snel kokhalsneigingen van en dat vind ik niet de meest prettige sensatie die er is.

Het kostte me dan ook meerdere pogingen voor ik het uberhaupt voor elkaar kreeg om de gag langer dan een paar seconden in te houden. En dat terwijl het kleinste formaat penisgag echt niet zo groot is. Misschien zit het meer tussen m’n oren. Maar hoe dan ook, het is dus wel een goede oefening.

Wanneer ik het eenmaal voor elkaar had om gewoon rustig door m’n neus te ademen, dan ging het eigenlijk wel oké. Al bleef het me wel echt mijn concentratie kosten om relaxed genoeg te blijven.

Maar na een paar keer had ik er wel genoeg vertrouwen in om door te gaan naar de volgende maat. Maatje medium, dat moest toch wel lukken. Als je ‘m zo ziet, ziet ‘ie er echt niet zo indrukwekkend uit. Ik was er best van overtuigd dat dat moest lukken. Want ik had toch zeker wel grotere echte exemplaren in mijn mond gehad. Dus dan moet zo’n klein siliconen ding toch ook goed gaan.

Diep. Dieper. Diepst.

De drie dildo's van de  mister b deepthroat trainer gag De dildo's van de  mister b deepthroat trainer gag  op een rij, met een lipstick er naast.

Nou. Niet echt dus. Ik merkte echt dat zo’n siliconen dildo toch héél anders voelt in je mond dan een echte penis. En dit maatje, die buiten mijn mond nog niet zo indrukwekkend leek, raakte dus precies mijn huig. Hallo kokhalsreflex. Ik heb het echt meerdere keren geprobeerd, maar ik kan het gewoon niet. Nog niet, in elk geval.

Gewoon for science heb ik natuurlijk ook de grootste maat nog even geprobeerd. Ik was benieuwd hoe dat zou voelen. Dit gaf toch inderdaad wel echt dat deepthroat trainingsgevoel, hoor. Ook deze penis zag er niet zo groot uit, maar hij kwam dus wel echt tot achter in mijn keel. En dat voelt heftig!

Ik kon het ongeveer één seconde volhouden. En daarna was ik bang dat ik echt zou gaan kotsen. Het is echt heel moeilijk. Tenminste, voor mij. Met mijn gevoelige kokhalsreflex. Al denk ik dat wanneer je geen gevoelige kokhalsreflex hebt, je ook geen Deep Throat Trainer Gag Kit nodig hebt, waarschijnlijk. Want dan kan je het allemaal al, met gemak.

Maar goed, het was dus een vrij lastige test dit. Maar ook wel spannend. De gag zelf voelt gewoon fijn aan. Ik had gehoopt dat ik meer zou voelen van het gevoerde leer, maar dat was eigenlijk helemaal niet zo. Want de penisgags hebben een siliconen voet en die is niet heel dik, maar dik genoeg om er voor te zorgen dat dat stukje gevoerd leer mijn gezicht niet aanraakt. Op zich niet erg, want de gag zit verder comfortabel (als je die dildo diep in je mond wegdenkt, dan), maar als je heel erg van dat leer op je huid gevoel houdt, dan mis je dat wel.

Conclusie

Als je jezelf wilt trainen om makkelijker dingen diep in je mond te kunnen hebben, is deze gag daar prima geschikt voor. Ik vind het zelf wel echt moeilijk. De kleine maat penisgag vond ik al best een uitdaging, maar vanaf maat medium heb ik echt veel meer oefening nodig. Moeilijk, maar spannend!

Je kan de Mister B Premium Deep Throat Trainer Gag Kit hier bestellen bij Mister B voor 129 euro

Tess

Tess heeft voordat ze TessTesst.nl begon bijna tien jaar in verschillende seksshops gewerkt en daar leerde ze superveel over alle soorten seksspeeltjes en zo groeide haar interesse voor seksspeeltjes nog verder.

Seksspeeltjes testen vind ze echt superleuk om te doen en ze hoopt dat het jou helpt om een seksspeeltje te kiezen die bij jou past. Maar ook hoopt ze door open en eerlijk te schrijven over sex toys, BDSM, kink en dus ook seks, dat ze een beetje meehelpt het taboe te doorbreken. Waarom zou dit een onderwerp moeten zijn waar we ons voor moeten schamen? Weg met die schaamte! De meeste mensen hebben seks, de meeste mensen masturberen, dus waarom zouden we dat onbesproken laten?

Tess maakt samen met Daphne de podcast Meet the Kinksters.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.