MEO Realistic Dildo with Suction Cup | Review

07-02-2024

Ik kreeg de MEO Realistic Dildo with Suction Cup omdat ik inmiddels meermaals berichtjes van jullie heb gehad met de vraag hoe goed zo’n realistische dildo nu is. En eerlijkheidshalve, ik was daar ook wel nieuwsgierig naar. Dus het kwam mooi uit dat ik weer nieuwe spullen bij MEO kon vragen, en natuurlijk, want zo zijn ze bij MEO hebben ze mij deze dildo meteen opgestuurd.

SPECS

 • Materiaal: Siliconen
 • Bodysafe? Ja
 • Aangeraden glijmiddel: Glijmiddel op waterbasis
 • Lengte: 19 cm
 • In te brengen lengte: 13.2 cm
 • Diameter: 4 cm
 • Prijs: € 89,90 bij Meo.de
Meo realistic dildo with suction cup aanzicht van de eikel en het frenulum

MEO Realistic Dildo with Suction Cup

De MEO Realistic Dildo with Suction Cup is precies zoals de vertaling je zou doen denken een realistiche dildo, dat wil zeggen hij lijkt qua uiterlijk heel erg op een echte penis. Inclusief de looks, dus aders, een toompje, een andere kleur eikel, en zelfs de ballen lijken echt. Al moet wel gezegd worden dat het ballen zijn die op het punt staan om een orgasme te gaan hebben.

Verder, wat natuurlijk niet zo realistisch is, is het feit dat de MEO Realistic Dildo with Suction Cup is voorziek van een geintegreerde zuignap die zich heel stevig hecht aan een glad oppervlak, zoals de tegels van je douche of de ruit van je douchecabine zodat je “handsfree” aan de gang kan met deze dildo.

Bij MEO kan je deze realistische dildo in verschillende maten krijgen, die worden bij MEO in inches weergegeven. Je opties zijn in dat geval:

Let er wel bij op dat naarmate de dildo langer wordt, de diameter ook groter wordt. Wil je langer, dan wordt het ook automatisch breder, wat ook wel realistisch is natuurlijk.

De dildo is gemaakt met zogenaamd Flexiskin™ dat de dildo (en jou) het gevoel geeft dat er echt een velletje aan deze dildo zit, net zoals bij een echte penis.

Meo realistic dildo with suction cup aanzicht van de ballen en zuignap

MEO Realistic Dildo with Suction Cup in de doos

Als je de MEO Realistic Dildo with Suction Cup krijg je misschien net iets anders te zien dan je verwacht. Dat is bij MEO wel vaker het geval, omdat ze vaker andere merken verkopen onder het Meo Alphamale merk.

In dit geval krijg je de dildo opgestuurd in een doos die je laat weten dat dit de realistische dildo van Shaft is, een merk dat (ook) realistische dildo’s maakt. De blauwe doos met in één hoek een kijkvenster is niet heel erg spannend. In de doos vind je (en dat zie je al door het venster) de MEO Realistic Dildo with Suction Cup (of Shaft realistic dildo, net hoe je het wil noemen). En verder is er niets bij.

MEO Realistic Dildo with Suction Cup getest

Als je net leest dat je iets anders opgestuurd krijgt dan je zou verwachten, dan denk je misschien dat dat een beetje shady is. En in veel gevallen zou ik dat met je eens zijn, ware het niet, dat Meo dit al heel lang doet, en je wel echt altijd het product op de foto en in de beschrijving van hun webshop opstuurt. Ook al is het dus eigenlijk een ander merk.

De MEO Realistic Dildo with Suction Cup is dus echt wat het is, hoewel ik wel mijn zorgen had toen ik de term Flexiskin™ zag staan, omdat dit mij denken aan dingen als cyberskin wat eigenlijk gewoon TPE is.

Maar lieve lezers, ik kan jullie geruststellen, Flexiskin™ is namelijk echt silicone, want het betreft hier een dual density dildo.

