Sekstoy review by Tess: Love Magic Elegance Wand Vibrator

03-12-2018

Sextoy review by Tess: Love Magic Elegance

Een tijdje terug ben ik speciaal naar Friesland gegaan om eens te kijken bij Euphoria in Heerenveen. Wat een mooie winkel is dat! Als je eens in die regio bent, zeker de moeite om daar eens langs te gaan. Zoveel toffe seksspeeltjes in een fijne omgeving en je kan hier ook gewoon rustig uitleg krijgen over hoe alles werkt. Maar ook de webshop van Euphoria is super tof, voor het geval Friesland voor jou ook een beetje uit de buurt is. Maar toen ik daar dus was, kreeg ik van de eigenaar, Mark, een super toffe wand vibrator mee. De Love Magic Elegance. Die viel me in de winkel al snel op, want ik was gelijk al onder de indruk van de kracht van de vibraties, zeker in combinatie met de prijs die ik erg mee vond vallen. Dus tijd om deze sekstoy eens verder te testen!

De verpakking van de Love Magic Elegance

Sekstoy review by tess: love magic elegance wand vibrator Sekstoy review by tess: love magic elegance wand vibrator

Als je vaker mijn reviews leest, heb je vast al gemerkt dat een witte doos met foto van de sekstoy tegenwoordig zo’n beetje de standaard is. Zo ook hier bij de Elegance dus. Het ziet er mooi en netjes uit. De doos is stevig, dus als je wilt kan je je wand vibrator hier prima in bewaren. Wat ik wel opvallend vond is dat aan de zijkant, waar je wat informatie over de toy vindt, er steeds ‘Haute Wands’ staat in plaats van Love Magic Elegance. Ik weet niet zo goed hoe ik dat moet plaatsen. Ook staat er op de doos een 100% satisfaction guarantee. Dat vind ik zelf altijd nogal suf. Want hoe dan? Als je er niet van klaarkomt, mag je ‘m terug geven in de winkel ofzo?

Looks & Specs

Sekstoy review by tess: love magic elegance wand vibrator Sekstoy review by tess: love magic elegance wand vibrator

De Love Magic Elegance heeft 20 verschillende standen, die je elk op 8 verschillende snelheden/intensiteitsniveaus kan instellen. Genoeg opties dus. Hij is oplaadbaar en niet waterproof. Qua looks vind ik ‘m helemaal leuk. Het handvat van de magic wand heeft een kromming, zoals je dat bijvoorbeeld ook ziet bij de Lelo Smart Wand. Aangezien de knopjes hoog op het handvat zitten, voegt voor mij deze vorm niets toe, behalve dat het er tof uit ziet. Maar hee, dat is ook wat waard natuurlijk. De kop is gemaakt van siliconen en dus helemaal bodysafe. Yay! De nek is ook redelijk flexibel. Ik kreeg de mintgroene versie, maar hij is er ook nog in het zwart en roze.

Knopjes

Sekstoy review by tess: love magic elegance wand vibrator Sekstoy review by tess: love magic elegance wand vibrator

Sommige mensen geven er misschien niks om, maar ik vind zelf de knopjes van een seksspeeltje altijd wel belangrijk. Ik heb altijd graag een knopje om een sekstoy harder te zetten en een om ‘m weer zachter te zetten. Maar vaak heb je dat dus niet, en moet je gewoon met één knopje door alle standjes heen scrollen. Dat is bij de Love Magic Elegance ook zo. Je hebt een power knopje, een knopje voor de vibratiestanden en een knopje voor de intensiteit niveaus. Op zich best te doen, maar, wat ik dus wel echt heel stom vond, is dat deze vibrator bij het hardste standje begint. Elke keer als je drukt gaat ‘ie zachter, tot ‘ie op het zachtste standje is, en dan gaat ‘ie weer steeds wat harder. Wie wil dat nou? Begin gewoon zacht en ga dan steeds harder en als je bij de hardste bent, dan ga je weer terug naar standje één. Dat is logisch. Zo was het altijd. Waarom zou je iets veranderen wat gewoon goed werkt. Volgens mij zit echt niemand hier op te wachten. En helaas kom ik de laatste tijd vaker seksspeeltjes tegen die dit zo hebben. En het irriteert me. Bah.

