LINDA. G-spot Vibrator

08-05-2023

Het magazine LINDA. heeft samen met Rianne S. een seksspeeltjes collectie ontworpen. De LINDA. G-spot vibrator is wel heel bijzonder, want die kan warm en koud worden! Ik kreeg deze speciale sextoy van Rianne S.

Specs

Materiaal: siliconen en ABS (bodysafe)
Oplaadbaar: ja
Standjes: 8 patronen en 6 steady standjes
Waterproof: ja, IXp6, maar er wordt afgeraden de vibrator mee te nemen in bad of onder de douche
Verkoopprijs: 119 euro, hier te koop bij bol.com 
Is ’t wat? Ik vind ‘m best wel leuk.

De verpakking en de inhoud

De linda. G-spot vibrator op de verpakking. Je ziet 'm van de achterkant. De verpakking van de linda. G-spot vibrator open.

De LINDA. G-spot vibrator zit in een felroze doos met daarop het logo van de LINDA. Er zit een kleine sleeve omheen waarop je kan zien wat er in zit. Als je de sleeve er af haalt, is de doos heel discreet. Als je de doos open doet, zie je gelijk de achterkant van de gebruiksaanwijzing, waarop heel groot staat ‘kom maar op’. Ik vind het leuk! De binnenkant van de doos is lichtroze en het felle oranje van de vibrator steekt daar lekker tegen af. Het foam van de binnenkant van de verpakking ruikt wel heel chemisch.

Naast de G-spot vibrator en de gebruiksaanwijzing, vind je natuurlijk ook nog het USB-oplaadkabeltje in de verpakking.

Je krijgt trouwens een supergrappige ‘versier je vulva’ sticker-set cadeau bij deze vibrator. Dat sticker-setje is wel limited edition, dus ik ga er vanuit dat dat niet voor altijd is. In de sticker-set zit een oranje fuzzy sticker en een shiny glittersticker voor op je venusheuvel.

Mijn eerste indruk van de LINDA. G-spot vibrator

De linda. G-spot vibrator in mijn hand. De linda. G-spot vibrator naast een lipstick.

Als eerste valt natuurlijk dat hele felle, oranje kleurtje op. De onderkant van de vibrator is metallic roze. Aan de bovenkant van deze sextoy zie je nog een rond plaatje. Ik neem aan dat dit is om de vibrator te verkoelen. Ik heb wel al eerder verwarmende vibrators gehad, maar nog nooit eentje die ook koud kan worden. Superleuk!

Het middelste deel van de vibrator is best flexibel en het siliconen voelt lekker glad aan. Aan de onderkant van de vibrator vind je de knopjes. Het middelste knopje is het powerknopje. Daar onder vind je het koelknopje en daarboven het verwarmknopje. Aan de zijkanten heb je een harder en zachter knopje.

De test van de LINDA. G-spot vibrator

De linda. G-spot vibrator naast de gebruiksaanwijzing. Het vier de vulva setje.

Zoals altijd gebruikte ik een beetje waterbasis glijmiddel. Natuurlijk wel zonder glycerine en parabenen, want ik wil geen geïrriteerde vagina. Ik gebruikte Sliquid.

De knopjes van deze G-spot vibrator werken een beetje apart. Het middelste knopje is het powerknopje. Als je die lang indrukt, is de toy aan, maar doet ‘ie verder nog niks. Ik neem aan dat dat is zodat je dan eerst nog even de vibrator kan laten opwarmen of verkoelen, zonder dat ‘ie gelijk al begint te trillen. Het duurt één minuut voor de vibrator op temperatuur is. Tenzij je wisselt van koud naar warm, of andersom, dan duurt het wat langer. Als je de vibrator wilt laten trillen, moet je eerst nog een keer op het middelste knopje drukken. Hij begint niet bij het zachtste standje, dat vind ik altijd apart. Gewoon zachtjes beginnen en dan lekker rustig opbouwen is toch veel fijner? Sowieso vind ik de knopjes niet heel fijn, want je moet best wel hard drukken voor ze reageren.

Maar, wat wel fijn is, is dat de vibraties best wel goed zijn. Ze zijn best wel krachtig en redelijk diep. Helemaal niks mis mee.

De verwarmende functie van de LINDA. G-spot vibrator vind ik lekker. Hij wordt 39 graden en dat is, zeker tegen mijn vulva, heel goed te voelen. In mijn vagina merk ik het iets minder, daar is het natuurlijk vanzelf ook al warmer. Maar mijn vulvalippen en clitoris stimuleren met zo’n lekkere, warme vibrator voelt echt heel fijn!

De verkoelende functie had ik heel erg naar uitgekeken, maar die viel me toch een beetje tegen. Het plaatje bovenop de vibrator wordt wel koud, maar de rest van de vibrator niet. Ook verdwijnt die kou heel snel als ik de vibrator gebruik. Wat natuurlijk wel logisch is, maar toch vind ik het jammer. Ik heb het idee dat wanneer ik bijvoorbeeld mijn Njoy Pure Wand even in de koelkast leg, die wel langer koud blijft dan dat deze vibrator dat doet.

Als G-spot vibrator vind ik deze LINDA. vibrator best lekker, maar zeker niet de beste G-spot stimulator die ik heb.  Mijn G-spot is niet zo moeilijk, dus ik kon met een klein beetje moeite wel een G-spot orgasme krijgen. Maar als je G-spot iets kieskeuriger is, is het denk ik niet vanzelfsprekend dat het lukt. Alsnog vind ik dit dan een leuke vibrator, want ook als gewone vibrator vind ik ‘m leuk. Je kan dus proberen je G-spot te stimuleren, maar als gewone inwendige vibrator is ‘ie lekker. En dan kan je natuurlijk ook nog je clitoris (of andere lekkere plekjes) stimuleren en genieten van het verwarmende en verkoelende effect. Ik moet zeggen dat ik ‘m wel redelijk aan de prijs vind voor 119 euro, maar ik denk dat je ook wel een beetje voor het merk betaalt.

Conclusie

Ik vind de LINDA. G-spot vibrator leuk. Hij is niet perfect, maar toch vind ik ‘m charmant. Hij ziet er tof uit, heeft een goed maatje en het is leuk om wat te experimenteren met het verwarmende en verkoelende effect. De vibraties zijn ook goed en hij is multifunctioneel te gebruiken. Minder vind ik hoe de knopjes werken, dat ‘ie niet zo heel koud wordt en dat ‘ie niet de perfecte vorm heeft voor G-spot stimulatie. Oh, en ik vind ‘m ook best duur.

Je kan de LINDA. G-spot vibrator hier bestellen bij bol.com voor 119 euro

Tess

Tess heeft voordat ze TessTesst.nl begon bijna tien jaar in verschillende seksshops gewerkt en daar leerde ze superveel over alle soorten seksspeeltjes en zo groeide haar interesse voor seksspeeltjes nog verder.

Seksspeeltjes testen vind ze echt superleuk om te doen en ze hoopt dat het jou helpt om een seksspeeltje te kiezen die bij jou past. Maar ook hoopt ze door open en eerlijk te schrijven over sex toys, BDSM, kink en dus ook seks, dat ze een beetje meehelpt het taboe te doorbreken. Waarom zou dit een onderwerp moeten zijn waar we ons voor moeten schamen? Weg met die schaamte! De meeste mensen hebben seks, de meeste mensen masturberen, dus waarom zouden we dat onbesproken laten?

Tess maakt samen met Daphne de podcast Meet the Kinksters.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.