De fik erin

Om het zekere voor het onzekere te nemen heb ik de dildo ook blootgesteld aan de zogenaamde flametest, wat effectief betekent dat ik een vlammetje tegen de dildo aan heb gehouden. Als er namelijk TPE in verwerkt zou zitten had ik een vrij chemische en levensgevaarlijke kaars in mijn handen gehad. Maar, gelukkig blijkt de dildo echt van silicone, want ondanks de vlam, gebeurde er helemaal niets.

De test

Nu we zeker weten dat de MEO Realistic Dildo with Suction Cup veilig is, is het tijd voor de test.

Ik moet zeggen, een “echte” pik in mijn kont is wel weer next level voor mij, ondanks dat ik genoeg andere niet realistische dildos al ervaren had. Maar ik moet zeggen, het stelt niet teleur.

Met genoeg glijmiddel en wat geduld gleed de MEO Realistic Dildo with Suction Cup uiteindelijk naar binnen en was de sensatie inderdaad die van de penetratie van een echte lul. Behalve dan dat hij niet aangenaam warm was, of dat er een persoon aan vast zat.

Maar dat is een kwestie van even wachten, want deze dildo neemt snel je lichaamswarmte over.

Daarna raakt deze dildo voor mij alle goeie plekjes, ik voelde mij vol, mijn prostaat was gelukkig, ik kan stellen dat ik mijzelf heerlijk anaal heb bevredigd met deze dildo. Zo erg zelfs dat de effecten aan paar dagen merkbaar bleven.

Die effecten zijn voor mij dan extra geilheid, en natuurlijk dat “oh ik heb dingen met mijn kont gedaan” gevoel. Je moet dat eens ervaren, mocht je nog nooit anale seks hebben gehad.

Kortom, echt een dikke vette aanrader deze MEO Realistic Dildo with Suction Cup, ik denk ook voor vaginale stimulatie, maar daar kan ik natuurlijk, bij gebrek aan de juiste hardware, niet over oordelen.

Meo realistic dildo with suction cup aanzicht van de zuignap aan de onderkant

MEO Realistic Dildo with Suction Cup schoonmaken

Omdat de MEO Realistic Dildo with Suction Cup gemaakt is van silicone kan je met goed heet water en zeep de dildo helemaal goed reinigen. Gezien de dual density van de MEO Realistic Dildo with Suction Cup weet ik niet of uitkoken een optie is. Maar heet water is an sich ook echt wel genoeg.

Conclusie

Ik heb met deze MEO Realistic Dildo with Suction Cup een hele nieuwe wereld aangeboord voor mijzelf. Ik vond het masturberen met de MEO Realistic Dildo with Suction Cup zo ongelovelijk lekker dat ik op zoek ga naar meer van dit soort speeltjes om te mogen reviewen.

Zoals ik al schreef de MEO Realistic Dildo with Suction Cup voelt heel erg echt en is daarmee heel erg lekker. Deze maat kon ik makkelijk hebben, misschien ook nog wel een maatje groter, maar dat kom omdat ik ondanks dat ik niet zoveel “realistische dildo” ervaring heb, wel al het een en ander voor anale seks heb mogen testen. Voor de beginner is het zachte silicone ook wel een aanrader, maar doe wel echt rustig aan, want de 4 cm diameter is toch nog best pittig.

Je koopt de MEO Realistic Dildo with Suction Cup bij Meo.de voor € 89.90

Jay

Jay is de persoon achter Tess Tesst die verantwoordelijk is voor het testen van, en schrijven over seksspeeltjes die gericht zijn op de penis en de prostaat.

Omdat Jay ook kinkster is zal hij van tijd tot tijd ook een review of artikel schrijven over Kink en BDSM en alles wat daar bij komt kijken

Buiten zijn talent voor testen en schrijven over seks, seksualiteit, BDSM en natuurlijk seksspeeltjes, is hij ook verantwoordelijk voor het technisch onderhoud, de marketing en nog veel meer andere zaken binnen Tess Tesst en veel andere websites van zijn klanten.

1 Reactie

 1. Mooie levensechte dildo zo te zien. Ik ben benieuwd wat Tess ervan vind.

  Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.