Good vibrations

 

Sekstoy review by tess: love magic elegance wand vibrator Sekstoy review by tess: love magic elegance wand vibrator

Maar, gelukkig kan ik zeggen dat dit dan wel gelijk het enige stomme punt aan deze magic wand is. Want verder is deze wand vibrator dus echt een top ding. Die vibraties, die dus wel gelijk op z’n hardst beginnen, zijn echt awesome! Ik  hou van hele harde, diepe vibraties en dat is precies wat deze Elegance vibrator ook geeft. Ik was echt onder de indruk. Qua geluid hoor je ‘m natuurlijk wel. Als je een super stille vibrator zoekt, kan je deze Love Magic Elegance, en de meeste andere wand vibrators trouwens, beter overslaan. Maar zelf vond ik het geluid niet storend. Met de vibraties van de Elegance zijn er trouwens nog maar heel weinig dingen op de wereld die ik dan storend vind.

How’s your head?

Sekstoy review by tess: love magic elegance wand vibrator Sekstoy review by tess: love magic elegance wand vibrator

De siliconen kop van de Love Magic Elegance voelt fijn aan. Zeker als je een beetje glijmiddel (wel op waterbasis) gebruikt, voelt het nog lekkerder. De maat is goed, niet te groot, niet te klein. De mate van flexibiliteit van de ‘nek’ van de toy vond ik ook prima. Er zit wel wat beweging in, net genoeg om dus een beetje mee te bewegen met je lichaam of de druk, maar niet zoveel dat ‘ie zomaar alle kanten op zwiept.

Conclusie

Sekstoy review by tess: love magic elegance wand vibrator Sekstoy review by tess: love magic elegance wand vibrator

Afgezien van de verkeerd-om-standjes vind ik dit echt een mega fijne wand vibrator met een super goede prijs-kwaliteitverhouding. Zeer geschikt als je van super krachtige diepe vibraties houdt en/of een wand vibrator zoekt waar je ook mee kan masseren (ja, dat kan ook echt met deze Love Magic Elegance!). Ik kan ‘m je aanraden.

Je kan de Love Magic Elegance hier bestellen bij Euphoria voor 59,95.

 

Tess

Tess heeft voordat ze TessTesst.nl begon bijna tien jaar in verschillende seksshops gewerkt en daar leerde ze superveel over alle soorten seksspeeltjes en zo groeide haar interesse voor seksspeeltjes nog verder.

Seksspeeltjes testen vind ze echt superleuk om te doen en ze hoopt dat het jou helpt om een seksspeeltje te kiezen die bij jou past. Maar ook hoopt ze door open en eerlijk te schrijven over sex toys, BDSM, kink en dus ook seks, dat ze een beetje meehelpt het taboe te doorbreken. Waarom zou dit een onderwerp moeten zijn waar we ons voor moeten schamen? Weg met die schaamte! De meeste mensen hebben seks, de meeste mensen masturberen, dus waarom zouden we dat onbesproken laten?

Tess maakt samen met Daphne de podcast Meet the Kinksters.

2 Reacties

  1. De prijs valt inderdaad heel erg mee. En die kleur is tof. Maar dat hij op z’n hardst begint, lijkt mij ook irritant. De fairy is mijn enige wand vibrator en die bevalt op zich nog steeds prima :), alleen die irritante ribbels zijn zo lastig schoon te houden. Wat dat betreft, is deze fijner.

    Antwoord
  2. Wat een leukie om te zien! De knopjes lijken me juist wel prettig. Ik ben zo’n onromantisch type die hem standaard op 1 stand zet en er verder niet meer aan komt.

    Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.